banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 00:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Feb 2005, 00:02
Eh jadan ti Maran Anta ili vec kako se zoves. Zalosne su te s :cry: like koje pokazujes ali je jos zalosnije da si se ti nasao u tim slikama. Vidis Marane, ti si to vidjeo na slikama koje su uzete negdje daleko,a ja sam te slike gledala uzivo,samo sto moram priznati ,tvoj narod je bio pocinitelj a moj zrtveno jagnje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 13:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Maj 2005, 14:43
Mir

Bez obzira na razloge njegovog pisanja i sakupljanja slika ipak je istina ovo sto Maran Ata pokusava reci - danasnji Islam je kao i sve druge vjere korumpiran. Bog garantuje pobjedu, zdravlje, blagostanje, dusevnu smirenost i savrsenu srecu onima koji slijede Njegovo uputstvo (Kuran: 2:38; 3:160; 22:38, 40; 24:55; 30:47 i 40:51). Ako je to tacno, a jeste, trebamo se onda pitati zasto su "muslimanske" zemlje najsiromasnije, najzaostalije i najugnjetavanije zemlje? Odgovor na to je jasan - zato sto su muslimani odbacili BOZIJU knjigu, Kuran i slijede hadise! Ove uzasavajuce slike su jasno ogledalo stanja svijesti tradicionalnih "muslimana" koji slijede ucenja izgradena na hadisu a odbacuju Kuran. Izvor tih besmislenih i ogavnih obreda i zakona su hadisi a ne Kuran.

Kuran nas obavjestava de ce neki od Vjerovjesnikovih neprijatelja, opisani kao "sejtani u vidu ljudi i dzinna" izmisliti lazi i pripisati ih vjerovjesniku (6:112, 25:31). To je bas ono sto se desilo poslije smrti vjerovjesnika Muhammeda; Hadis (govor) i Sunet (djela) su izmisljeni i pripisani Vjerovjesniku. Sljedbenici hadisa tumace Kuran hadisom jer ga jednostavno ne razumiju. Bog im ne dozvoljava da ga razumiju jer to ne zasluzuju - samo iskreni ga mogu razumjeti i On je taj koji ga objasnjava. Oni su zamijenili Kuran necim sto ne vrijedi papira na kome je napisano a rezultat je vidljiv.

Sijediti Muhammeda znaci slijediti Kuran (6:19).

6:19 "Reci: "Ko je svjedok najpouzdaniji?" - i odgovori: "Allah, On ce izmedu mene i vas svjedok biti. A meni se ovaj Kur'an objavljuje i da njime vas i one do kojih on dopre opominjem. Zar vi, zaista, tvrdite da pored Allaha ima i drugih bogova?" Reci: "Ja ne tvrdim." Reci: "Samo je On - Bog, i ja nemam nista s tim sto vi smatrate druge Njemu ravnim." http://www.rijaset.net/kuran/sura6.htm

Muhammed ne objasnjava Kuran – Bog objasnjava Kuran (55:1-2).

55:1-2 "Milostivi poucava Kur'anu" http://www.rijaset.net/kuran/sura55.htm

Poslanik Muhammed nece reci da smo ostavili Kuran i hadis nego SAMO Kuran (25:30).

25:30 "Poslanik je rekao: "Gospodaru moj, narod moj ovaj Kur'an izbjegava!" http://www.rijaset.net/kuran/sura25.htm

Istina je da nam hadis prenosi jedan dio ISTORIJSKIH informacija o desavanjima, ljudima i mjestima u vrijeme objave. Izmedu ostalog i o poslaniku Muhammedu. Koliko su te informacije tacne ili ne je pitanje na koje istoricari mogu bolje odgovoriti. Medutim hadis NE MOZE i NE SMIJE NIKAKO BITI izvor VJERSKIH ZAKONA - Kuran je KOMPLETAN, SAVRSEN I POTPUNO DETALJAN - i nama ne treba nista drugo da bismo se pokoravali nasem Gospodaru. SVE STO NAM TREBA ZA TU SVRHU SE NALAZI U KURANU. Ono cega nema u Kuranu, npr. kako radi kompjuter, operise srce ili leti avion, i ne treba da bude tu.

