zasto sam ja mislio da su chils i mirdza muslimani?
Džontra je napisao:
i onda se posvađam sa starim na dan slave zato što pijem kafu s mljekom iako je kao post, a ja kažem "pa postite, ko vam brani". Bez šale, više sam se puta oko slave pokačio s ukućanima, upravo zbog buraza...
tvoj buraz neki zajeban lik

moj stari(komunjara),kad mi ukucani prisilno postimo jer stara veliki vjernik(koji podjednako mrzi amerikance,katolike,muslimane,pedere i jevreje)tako zapovjeda,caca svake godine kaze mudrost:"zlo ne ulazi na usta,zlo izlazi iz usta"(mora mu se oprostiti na neznanju,nije gledao odredjene japanske tentacle uradke)
Phoenix je napisao:
A ako budeš baš dobar kuhar, dozvoliću ti da ponekad pogledaš alkibijadovu sliku. Al' baš ponekad, kad sam dobre volje.

uvelicaj moju sliku,istampaj,nalijepi na lice,i Dzontra ce ti pruziti visesatnu seksualnu ekstazu dostojnu antickih bogova ljubavi!!!!!!!
Sv.Nikola...
Starci nisu nikad slavili.meni palo na pamet prije nekih 7 godina da nastavim tradiciju svojih predaka(sa obe strane) i da slavim slavu.Stara se odusevila i dala blanko cek....ja kontao da je nasim precima bilo gotiva da jedu svinjetinu i pjevaju ko prave preldzije,pa sam iduci tom logikom dosao do zakljucka da bi nama,modernoj omladini bilo gotiva jesti picu i gledati brazilian bubble but.....niko od vjernika se to vece nije bunio....ali sam vec sutradan postao predmet sprdnje...tako da od sad slavim priblizno po p.s.-u(interesantno je da kad pred tradicionalne dusebriznike izneses sarmu i lazanje,uvjek odaberu ovo drugo).