banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jun 2025, 17:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 361 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2006, 16:40 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Ova tema se poprilično (zanimljivo) zakomplikovala :)

Ljubav (Hristova) je izgleda posljednji hrišćanski ideal koji još nije srušen do temelja. Već se niko i ne boji pakla (boje se budale) nit se iko raduje raju (osim budala), niti je iko moralna cvećka (osim ...) ... i tako dalje ... e jedino se još hvataju (oni pametni?) vjernici za taj fol "e ja volim" ... To ... to i nije toliko nerazumljivo :-?

Samo napred Dak :)

Uživaj dok si sretan. Ne daj nikom (hehe, pa ni meni) da ti pokvare sreću :angel:

Ja sam drugačiji tip čovjeka. Ja sam "odavno" (e ko fol, ne znam samo tačno kad) tu sreću žrtvovao ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2006, 17:46 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Utopija, javicu se sutra sa postom, uglavnom stvari koje me pitas su u vezi nekih osjecanja, stavova, koji se grade godinama, pa je tesko formulisati, iako je to kod mene sve kristalno jasno. Pored toga ne volim da govorim o meni, zato sam vecinu prica koje sam ja licno dozivio pricao u trecem licu da ljudi razmisljaju o poruci price a ne o tome tko i sto sam ja.

...

Che, moj brat :-). Neka te Bog blagoslovi, naci ce On nacina da te pouci, samo dobro otvori oci :-). I ja sam trpio i trpim, nisam uvijek srecan, ali mi je teret sada mnogo laksi.

Bitno je da mi ljudi imamo potencijal da dokazemo kroz sebe same da Bog postoji.

Ljubav Hristova i jeste nosivi stup i krov i temelj hriscansta, nista drugo i ne postoji. Sve sto su inkvizitori i krstasi radili kroz istoriju, "u ime Bozje" dokazuje kakvi su ljudi, a ne kakav je Bog. Hriscanstvo propada bas zato sto smo mi ljudi takvi kakvi jesmo, mi smo kroz citavu istoriju raskrinkavali jedni druge, svi smo mi pokazali jedni drugima da smo lazovi, ali Bog je ostao nepromenjiv, on se nikada nije mijenjao. A koliko smo uspjeli da se Njemu priblizimo? A on i dalje kuca na vrata i ceka da otvorimo, a mi njemu ne damo da udje. Ali ja sam naucio kroz vlastiti zivot da je On mnogo strpljiv, kao svako ko voli svoju djecu.

Pozdrav svima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2006, 21:15 
Urednik
Urednik

Dak je napisao:
naci ce On nacina da te pouci, samo dobro otvori oci :-)

Neće Dak, neće ... Znaš ti dobro da kada bih se susreo sa njim, ja bih njega podučio a ne on mene :lol:

To je ono što Muzevir reče "che pokupio svu pamet svijeta" :)

Za mene (kao programera) - bog mora znati kako da riješi NP-Hard probleme, a to je, čini nam se danas, nemoguće :)

Matematika je iznad Boga :)

Tako da se ja, ama baš nikako, ne obazirem na gaBo, i uistinu mi ništa ne znači, ali ljubav (bolje reći prijateljstvo, *drugarstvo*) to je nešto drugo, to je "ovozemaljsko", a ne "ono tamo". Držim se one Marksove da "treba" (tj. ne bi bilo loše) uspostaviti istinu ovog svijeta. Previše je stvari danas "relativno" :) Kod nas pogotovo. Možda je došlo vrijeme da se malo smirimo ... a i pošto nam je država slaba ko nikad, izgleda da i nećemo imati bolja posla. Dosta od mene, nemam neku poentu govora te neću nastaviti. I ovo bih rado obrisao ali ajde neću :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2006, 22:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
che.guevara je napisao:
Znaš ti dobro da kada bih se susreo sa njim, ja bih njega podučio a ne on mene
*
Matematika je iznad Boga

A kako bi se susreo sa necim, sto u tvom vjerovanju uopste ne postoji? Ako pak pominjes "sretanje Boga", to bi se odnosilo na vjernike (kod kojih Bog postoji), a ovim recenicama vrijedjas citavu tu 'skupinu'. Znam da bi ovo trebalo biti u duhu sale, ali je ovo ozbiljan podforum, gdje se (uglavnom) javljaju ozbiljniji sagovornici, pa bi mogao malo smanjiti sa tim, ovdje. Ne dopadaju se svima tvoje 'posalice' na ovakvim temama. :)

Utopija je napisao:
Mislim da ljubav moze postojati sa strahom npr. da nekog toliko volis da zelis toj osobi da naudis.

