lavić je napisao:
U pravu si što se tiče Sionske trube da sam u više navrata pastirao njihovu adresu da vidite ono što lično mislim da može koristiti jer je normalno da kad napišeš tekst godinama unazad i posle nađeš da je još neko tako ili približno isto razumeo i napisao to vas raduje.
Tvoj tekst je star nepuni mjesec dana.
Da, raduje i mene kad vidim da se moje mišljenje poklapa sa mišljenjem nekoga ko je živio prije više stotina godina i čitav život proveo u poštovanju Boga, pa iz nekih svojih iskustava, kao i iskustava generacija prije njega izvukao istinu.
Citiraj:
Kopiranja NEMA, ali sličnosti ima čak i sa nekim monasima PRAVOSLAVCIMA koji su pre 3 veka pisali nešto što ja napisah 7-8 godina unazad a sad čitam sličan tekst i iz početka 18 veka i to me raduje.
Što stavljaš velikim slovima PRAVOSLAVAC? Prvo, kaže se Pravoslavan, jer se ne kaže ispravno Pravoslavac niti Muslimanac, niti Pravoslavka nego Pravoslavna. Tebi je to mislim jasno, pogotovo kad vas iz Srbije zovu Srbi
jancima, zar ne? Koliko znam to svima smeta, jer djeluje kao ruganje. Nama je u navici ali u pogrešnoj navici.
Citiraj:
Čita tvoj brat Bobliju ili bolje rečeno slušam šta kaže Bog.
Misliš u audio verziji ili u pojmu poslušnosti?
Citiraj:
Sele, trube kad završe završena su i zla i tad je Gospod tu i nema tad žiga i broja već vaskrsenje.
Vidiš tako drugi kao ti vide drugačije pa kažu da će biti na nebu pre svih tih stvari i ne razmišljaju o žigu i broju.
Ima raznih pesmica ali je samo pisana reč tačna.
Uzmi 7 gl. Danila i detaljno uporedi sa 13 gl. Otk. i videćeš kome se upućuje upozorenje a ko se divi zveri i prima znamenja.
Navedena šumica govori nešto što bi trebalo poznavati jer je to samo beznačajna mrvica od onog šta se radi i ko to radi da ne idemo sad po prozivki crkvi jer bi stigli do nečeg strašnog zato se zadrži samo na Pismu.
Jasno ti je da se iz svačijeg pisanja može videti koliko mu je šta poznato, zato nemoj brkati Mojsijev opis sa Jovanovim jer ne govore o istim ni približnim stvarima.
Pozdrav.
Ovo ti mene namjerno ili nenamjerno ne razumiješ? Ko je uopšte govorio o identičnim stvarima?