Citiraj:
Ubica je uvijek ubica i nijedna ga religija ne opra i korištenje svetih riječi u takve svrhe je "đavolja rabota".
[/quote]
Pozdrav Sleepy
Lijepo si ovo rekao,mada,ja mislim i ubica kad se pokaje i prestane zlodjela da radi da je Bog mislostiv i da oprasta,naravno ne sve ali veci dio grijeha.A prijasnje objave (prije Kur`ana) su pomenute vec u Kur`anu i ima dosta detalja i ispravki.Znam da se pojedini sa tim ne slazu,ali mi smo svi usitinu od jednog Boga.Ko god je to shvatio nece imati problema sa prihvatanjem islama,jer je to univerzalna religija.
A Allah dz.s je rekao da cemo cak biti zlostavljani i nenapredni,proganjani i muceni,iskusenja radi.Pa smo zato i istrajni na svom putu.
A sto se onog kvasca tice
Kvasac je u rukama onih koji su predani iskreno Bogu Allahu,i mislim da ova zemaljska kugla ipak najjvise odise Muhammedom a.s i da je vise od pola kugle usmereno ka Kabi
Vidim u prijasnjim komentarima

da nekome smeta "pranje muslimana"
I moram stvarno da se smijem tome!Sta to nekome smeta sto je necija zadnjica cista?
Trebalo bi da smeta prljavstina,posebno ona koja pojedinima iz glave dopire.Mislim stvarno da su komentari ovdje suvisni,al hajd,bi mi nekako smijesno.
pozdrav i sellam