Nisam shvatio ovaj dio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2006, 23:24 
Urednik
Urednik

Nek se ne dopada. Ne može sve ni da ti se dopada. Imaš pravo da ti nešto smeta. To što sam rekao ima smisla. NP-Hard problemi su nešto posebno.

http://en.wikipedia.org/wiki/NP-hard

A ovo: "A kako bi se susreo sa necim, sto u tvom vjerovanju uopste ne postoji?"

No comment.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2006, 06:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Flash, pa to ti je kad nekog toliko volis da imas zelju da ga povredis, bilo fizicki bilo psihicki.

Jedno pitanje, posto ja nisam nesto narocito upoznat sa Biblijom, zanima me kako se tumaci potop, zar to nije gubljenje strpljenja??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2006, 13:46 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Pozdrav svima!

Evo, pokusao sam da ne stvaram neku harizmu oko sebe koje i nema.

Utopija je napisao:
mozda sam propustio, ali da li bi mogao ponoviti, kako ti sebe vidis pre svega?? npr. kao coveka, kao zivotinju, kao vernika, kao ljubavnika sveta, ...
Ja sam samo covjek. Ako kazem da sam vjernik to je radi komunikacije, da bi drugi shvatili da vjerujem u Boga. Ja ne pokusavam sebe da definisem u smislu sta sam ja. Ja nisam trazio ljubav i dobrotu u sebi, vec samo izbacujem smece iz sebe. Ono sto se nazire sve vise i vise su mir, sloboda i ljubav. I sta ja mogu protiv toga? :-)
Utopija je napisao:
da li si ikad razmisljao da te "osecaje" ispravnosti i fer ponasanja koje primecujes nije nesto sto je iskonsko u ljudima nego nesto sto je nauceno?
Gledaj to ovako: ako ti sebi 1000 puta kazes: "Bicu dobar, bicu dobar, bicu dobar....", mozda ces uspjeti sebe da hipnotises i postanes dobar, ali ako ti potpuno svjesno pokusas da budes objektivan prema sebi i drugima, i odjednom postanes svjestan ljubavi i mira, onda se radi o necem drugom. Ako smo masine koje misle, mozda smo nauceni ama bas sve, da volimo, da budemo prijatelji, da vodimo ratove, itd... a ako nismo, mozda se radi o necem drugom, sto je...vece od nas. ali nas prozima. Tako nekako.
Utopija je napisao:
da li bi ti bilo tesko da jos jednom obrazlozis sta ti osecas, a sta mislis kad uradis neko dobro delo ?
Ja to gledam ovako: jedino ispravno osjecanje koje bi trebalo da se javi kad dajes milostinju je iz saosjecanja i samilosti, bez sakrivenih misli, znaci sa iskrenim namjerama da pomognes. To ja osjecam. Zar to nije ispravan stav, zar ima neko da ne zna sta je ispravna samilost? Kakva je svrha darivanja ako to nije da bih usrecio nekoga? Ako dajem da bih skupio poene za raj, gdje tu ljepota raja kad su sve sami licemjeri u njemu? Raj je po meni stanje duse, a to se ne moze kupiti. Ponavljam, svi znamo sta je ispravno, samo trebamo vidjeti velicinu u iskrenosti, nelaganju, autenticnosti, vidjeti da je laz razlog nase dusevne patnje i zivjeti u istini. Nema idealizacije, nema metafizike, samo iskrenost.
Utopija je napisao:
da li smatras da postoji nesto kao kontrolisana sudbina?
Ja to gledam kao univerzalnu pravdu. Ja sam vidio i uvjeren sam da je zivot pravda, i da nikad nisam poznjeo nesto sto nisam posejao. Znaci ja preuzimam odgovornost za svoje postupke i kazem da nikad ne smijem da sazaljevam sebe zbog "zle kobi" ili "zle" sudbine.
Utopija je napisao:
kako si ti spoznao svoju veru prvi put kad si je prepoznao, kako se to dogodilo?
Ako napisem kratko, interpretirat ce se na hiljade nacina, a s druge strane, nema "tehnike" koju sam koristio. Kao sto je tvoj zivot specifican, tako je i moj, i nema sistematike u svemu sto sam radio da bih dospio gdje sam sada. To je duga prica i tesko je sve napisati.
Ako bih morao da izvucem ono najvaznije, rekao bih to ovako: Poceo sam da vjerujem Bogu kao sto vjerujes nekome tek kad ga dobro upoznas i vidis koliko te zaista voli (kad budes imao vremena procitaj ovu pricu). Sjecam se da, kad sam krenuo da citam Sveto Pismo, da sam obecao sebi da cu zaboraviti sve sto sam cuo o Bogu od drugih, da cu svu mrznju ostaviti po strani. I uzeo sam da citam Sveto Pismo OD POCETKA, stranicu po stranicu. Citav Stari Zavjet odise jednom porukom, koja kaze: "Uzdaj se u mene, ja te nikad necu iznevjeriti, ja te nikad necu ostaviti". Interesantna stvar je da ja prije toga i poslije toga nisam jedno 4 godine posteno razgovarao sa nekim vjernikom, niti danas imam nekoga sa kime mogu da razgovaram osim jedne porodice, sa kojima se ne bas cesto vidjam. Nisam postao vjernik u trenutku slabosti, vec prihvatanjem svega onoga sto se desavalo pred mojim ocima i usima.
Utopija je napisao:
zar ne smatras da bi najbolje bilo da drugima oprastas, ali sebi nikad?
Ne znam da li ovdje govoris o principu oprastanja. Kad pogresimo imamo svi manje vise grizu savjesti, ali nekako se to sve zaboravi. Ja ako sam zaista pogresio kajem se i UCIM iz toga. Poenta po meni nije u tome da li cu ja sebi oprostiti ili ne vec sta sam naucio iz toga, da li sam nesto promijenio kod sebe.
Utopija je napisao:
Mislim da ljubav moze postojati sa strahom npr. da nekog toliko volis da zelis toj osobi da naudis.
Kao sto sam rekao, ako cinis nesto iz straha tu nema cinjenja iz ljubavi i zahvalnosti. Ovo sto si mi ti rekao vise mi lici na posesivnost, ne znam, ali ja ne vjerujem da ljubav moze nekom da naudi, mozemo i primjere navesti ako hoces.

