Za warriora, odgovor...ne znam, jos kako da citiram delove teksta, pa ih iznosim ovde... Ma, skroz ok, hvala ti…drago mi je da moj tekst nekom nesto lepo…ili korisno..a i ruzno..vec sam se uplasio da sam udavio dugackim tekstovima…kad sednem da pisem, ne znam kad je kraj...ali ja sam u zivotu mnogo strcao u raznim disciplinama, a i uspeo da se realizujem, i do kraja, u necemu, pa sam i navikao na protivnike, ljubomorne…
…iskustvu treba pristupiti s oprezom, jer je pogrešno tumačeno duhovno iskustvo često znalo praviti probleme kroz istoriju… naravno, potpuno se slazem, sa tobom…ali, govorim o iskustvu KAO NACINU SPOZNAJE SAMOG SEBE…jer ukapiras, bez obzira na sve svete spise, STA SE TEBI SVIDJA A STA NE…to znaci da vise NE LAZES sebe…kakav god da si…ti prihvatas sebe u potpunosti…i kao najgoreg u univerzumu…svidja ti se, ne znam, Kabala, ili ezoterija, okultizam…a ne svidja…svejedno…upoznajes ebe i svoje ukuse…problem i put da se do toga dodje je razlicit, ne znam da li i sa koliko energije to covek moze SAM, ja sam to DOBIO, od nekoga…verovatno ISKRENA ZELJA…znaci imas NEKOGA KO TE PRIHVATA KAO NAJGOREG, NAJCRNJEG DEMONA ILI STA VEC, SVEJEDNO DA LI JESI ILI NISI…a kad prihvatis sebe, sa recimo, svim mogucim demonima, koji postoje ili ne, onda vidis A KOJI, ZAISTA, POSTOJE, sa tobom ili u tebi…sto neko rece..dobijes SVEST o njima…i onda, opet, da vidimo sta dalje…ovaj moj demon voli da drzi predavanja, ovaj se pravi veliki frajer, ovaj bi da bude guru ili sam bog…sve su to osobine, sve sam to, ujedno, ja…pa onda, hajde da pogledam koji mi treba a koji ne…svejedno, barem znam, koliko-toliko s kim imam posla I SA KIM SE BORIM, AKO TREBA SA NEKIM DA SE BORIM…sa svojim demonima, drugi ljudi su samo tu da se povezemo i napredujemo, zajedno, ali i kao ogledalo, bas za te moje demone…MOJ DEMON NECE DA ME SLUSA, HOCE DA CACKA pitanja reinkarnacije, prosle zivote, druge religije…a ne Pera, Mika…sto ne znaci da nece i da pronadje nesto korisno, ALI POCEO JE SA IDEJOM DA BUDE NEKAKAV MUDRAC, PRPOVEDNIK, ZNALAC, sta vec…pricam o svojim demonima, t.j. OSEBI,da neko ne kaze kako se izgovaram na demone a ne prihvatam odgovornost…ne, oni jesu tu, sa mnom, bili, odavno, samo za neke nisam znao..ili ni za jednog… …kad Znanje dolazi prije Iskustva, ono često djeluje zbunjujuće, fantastično, ludački ili jeretički, ali zato je tu taj poziv na iskustvo, b"dođi i uvjeri se"….i ovde se slazemo, ali…danas nije 1960.ta godina, kada su samo pojedinci, na Zapadu, bili u dodiru sa znanjem Istoka…i oni su, mozda sami, a mozda uz neciju omoc – probijali barijere…, ALI DANAS…ipak se puno ljudi bavi raznim stvarima, prosirilo se ovo, sa Istoka, a boga mi, i sa Zapada, sto rece neko, KAO KUGA…hocu da kazem, postoje, ovde, razni ljudi, vec, sa raznim iskustvima, zato i forum, radi razmene iskustava…ja imam svoje, ti imas svoje…onaj ima citate iz Biblije…i svako moze da bira…i znanje, ali i da oseti, od te osobe…kakav je ukus…pre nego sto proba…najbolje da ima Nekog da ga vodi…ALI IZABRATI ONOG KO JE VODJEN, jer puno ljudi vole da vode, da budu spasioci, pastiri…kao Isus, ali nemaju nikoga ko njih vodi…LICNO…vec samo knjige…citati…neko znanje…podlozno, naravno, spekulaciji uma i razumevanju u saglasnosti sa njihovim demonima…a to si ti, upravo, napisao…ja to tako osecam, mozda gresim…a i ja sam opisao u pricici o detetu koje treba da predje na drugu stranu ulice, da NE SME SAMO, vec da ga NEKO uhvati za ruku, stariji, i prevede, ZASTITI….cak sta vise, ovde je znanje i nepotrebno, t.j. svejedno je, BITNIJE JE IMATI NEKOG da te vodi, cak i od sveg znanja, jer si ZASTICEN OSOBOM, a ne znanjem…osobom, kazem, koja je zasticena…dalje…i koja te vodi ka bogu…svejedno kom, koja religija…hriscanstvo ili Istok…bog jeste jedan ali ne sme da se kaze KOJI, jer ce ovi drugi vernici da se naljute, odmah…
…Svakako ću jednom probati regresiju, sad sam zauzet nekim drugim stvarima,… …Ok, ovo mi deluje…onako…simpaticno…od tebe…ali pitanje je…a ZASTO BI PROBAO REGRESIJU??? Iz kog razloga??? I sa kojim ciljem???? Sad sam malo cudan, mozda, umesto da te ohrabrim, podstaknem, ili ubedim da dodjes bas kod mene, ili…zar imas nesto vaznije u zivotu, kakva zauzetost…a ja ..ono…a sa kojim ciljem??? Aaaa? Sta bi zeleo, ako ces da probas, da time postignes?…nije, valjda, samo zato sto sam, kako kazes, osvezio ovaj forum, barem za tebe… …salim se…kapiram nesto i ja, valjda…da hoces da dodjes do…velikih istina…ali i…ljubavi…,…jedino, ne mora to kroz regresiju…kroz regresiju ces brze da upoznas sebe…mada, da ne lazem, moze i ono, nesto, drugo…ALI…nisi mi napisao, konkretno, recimo, u vezi sa temom, r.t. i prosli zivoti…u cemu se ogleda ili ogledao TVOJ STRAH…sta je tu nepoznato a toliko strashno???…a to je ono zasto sam na forumu, jer mene to interesuje…od raznih ljudi…i koji su to radili i koji jos nisu…na primer, mozes, valjda, da zamislis, ako postoji reinkarnacija, onda imas barem 100 ili 10 zivota od Hrista, a jos hiljadu, od pre Hrista…i bio si…ne znam…monstrum, ubica, masovni, psihopata, ludak…la,la,la…STA JE TU STRASHNO???? I otkud znas da nije bilo SMESHNO??? Neki smotani masovni ubica…ne znam…pa pogledas taj svoj zivot i upisas se od smeha, a u stvari je, kao drama boli glava…jel si gledao skary movie, MRAK FILM, drugi deo…svejedno koji…..pozdrav
|