Vrijedno paznje je to da postoje hadisi koji govore da je sam poslanik ZABRANIO zapisivanje icega drugog osim Kurana od njega ili slijedenja icega drugog osim Kurana, na primjer hadisi o njegovoj posljednjoj hutbi (Muslim 15/19, sada1218; ibn Madzah 25/84, Abu dawud 11/56). Da ponovim, ima i hadisa koji prenose, djelimicno ili u cijelosti, ono sto je poslanik Muhammed zaista rekao/uradio, no hadis MOZE biti SAMO ISTORIJSKI izvor A NE I izvor vjerskih zakona a Muhammedov zadatak je bio da isporuci SAMO Kuran sto i on sam kaze:

6:19 "Reci: "Ko je svjedok najpouzdaniji?" - i odgovori: "Allah, On ce izmedu mene i vas svjedok biti. A meni se ovaj Kur'an objavljuje i da njime vas i one do kojih on dopre opominjem. Zar vi, zaista, tvrdite da pored Allaha ima i drugih bogova?" Reci: "Ja ne tvrdim." Reci: "Samo je On - Bog, i ja nemam nista s tim sto vi smatrate druge Njemu ravnim." http://www.rijaset.net/kuran/sura6.htm

U 25:30 stoji:

25:30 "Poslanik je rekao: "Gospodaru moj, narod moj ovaj Kur'an izbjegava!" http://www.rijaset.net/kuran/sura25.htm

Nigdje se ne pominje hadis! Interesantno, zar ne. :)

Nema boga osim Boga.
Mir

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 15:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2005, 23:43
Једини проблем је што је ислам Секта и не може се спасити душа кроз ислам, душу можеш спасити само кроз ПРАВОСЛАВЉЕ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Тачно. Падавичар и педофил Мухамед је уклонио све паганске богове Меке, сем једног... и тог паганског бога ког је оставио, прозвао за јединог бога. А симбол тог паганског бога и пре Мухамеда је био - гле чуда - полумецес. :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 15:59 
Početnik
Početnik

Mir SRBIJO

Citiraj:
Једини проблем је што је ислам Секта и не може се спасити душа кроз ислам, душу можеш спасити само кроз ПРАВОСЛАВЉЕ.

Pokornost (Islam) nije sekta nego jedina vjera priznata od Boga i jedini nacin da se dusa spasi je kroz pokoravanje samo Bogu bez obzira kako mi to nazivali, izmedu ostalog i PRAVOSLAVLJEM.

Mir Maran Ata

Citiraj:
Тачно. Падавичар и педофил Мухамед је уклонио све паганске богове Меке, сем једног... и тог паганског бога ког је оставио, прозвао за јединог бога. А симбол тог паганског бога и пре Мухамеда је био - гле чуда - полумецес.

Vrlo ruzne rijeci o nekome ko je zivio prije 1400 godina i o kome sve te negativne informacije imas iskljucivo preko dokazanih lazova no to je tvoja stvar i odgovornost. Moje je samo da te opomenem da ja ne mogu diskutovati na tom nivou. Dakle, ako zelis da ti se obracam biraj rijeci. :wink:

Postoji i uvijek je postojao samo jedan i jedini Bog a ako ti to smeta onda se mi definitivno necemo sloziti ni u cemu.

Polumjesec nije nikada bio "simbol" Boga i Islama niti ce to ikada biti - nema simbola u Islamu. Koliko ja znam to je jedan od simbola Bizantije koji su Osmanlije "pozajmili" kao i stosta drugo.

Nema boga osim Boga.
Mir

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 16:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pokoran je napisao:
Mir SRBIJO

Citiraj:

Pokornost (Islam) nije sekta nego jedina vjera priznata od Boga i jedini nacin da se dusa spasi je kroz pokoravanje samo Bogu bez obzira kako mi to nazivali, izmedu ostalog i PRAVOSLAVLJEM.