Pozdrav svima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2006, 15:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Da malo oživim temu...

Interesantan članak, a i komentari

Citiraj:
"I once wanted to become an atheist, but I gave up - they have no holidays."
- Henny Youngman
:D

Citiraj:
What bothers me is the way people associate atheism with a lack or morality. Why do they think that? Would the religious people who believe that all run around murdering people if they thought there was no god? (Actually, some of them do that because they believe in god.)

People are good (beyond what punishment and reward warrant) because of a natural concern for others. Just as religion can't force someone to be heterosexual, it can't force you to care about other people.

Some people are sociopaths and don't care about other people. Teaching them religion doesn't fix them.

Humans are social animals and evolution has programmed most them with a natural emotional drive to be good to their neighbors.

Citiraj:
Atheists aren't those who don't believe in God, but those who are annoyed that other people do.

Citiraj:
Agnosticism is skepticism, doubt which demands proof. Recognizing that God's existence is a matter of faith which by definition can never be proven, true agnostics admit that they don't know whether God(s) exist(s). Even those of us with faith are agnostics, in the purely rational sense that we likewise recognize our faith is unprovable (that's why we call it "faith," rather than "knowledge"). Many of the faithful are not comfortable with that, but that's what the word MEANS.

Atheists affirmatively believe that God does not exist. There is no proof for the absence of God. Proof that the Biblical creations stories are not true does not disprove the existence of God. It is logically impossible to prove the negative proposition that "There is no God," and it is impossible to gather empirical evidence that will prove there is no God. Atheists must base their position on faith, rather than reason or evidence.
...
I am quite comfortable believing in the Big Bang, the modern updates to Darwinism (to the extent I've been able to keep up with them), and science in general. None of that "evidence" threatens my faith, precisely because it is "faith."

Faith is irrational. I happen to believe that this particular irrationality is relatively harmless, healthy, and spiritually nutritious.

Citiraj:
>>Fanatical Atheists are as much a problem as fanatical Christians or fanatical Islamics

No they are not! What a silly thing to say.

Atheists (whether fanatical or not) do not have a barrow to push. Have you ever heard of atheists going door to door trying to push REASON and commonsense! Have atheists ever tried to hurt anyone (ie crusades, fatwahs, ban gays).

No - and for a very good reason - atheism is not a silly mindless BELIEF!! They do not have to try and justify their mindless faith by trying to get everyone else to join in.

Citiraj:
Can you justify Atheism rigorously and scientifically? Showing that the existence of God is highly improbable would be acceptable. You'll need to rigorously define what you mean by God to do this of course.

I've never seen it done, and without it I can't see any justification for Atheism. Agnosticism appears to me to be the only purely logical point of view.

Citiraj:
As others have said, athiests (and I am one, of course) have a lack of belief in a God, which is a far call from believing that there is no god.

