Dove je napisao:
Dust je napisao:
Since the growth rate of humanity is above 1.4%, the "market share" of Roman Catholicism appears to be dropping. (za Dove)
Hvala Dust na info. Ja sam rekla da je Hriscanstvo (Katolicka religija) najbrojnija sada, a sta ce biti kasnije - vidjece se. Ako dropping ne znaci da i dalje nije najbrojnija. (Mada sve ovo nema veze, samo sam slucajno cula taj podatak i htjela da ispravim Dzenitu).
Hvala ti Dove na ispravkama...
...ali koliko vidim to je hriscanstvo cjelokupno.A kako rece Dust hrsicanstvu ne pripadaju samo katolici
Nego,to je nebitno,problem je samo u tome sto se moje recenice ne citaju onako kako sam ih ja zamislila,vec pojedini imaju utisak da "pricam price za malu djecu"
Neka...svako ima svoje pravo i svoje licne zelje.
Ja mislim da dovoljno jasno govorim o Allahu i Njegovom poslaniku ,...sad sto to nekom ne pasuje bas...i nisam toliko kriva
Nego...ova je tema Kur`an i muslimani.
U stvari zelja pojedinih vjernika je medjusobna teznja prema Tvorcu,trazenje Bozijih atributa,razmatranju Bozijih dokaza,uporedjivanju Bozijih objava,Bozijih poslanika...teznji za Bogom.Zato je i otvorena ova tema.U dobru svrhu,nama u dobit.
Sad,sto se prikljucuju ljudi sa podforuma "politika" i brkaju pojmove duhovnost i nacionalizam,za to vjernici nisu krivi.
A koliko vidim...vjernicima i nedaju doci do rijeci
Ovom prilikom pozdravljam sve one koji vjeruju u jednog jedinog Boga,kojem nema druga niti Njemu slicnom
svako dobro mojoj braci i sestrama
oni ce se vec prepoznati