Mir Maran Ata

Citiraj:
Тачно. Падавичар и педофил Мухамед је уклонио све паганске богове Меке, сем једног... и тог паганског бога ког је оставио, прозвао за јединог бога. А симбол тог паганског бога и пре Мухамеда је био - гле чуда - полумецес.

Vrlo ruzne rijeci o nekome ko je zivio prije 1400 godina i o kome sve te negativne informacije imas iskljucivo preko dokazanih lazova no to je tvoja stvar i odgovornost. Moje je samo da te opomenem da ja ne mogu diskutovati na tom nivou. Dakle, ako zelis da ti se obracam biraj rijeci. :wink:

Postoji i uvijek je postojao samo jedan i jedini Bog a ako ti to smeta onda se mi definitivno necemo sloziti ni u cemu.

Polumjesec nije nikada bio "simbol" Boga i Islama niti ce to ikada biti - nema simbola u Islamu. Koliko ja znam to je jedan od simbola Bizantije koji su Osmanlije "pozajmili" kao i stosta drugo.

Nema boga osim Boga.
Mir

Дај човече опамети се, Латински Јеретички распоп је нашао Мухамеда у некој пећини надрогираног и убедио га да чује гласове. Данс за то постоје установе.
А уз то која вера на силу тера људе да мењају веру, небуди смешан. Само Исламска Секта и Латинска Јерес то раде. Чак и секте горе од вас нераде такве ствари. Дај мало проучи истину ПРАВОСЛАВЉА па ће мо причати.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 16:51 
Početnik
Početnik

Mir SRBIJO

Citiraj:
Дај човече опамети се, Латински Јеретички распоп је нашао Мухамеда у некој пећини надрогираног и убедио га да чује гласове. Данс за то постоје установе.

I naravno tvoj izvor informacija je pouzdan jer bogohuli poslanika Muhammeda. Ili je to mozda neki "vjerodostojan" hadis na koji se ti pozivas? 8)

Citiraj:
А уз то која вера на силу тера људе да мењају веру, небуди смешан. Само Исламска Секта и Латинска Јерес то раде. Чак и секте горе од вас нераде такве ствари.

Da, ljudi koriste vjeru a pogotovo Islam da bi opravdali sve moguce na ovom svijetu ali niko nikada nije radio nista lose krijuci se iza Pravoslavlja!?

Citiraj:
Дај мало проучи истину ПРАВОСЛАВЉА па ће мо причати.

Ja to uradih i rekoh ti da ja vjerujem da ima ljudi koji se POKORAVAJU SAMO BOGU u svim vjerama, izmedu ostalog i u Islamu i Pravoslavlju. A ti si se naravno potrudio da proucis Kuran i uvjerio se da je to sa cim je poslanik Muhammed dosao sve sama laz do lazi, zar ne?

Nema boga osim Boga.
Mir

Poslednji put menjao Pokoran dana 19 Maj 2005, 23:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pokoran je napisao:
Vrlo ruzne rijeci o nekome ko je zivio prije 1400 godina i o kome sve te negativne informacije imas iskljucivo preko dokazanih lazova no to je tvoja stvar i odgovornost. Moje je samo da te opomenem da ja ne mogu diskutovati na tom nivou. Dakle, ako zelis da ti se obracam biraj rijeci.

Још један од Мухамеданаца који никада није читао хадисе па не зна да се МУхамед оженио девојчицом од 6 година... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 19:20 
Početnik
Početnik

Mir Maran Ata

Citiraj:
Још један од Мухамеданаца који никада није читао хадисе па не зна да се МУхамед оженио девојчицом од 6 година...

Ja nisam nikakav "Muhamedanac" i hadise vrlo dobro poznajem ali isto tako znam da su oni pripisani Muhammedu i nemaju nikakve veze sa Islamom. To da se Muhammed ozenio sa djevojcicom od 6 godina je hadiska izmisljotina i jasno pokazuje kakvi su bili ti ljudi koji su izmisljali hadise. Dakle, ti imas posla sa nekim ko smatra da hadisi nisu vrijedni papira na kome su napisani...