What offends athiests is blind belief - whether it is in an imaginary friend, pink rabbits or your particular god. So to be labelled as having this same blind belief is to be bundled up with theists, and that is quite insulting.

Citiraj:
An atheist is one who doesn't believe there is a god. They can still accept that it is possible, they just don't believe it to be true. An agnostic has no belief one way or the other.

Citiraj:
In the American Heritage Dictionary, the second definition is “Godlessness; immorality.” I totally disagree with this definition.

Citiraj:
If christians focused more on the teachings of Christ, the world would see the value of organized relationship, which is what Christ taught, instead of the positive and negative tenets of organized religion.

Citiraj:
I think it was Richard Dawkins who pointed out that everybody on Earth doesn't believe in gods.

Christians don't believe in Allah, Muslims don't believe in Zeus, Jews don't believe in Mithra, and so on and so on and so on.

If you count up all the gods ever invented, you will see that everybody on Earth disbelieves either virtually or actually all of them. Disbelief in a god is the rule, not the exception. We are all comfortable with disbelief in gods. We were born that way and we will die that way.

Religious belief is when someone chooses to believe in something they know isn't true. Religious people know not to take other religions seriously, or take their own religion seriously.

You can choose to believe invisible dead people live in the sky, or that you'll be alive when you're dead, or that when you're dead you'll rule your own city or planet -- but I don't have to take you seriously, you know that you don't have to take yourself seriously either. You will pay to get your brakes fixed but never pray to get them fixed. Knowing that will let you enjoy kidding yourself without killing yourself.

Dobar vic :D

Citiraj:
I have a Catholic friend who once said (in dismay) "the only people I know who have any integrity or human decency are atheists and a few agnostics!" She's honest, and kind of the embodiment of the person most Christians like to think they are, caring about others, forgiving, helpful, non-judgemental, but she's one of about five I've ever met who really are like that.

Citiraj:
Atheism is a label the superstitious people give those who have noticed that there is no evidence to support the idea of a "god". That's it. I don't need faith at all. I look at the evidence and it's conclusive that the superstitious people have nothing to support their claims. No faith involved. Sorry.

It is not impossible to prove non-existence of some things. Mathematics have many things that have been proven to not exist. However, it is possible to prove the existence of anything with 100% certainty. All you need is a single example or specimen. If your god exists, trot him out. Let's see him. Unfortuntately, thoughout all of history not a single person has been able to do that. The idea of god is a myth and fairy tale. "god" has less evidence for its existence than bigfoot. How does that make you feel?

Citiraj:
The burden of proof for the proving of the existence of a God rests firmly on the believer, and not the disproving of the existence of a God on the atheist.

If you believe in oranges for example, and I've never seen or heard of an orange, it's up to you to prove that oranges exist, not me to prove they don't.

Citiraj:
saying atheism is a type of religion is like saying barefoot is a type of shoe. A lack of faith based belief in the supernatural is not a faith in and of itself.

Citiraj:
Atheism is being WITHOUT faith that there IS a god or gods, not HAVING faith in the NONexistence of god or gods.

Citiraj:
The non-existence of God is NOT unprovable; we can (and have) accumulated enough evidence to reasonably believe that there is no God. If by "proof" you mean "absolute proof", then we don't have this with respect to God. . .or anything else, except perhaps mathematical objects.

You can't "prove", in this stronger sense, that you're awake right now. . .but that's not a reason to think that you aren't.

Citiraj:
Aren't atheists those guys who think it's worth discussing whether or not supernatural beings exist?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2006, 16:04 
Urednik
Urednik

Svaka čast :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 11:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Video
Lik po*izdio na mormone i odlučio da malo on njima ide od vrata do vrata i pokuša i preobratiti na ateizam. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2006, 21:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2004, 13:53
Not now, John! je napisao:
Video
Lik po*izdio na mormone i odlučio da malo on njima ide od vrata do vrata i pokuša i preobratiti na ateizam. :lol:

eXtra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 14:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Okt 2006, 15:43
Srecko je napisao:
Ljubav (Hristova) je izgleda posljednji hrišćanski ideal koji još nije srušen do temelja.

