selam je napisao:
Pridruzujem se Bozicnim cestitkama i da iskoristim priliku i podsjetim clanove foruma ( posto je ovo "politika" )o bezbjednosti povratnika u pojedinim opstinama
Proslava Božića u Prijedoru mogla je imati tragične posljedice za povratničku porodicu
Nedjelja, 08 Januar 2006
Proslava pravoslavnog Božića u Prijedoru mogla je imati tragične posljedice za porodicu Muslimović Ramadanović, u povratničkom naselju Stari Grad. U njihovu kuću, kroz prozor, jučer 45 minuta poslije ponoći dvojica nepoznatih muškaraca bacili su oveću metalnu šipku koju su prethodno iščupali iz dvorišne ograde Muslimovića.
Šipka se zabila u krevet na kojem je u tom trenutku spavao 18-godišnji Ervin. Vidno uznemirena Edina Muslimović-Ramadanović.
Ervinova majka, kaže da ju je probudio zvuk razbijenog stakla. - Užasno sam se uplašila. Dijete mi je krvarilo od krhotina stakla u predjelu glave i sva sreća da je spavao leđima okrenut prozoru, jer inače ne znam kakve bi bile posljedice - kaže Edina, koja je o ovom slučaju odmah obavijestila policiju.
Apeli policije da se tokom praznika ne upotrebljava oružje nisu urodili plodom. U Omarskoj je tokom proslave Badnjaka ranjena jedna osoba.
Stvarno si degen !!! Sta ima ovo sto si napisao sa cestitkama ?
E svasta i tvoja tastatura trpi...