Razumijes li sada ili nema smisla da nastavljamo?

Nema boga osim Boga.
Mir

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ти си значи јеретик и у оквиру саме мухамеданске секте... јер они тврде да су збирке и Букарија и Муслим.. аутентиче и истините. Заправо... прво су Хришћански мисионари то тврдили, па су онда мухамеданци то оповргли. :lol: :lol: :lol:

О томе се може прочитати овде:

http://www.islamic-awareness.org/Hadith/bukhari.html :D

Са тог сајта: "Imam al-Bukhari's collection of ahadith was maintained to be authentic on account of his authority, and it has been maintained as authentic ever since. The missionaries' assertion, that Imam al-Bukhari regarded almost 99% of his own collection as spurious, is among the most rash and foolhardy statements ever dared by Christian missionaries." :lol: :lol: :lol: Који пајац. :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 19:47 
Početnik
Početnik

Mir Maran Ata

"Jeretik/heretik = Krivovjerac". Naziv za one koji se ne slazu sa sluzbenom ideologijom crkve, no OK. Zovi me kako hoces ali izbjegavaj vrijedanja, psovke i ruzne rijeci. Ako ne zbog mene onda zbog NASEG Gospodara, Boga Jedinog. :wink: Fantasticna stranica o hadisima: http://www.submission.org/hadith/

Citiraj:
Са тог сајта: "Imam al-Bukhari's collection of ahadith was maintained to be authentic on account of his authority, and it has been maintained as authentic ever since. The missionaries' assertion, that Imam al-Bukhari regarded almost 99% of his own collection as spurious, is among the most rash and foolhardy statements ever dared by Christian missionaries."

Slazem se. Razumijes li ti sta ja govorim?

Nema boga osim Boga.
Mir

Poslednji put menjao Pokoran dana 18 Maj 2005, 22:28, izmenjena 3 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 22:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Maran Ata je napisao:
Ти си значи јеретик и у оквиру саме мухамеданске секте... јер они тврде да су збирке и Букарија и Муслим.. аутентиче и истините. Заправо... прво су Хришћански мисионари то тврдили, па су онда мухамеданци то оповргли. :lol: :lol: :lol:

О томе се може прочитати овде:

http://www.islamic-awareness.org/Hadith/bukhari.html :D

Са тог сајта: "Imam al-Bukhari's collection of ahadith was maintained to be authentic on account of his authority, and it has been maintained as authentic ever since. The missionaries' assertion, that Imam al-Bukhari regarded almost 99% of his own collection as spurious, is among the most rash and foolhardy statements ever dared by Christian missionaries." :lol: :lol: :lol: Који пајац. :lol: :lol: :lol:

Ма они су секта БРАТЕ, а не Јеретици.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 22:45 
Početnik
Početnik

Mir SRBIJO

Uistinu se pitam sta ti radis na ovom ovom podforumu? Jasno mi je samo to da po tebi niko nista ne zna. Lijepo i sta sad? Podsjecas me na one stare komunjare a i na sljedbenike nekih "vjerodostojnih" izmisljotina. Kakva ti je to logika?

Ne zelim da te vrijedam ali me interesuje da li ti zastupas misljenje da bi, ako je to moguce, sa sljedbenicima svih drugih "vjera" trebalo postupati po onoj "ubij ko sa nama nece"?

Nema boga osim Boga.
Mir

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 22:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pokoran je napisao:
Mir SRBIJO

Uistinu se pitam sta ti radis na ovom ovom podforumu? Jasno mi je samo to da po tebi niko nista ne zna. Lijepo i sta sad? Podsjecas me na one stare komunjare a i na sljedbenike nekih "vjerodostojnih" izmisljotina. Kakva ti je to logika?

Ne zelim da te vrijedam ali me interesuje da li ti zastupas misljenje da bi, ako je to moguce, sa sljedbenicima svih drugih "vjera" trebalo postupati po onoj "ubij ko sa nama nece"?

