Vi se izrazavate strucno vidi se da dosta o tome znate,ja to cenim...
Ja nisam nesto strucna sto se tice ove teme ali znam ponesto o tome..
Kao prvo,ne verujem u raj i pakao,to su smislili davno neki katolicki popovi kako bi mogli da narodu prodaju oprostajnice grehova...to je obicna izmisljotina.Ko veruje u Boga on ce uci u carstvo nebesko kada se Bog ponovo pojavi u ljudskom telu kao Bog(on nemoze da sidje sa neba jer je vec svuda oko nas i u nama)
On ce da se pojavi kao covek da bi spasao sve ljudske duse koje su verovale u njegov dolazak i da bi ih odveo u to neko carstvo nebesko...
Sveto pismo tako nalaze i ja verujem da postoje ljudske duse...i takodje verujem da za vreme klinicke smrti,dok covekovo srce ne radi ali radi mozak,da tada ta neka ljudska dusa izadje iz tela i ne znam ni sama,onda shvati sta je dobro a sta ne i koje su vrednosti zivota...
Ako ne postoji dusa,zasto onda ljudi pred umiranje dozivaju majku i oca i pozdravljaju se sa njima i sta ja znam jos...
Ja ipak verujem i u Boga a i u to da postoji ljudska dusa i neka sila koja je veca od nas...ili su to samo neke pojave koje ljudski um ne moze da objasni kao sto pre mnogo mnogo godina ljudi nisu mogli da objasne vatru pa su to nazivali nekim cudom i Bogovima...ko zna?..

))