Veoma zanimljivo.
ikr91, "činjenice" da vanzemaljci postoje ne postoje. Nema činjenica. Snimci, slike, priče, biblija => montaže i laži. Priče, priče, priče, priče, a ja kad god pogledam oko sebe, vidi, nigdje vanzemaljaca ! Uf pa da, oni su nevidljivi za <<obične>> ljude, itd ... Jednostavno - oni su super cool i njima niko ništa ne može, ostaje nam samo da vjerujemo da su oni tu

jel ... Činjenica nema, aj zdra'o ! Biće ih kad mi vanzemaljac dođe ispred kuće na mastiku i pržene paprike, a do tada ću radije čitati braću Grim (ako već moram).
Vader šta bi ti rekao, čas si ok, čas pretjeraš ... ne odnosi se baš toliko na tebe koliko na ove likove koji upadnu sa 2-3 posta na temu, isseru se koliko mogu i onda odu ...
Ja se ne plašim nikakvih pitanja ... Svašta, odakle ti takav zaključak ... Ko da bi meni nešto zafalilo kada bi to pismo bilo istinito ... Baš mi svejedno. Đeste braćo zelena, selam alejkum, kako hrist, ima li bude? Bez problema, evo odmah se javljam u udruženje "Samo Vanzemaljac Srbina Spašava" ... Ali do tada - ću radije opsovati mater onom kretenu koji je podvalio ovo pismo pa ispira mozak ovdje prisutnim zaluđenicima.
Pero_Bombaš: "Nevjerovatno je koliko glupih odgovora ovde ima", potpuno se slažem, "Prije svega mislim na ove realiste", haha, ne slažem se, i sama riječ kaže -
realista, to je valjda nešto realno, stvarno, istinito, onako kako jeste.. To smo riješili. E sad o broju zvijezda i tako toga ... Hm ... da li si čuo za pojam relativnost? 10000000000 zvijezdi, ali ... koliko godina čovjek zna za radio talase, de mi to reci? Manje od 100 godina? A kaži de mi kad je zemlja nastala? I koliko je trebalo da se razvije tako genijalno biće kao čovjek, pa i da dotjera do radiotehnike? I koliko je bilo šansi da ti ljudi u međuvremenu nestanu - asteroidi, bolesti, ovo ono ... Hoću da kažem - nek ima zvijezdi koliko god hoćeš, nije samo broj planeta ono što se razmatra ! "I kako neko može misliti da samo na jednoj maloj planeti ... itd", kako? Pa eto pukim slučajem mi živimo tu pa znamo da tu viši oblik života postoji, eto kako. Zašto samo? Pogledaj gore ...
Veoma je lako da
laik upadne u zabludu kao ti, pa povjeruje da "velik broj planeta" znači i "siguran broj njih na kojima ima života" i to čak inteligentnijeg od našeg. Evo odmah ću ti postaviti pitanje, ako i postoji život na drugim planetama,
koji je argument da tvrdite (svi vi) da su oni inteligentniji od nas? , tj da baš mi nismo ti "prvi" i "naj" ... Evo samo još i da ti kažem da je skoro pa svaka zvijezda koju je čovjek "ispitao"
nepogodna za život ... Takva ispitivanja su poznata upravo tim astrolozima koje si pominjao. Veoma je lako ispitati sastav neke zvijezde, temperaturu i zaključiti da na njoj može / ne može biti života. I tako dalje i tako dalje, kad otkrijemo život na drugoj planeti - onda ćemo znati, a do tada ja ću radije da se okrenem problemima na ovom svijetu i neću da radim "televoting" u glavi poput Vadera i Aragorna (PS: Tema je želite li vanzemaljce? Pritisnite 1 za da, a 2 za ne).
Džone, veoma umjeren i prikladan odgovor. Opet, nema čovjek šta da predpostavlja i da smatra, jednostavno NASA pošalje šatl ispita stvar i gotovo! Quit. Nikom ništa ... Vanzemaljski Televoting opet ispada iz opcije ako se na marsu nađe oblik retardirane zaostale genetrski osakaćene dehidrirane balzamovane
amebe.
I opet, držim se ja svog "običnog" uma, o genijalni sagovornici moji!
opet ikr91, čova ti si baš nadaren za lupetanje ... moderna filozofija kaže
upravo (što tebi naravno nije jasno)
da se u NIŠTA ne može VJEROVATI i da se U SVE treba SUMNJATI dok ti tvrdiš da "svijet nije spreman da
vjeruje u takvo nešto... Čisto ono, jel, neće da vjeruje, hahahaaa. Fino je to što se razumeš u sofizam pa porediš geocentrični sistem sa mojim čvrstim stavom za dokazivanjem istine. Baš lijepo od tebe. Možda te prime u advokate... Ej da, možda te vanzemaljci zaposle, jebote! A do tada, drži se ovog svijeta ...
Bobaš eto obrati se i ja vama i stvarno mi nije jasno što sam nastavio da raspravljam sa vama kada sam fino rekao da više neću ni pogledati u ovu temu ...