Nema boga osim Boga.
Mir

Ал лупаш, нисам ништа тако рекао, ако те вређа истина значи да си свестан да је ислам лаж па ти онда пређи на ПРАВОСЛАВЉЕ. Твој проблем је што истину не желиш чути.
АМИН

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 23:12 
Početnik
Početnik

Mir SRBIJO

Citiraj:
Ал лупаш, нисам ништа тако рекао,

Ja i ne rekoh da si ti nesto tako "rekao" nego te upitah da li je to nacin na koji bi ti postupao sa "drugima", zar ne?

Citiraj:
ако те вређа истина значи да си свестан да је ислам лаж па ти онда пређи на ПРАВОСЛАВЉЕ.

I tu "istinu" ti potkrepljujes dokazima tipa:

Citiraj:
Дај човече опамети се, Латински Јеретички распоп је нашао Мухамеда у некој пећини надрогираног и убедио га да чује гласове. Данс за то постоје установе. А уз то која вера на силу тера људе да мењају веру, небуди смешан. Само Исламска Секта и Латинска Јерес то раде. Чак и секте горе од вас нераде такве ствари.

O cemu ti prisac? Jesu li to tvoji dokazi da je Islam laz? I poslije tih "nevjerovatno" cvrstih dokaza iznesenih, naravno, na jedan uljudan i pametan nacin, kao sto to rade oni koji su sigurni u snagu svojih dokaza, ti ocekujes da ja predem na Pravoslavlje?

Citiraj:
Твој проблем је што истину не желиш чути.

Koju istinu?

Nema boga osim Boga.
Mir

Poslednji put menjao Pokoran dana 19 Maj 2005, 23:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 23:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Границе
Границе између православља и јереси су исписане крвљу.
(Старац Јероним Светогорац)

Непријатељи
Живи у миру не само са својим пријатељима, већ и са својим непријатељима; али само са својим личним непријатељима, не и са непријатељима Божијим.
(Св. Теодосије Кијевских пећина)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 23:46 
Početnik
Početnik

Mir SRBIJO

Citiraj:
Границе

1. Jesu li "jeresi" svi drugi ili "samo" latini i muslimani?
2. Da li granice i dalje "moraju" biti ispisivane krvlju"
3. Sta ako sam ja zainteresovan za mir, suzivot i uvazavanje a ti to odbijas napadajuci i vrijedajuci moju vjeru i poslanika Muhammeda?
4. Sta ako "sutra" vecina Bosnjaka. Albanaca itd. krene "mojim" putem - hocemo li se gledati samo preko nisana i pisati granice krvlju?

Citiraj:
Непријатељи
Живи у миру не само са својим пријатељима, већ и са својим непријатељима; али само са својим личним непријатељима, не и са непријатељима Божијим.

Ko je taj koji odlucuje ko su neprijatelji Boga? Papa, Patrijarh Srpske (Ruske, Grcke...) Pravoslavne Crkve, Reisu - l - Ulema Islamske Vjerske Zajednice u BiH ili neko drugi?

Citiraj:
Време лудила
Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.
(Ава Антоније Египатски)

He, he. Znas, meni to mnogi govore. :wink:

Nema boga osim Boga.
Mir

Poslednji put menjao Pokoran dana 19 Maj 2005, 23:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 23:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pokoran je napisao:
Mir SRBIJO

Citiraj:
Границе

1. Jesu li "jeresi" svi drugi ili "samo" latini i muslimani?
2. Da li granice i dalje "moraju" biti ispisivane krvlju"
3. Sta ako sam ja zainteresovan za mir, suzivot i uvazavanje a ti to odbijas napadajuci i vrijedajuci moju vjeru i poslanika Muhammeda?
4. Sta ako "sutra" vecina Bosnjaka. Albanaca itd. krene "mojim" putem - hocemo li se gledati samo preko nisana i pisati granice krvlju?

