banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Jul 2025, 18:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Duhovni pozdravi
PostPoslato: 13 Jan 2006, 14:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Jan 2003, 19:16
Ево драга моја брачо и сестре, и мене, али не на начин како сам мислио. Наиме требало је да вам се јавим стотину километара удаљен од вас са једног стратишта кано сам отишао у ових четрдесетак, а и више дана. Чудом и мој рачунар је тада престао функционисати по мом одласку, да би се ових дана утврдило да и није покварен што је парадокс, али успорено ради.

Ја сам мислио поздравити вас из даљине, али гле ето ме опет међу нас. Шта је ту је, воља је Божја.

Иначе овај топик сам замислио као мјесто за поздраве.

Чујемо се доцније док средим своју мочну технику, а замијетио сам да се и форум измјенио,...надам се да зло није овладало још и овим форумом, али како је свуда овладало то ме не би исчудило и моје прогањање, али не чудите се ја чу колико могу прилагодити се злу, јер гле крух који се данас једе јест крух од зла дјела и плате ђавла, јер поштено тко хоће да ради не може поштено крух зарађивати,...у овом има увелико истине, нажалост,...али чујемо се.

Како да постанем зао човјек? Како злу да се прилагодим? – То сви савјетују. Је ли то добро? Мислим да се има о чему причати, ако је уопште више мени у срцу да причам и савјетујем, јер добро више добро не пролази, осим на крају, а гдје ти је крај о моро?

Веома се радујем доласку, али због свега у друштву сам жалостан, шејтан ради своје, и не знам колико сам сигуран на овом форуму.

Видјети ћемо шта ће бити, још увијек нема Содомског секса што не значи да ни нећемо толико помрчати.

Жалосно, али чути ћемо се...

Поздрав ''нормалнима'' и уБОГима. Мир свима.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2006, 14:05 
DELETED

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]