vim je napisao:
То је тачно, али исто то су радили и Срби Муслиманима, што смо могли сви видјети. Довољно је подсјетити се Сребренице, а да не набрајамо друга мјеста гдје сам се ја увјерио да је било и обрнутих случајева тј. да Срби муче и убијају Муслимане. Ко је више, не знам, бројке говоре да је Срба више протјерано, а Муслимана више убијено. Тако да ми није јасно како онда само спомињеш Србе да су злостављани.
Abdurrahman je napisao:
Na ovu iznad nebulozu i laz koju si citirao, vim, od Dusana, necu se ni osvrtati jer bi bio brezobrazluk posumnjati uopce u ono sto on je napisao, zato sto je to vec puno puta izvakana laz i zna svako da je laz, osim u pojedinacnim incidentima koji su kasnije vecinom sankcionisani, jer je bilo mnogo mafije, za razliku od planskog ubijanja i etnickog ciscenja od strane Srba.
No, ne mogu a da se ne osvrnem i na to sto si ti dao komentar ispod gdje kazes da je ono sto je D. rekao "tacno" pa kazes "to je tacno" a u sustini je laz. Drugu stvar koju zelim spomenuti jeste tvoje pominjanje o brojkama protjeranih i ubijenih. Nigdje niko i nikad nije rekao da je u BiH vise protjerano Srba nego Bosnjaka, muslimana. Ko ti je to rekao ? Samo uzmi podatak gdje blizu pola miliona Bosnjaka protjerano sa danasnje teritorije BiH koja privremeno pripada manjem bh entitetu, a gdje je pocetak rata i "JNA" kad je bilo okupirano 70 % BiH ?!
O brojkama je takodjer glupost raspravljati, jedino da se raspravlja o brojkama vojnika koji su poginuli, jer su srpske zrtve vojnika i bosnjacke tu negdje, priblizno iste, dok civili - pa pogledaj da zadnji popis zrtava od direkcije on koju vodi Topcagic ili ko vec, govori da je Bosnjaka ubijeno oko 40.000 ( 13.000 nestalih medju kojima je najmanje 97 % Bosnjaka ), dok kod Srba ima 2.500 civila. Koja je to razlika ? Ovdje se jasno vidi i karakter rata i tu ne treba vise uopce da se prica! Kome treba i dalje, onda se postavlja upitnik na inteligenciju takve osobe!
Ti si isti kao i car dusan, samo on na jednu stranu, a ti na drugu. Ja ti kazem da je istina negdje u sredini.
Ali istina je sasvim relativna stvar, kod tebe je ona na lijevo, kod cara dusana na desno, kod mene u sredini.
Samo sto vas dvojica gledate svaki prema svojoj religiji pa svaki navija za svoje. Ja sam neutralan, tako da najlakse mogu prosuditi. Ali svako ima pravo da vjeruje kako hoce pa tako i ti. A to sto si rekao da nema ubijenih srba i da to nije tacno to samo mozes ti vjerovati kao i u neke stvari u religiji, npr da se ne treba slusati muzika. I ja nemam nista protiv toga. Svako neka vjeruje u sta hoce dok ta religija ne steti drugima. A da li religija vehabija ne steti drugima to neka citaoci prosude sami.
Ono sto sam ja rekao je da je djelimicno tacno i ono sto je on napisao a djelimicno da je tacno ono sto si ti napisao, ali da ni jedno ni drugo nije sto posto tacno.
Vjerovatno tvoji zakljucci proizilaze iz toga sto sam pisao cirilicom. Kao sto sve jednako tretiram, tako tretiram i oba zvanicna pisma u bih, prema tome ako ti smeta sto sam pisao cirilicom ne moras citati.