Citiraj:
Непријатељи

Ko je taj koji odlucuje ko su neprijatelji Boga? Papa, Patrijarh Srpske, (Ruske, Grcke...) Pravoslavne Crkve, Reisu - l - Ulema Islamske Vjerske Zajednice u BiH ili neko drugi?

Citiraj:
Време лудила
Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.
(Ава Антоније Египатски)

He, he. Znas, meni to mnogi govore. :wink:

Nema boga osim Boga.
Mir

1. Јерес су Хришћанске природе као ЛАтини или Англиканци.
а Секте су Муслимани и Јеховини Сведоци и сл.
2. Да.
3. Не само ако Ислам напада мене, и неда мени суживот.Ислам је у рату са ПРАВОСЛАВЉЕМ ОД СВОГА НАСТАНКА. Зато немој да мени просипаш причу.
4. ХОћемо ако овако наставите, Сарајево 7000 СРБА ПОБИЈЕНИХ, КОСОВО И МЕТОХИЈА ,ПРОЦЕНА ЈЕ ОКО НЕКОЛИКО ХИЉАДА,
Албанија скоро сви ПРАВОСЛАВНИ ПОБИЈЕНИ,али у задње време ВАСКРСАВА ПРАВОЛСЛАВНА ЦРКВА У АЛБАНИЈИ( ЕПИРУ).
ЈЕРУСАЛИМ убијате православце где стигнете и то брат на брата, Православни ПАЛЕСТИНЦИ СУ МАХОМ ПОБИЈЕНИ И ПРОТЕРАНИ ОД СТРАНЕ ПАЛЕСТИНАЦА МУСЛИМАНА.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 00:09 
Početnik
Početnik

Mir SRBIJO

Citiraj:
1. Јерес су Хришћанске природе као ЛАтини или Англиканци.

OK

Citiraj:
а Секте су Муслимани и Јеховини Сведоци и сл.

OK. Ali mozes li pojasniti tvoj pojam "sekte".

Citiraj:
2. Да.

Interesantno.

Citiraj:
3. Не само ако Ислам напада мене, и неда мени суживот.

Samoodbrana je OK.

Citiraj:
Ислам је у рату са ПРАВОСЛАВЉЕМ ОД СВОГА НАСТАНКА. Зато немој да мени просипаш причу.

E i ti ga sad. Znaci da sam i ja u ratu "protiv pravoslavlja". Vidis, to nisam znao.

Citiraj:
4. ХОћемо ако овако наставите, Сарајево 7000 СРБА ПОБИЈЕНИХ, КОСОВО И МЕТОХИЈА ,ПРОЦЕНА ЈЕ ОКО НЕКОЛИКО ХИЉАДА,
Албанија скоро сви ПРАВОСЛАВНИ ПОБИЈЕНИ,али у задње време ВАСКРСАВА ПРАВОЛСЛАВНА ЦРКВА У АЛБАНИЈИ( ЕПИРУ).
ЈЕРУСАЛИМ убијате православце где стигнете и то брат на брата, Православни ПАЛЕСТИНЦИ СУ МАХОМ ПОБИЈЕНИ И ПРОТЕРАНИ ОД СТРАНЕ ПАЛЕСТИНАЦА МУСЛИМАНА.

Nemam pojma koliko su tacne informacije koje navodis ali sigurno ima istine. Interesantno da optuzujes sve za nedjela pocinjena od pojedinaca. Ja licno nikada ne krivim Srbe kao narod za nedjela koja su pocinili pojedini pripadnici srpskog naroda na nasim prostorima a pogotovu ne sve pripadnike Pravoslavlja za nedjela pocinjena nad muslimanima bilo gdje i bilo kad. To mi zaista ne pada na pamet, no ti ocigledno imas poseban sistem vrednovanja. Tja, sta reci nego sretno.

Nema boga osim Boga.
Mir

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 00:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Па међу Србима има јеретика и неправославаца.Секташа има разних. А неарочито атеиста тако да ПРАВОСЛАВНИ СИГУРНО ЗЛО НИСУ НИКОМ НАЊЕЛИ.

Границе

Непријатељи

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]