Ej Srecko ne lupetaj, nego se bavi onim sto znas. Cuj, bolan ideal, i to poslednji i to srusena. Ma nemoj. Kakva grozna upotreba pojmova. Dalje, nisi fizicar, nikada nisi ni bio nesto dobar fizicar, a nikada ni neces. E, sada ti meni objasni ko je tebi dao za pravo (uslovno receno) da se bavis (misleci na ovu izjavu) kvantnom mehanikom, filosofijom jezika, bogoslovskim traktatom, kvantnom teorijom informacija (moja oblast interesovanja kao hobi), teorijom brojeva, arheologijom, istoriom i geografijiom Palestine i Mesopotamije, paleontologijom, kao i psihologijom i filosofijom psihologije. Citaj viceve, i nemoj pametovati o necemu o cemu ne znas. Ok

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 22:17 
Urednik
Urednik

krajiski je napisao:
Ej Srecko ne lupetaj, nego se bavi onim sto znas. Cuj, bolan ideal, i to poslednji i to srusena. Ma nemoj. Kakva grozna upotreba pojmova. Dalje, nisi fizicar, nikada nisi ni bio nesto dobar fizicar, a nikada ni neces. E, sada ti meni objasni ko je tebi dao za pravo (uslovno receno) da se bavis (misleci na ovu izjavu) kvantnom mehanikom, filosofijom jezika, bogoslovskim traktatom, kvantnom teorijom informacija (moja oblast interesovanja kao hobi), teorijom brojeva, arheologijom, istoriom i geografijiom Palestine i Mesopotamije, paleontologijom, kao i psihologijom i filosofijom psihologije. Citaj viceve, i nemoj pametovati o necemu o cemu ne znas. Ok

blablabla

Poslednji put menjao che.guevara dana 15 Dec 2006, 14:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 14:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Okt 2006, 15:43
To ti za sebe govoris,a? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 07:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Besmislene su rasprave između vjernika i ateista.
Jedni druge nikada neće uspjeti da uvjere u svoje opredjeljenje, vjerovanje ili kako li već.

Kad bi neko ateistu uvjerio da Bog postoji njegov svijet bi se poremetio, stavovi o životu bi se promijenili i nastala bi dezorjentacija.
Isto tako, da neko vjernika uvjeri da Bog ne postoji nastao bi potpuni haos u njegovo duši.

I tako, možete da se prepirete do sudnjeg dana, a da niko nikome ništa ne dokaže.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 09:13 
Urednik
Urednik

Talija je napisao:
Besmislene su rasprave između vjernika i ateista.
Jedni druge nikada neće uspjeti da uvjere u svoje opredjeljenje, vjerovanje ili kako li već.

Kad bi neko ateistu uvjerio da Bog postoji njegov svijet bi se poremetio, stavovi o životu bi se promijenili i nastala bi dezorjentacija.
Isto tako, da neko vjernika uvjeri da Bog ne postoji nastao bi potpuni haos u njegovo duši.

I tako, možete da se prepirete do sudnjeg dana, a da niko nikome ništa ne dokaže.

Besmislice! Nije tacno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Pa jesi li ikoga ubijedio u suprotno?
Čini mi se da nisi pročitao moj post do kraja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 14:53 
Urednik
Urednik

Talija je napisao:
Pa jesi li ikoga ubijedio u suprotno?
Čini mi se da nisi pročitao moj post do kraja.

Naravno da sam procitao do kraja. Ne znam jesam li ubijedio ikoga, niti sam negdje to pokusavao (samo ih zajebavam). Ono sto znam jeste da se svi radjamo kao ateisti bez znanja o bogu i onda nam neki sektasi i dekadenti u mantijama utjeraju u glavu (a i nasi roditelji) da bog postoji (to je prvi slucaj da tvoj "post" nije tacan), pa postanemo vjernici. E a onda opet neko uz pomoc razgovora i misljenja, postane ateista i vrati se [b]prirodi[b/] (sto je drugi slucaj da tvoj "post" nije tacan).

Da sta vise pokazem da nema veze to sto rece, mogu da ti i navedem primjer covjeka koji je sve ovo prosao, da bi na kraju zahvaljujuci razgovoru sa nekim cojkom opet postao vjernik! Pa je onda zahvaljujuci ratu postao ateista, da bi pred samu smrt zahvaljujuci prepiranju sa komsijom popom postao vjernik :)

Vidis, nije tako. I nece se nikom dusa prepoloviti po pola, jer se misljenje ne mijenja preko noci, vec se to desava postepeno. Prvo prestanes razmisljati da je Bog dobar, pa onda prestanes razmisljati da imas svog andjela, pa onda prestanes da vjerujes da ima raj, pa onda polako jednog dana skontas da u vise nista i ne vjerujes i nastavis dalje da zivis bez "ikakvog haosa" ili cega vec :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
che.guevara je napisao:
Ono sto znam jeste da se svi radjamo kao ateisti bez znanja o bogu

Otkud ti ovo?

Šta ako je dijametralno suprotno? :)
(a priča se da jeste ;))

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 361 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]