Vader je napisao:
Gwydion dobrodošao na forum.
Hvala.
Vader je napisao:
Treću Bardonovu knjigu ni ja ne kapiram, mada se nisam sa njom ni bavio. Prvu imam a drugu (Praksa magijske evokacije) je teško naći, a i skuplja je zbog sigila u boji koji se u njoj nalaze.
Imas da je skines sa neta sve sa sigilima. zaboravio sam url ali mogu ga naci.Samo nije malo, par megabajta minimum.
Vader je napisao:
"Psihička samoodbrana" je dosta dobra, ali ništa njeno osim te knjige nisam vidio. Čuo sam da joj je dosta dobra "Mistična Kabala", jedan prodavac na sajmu knjiga mi je rekao da je do te knjige jako teško doći.
Zato sto je prevod odavno rasprodan.
Vader je napisao:
Čime se ti baviš ako nije tajna? Da li ovaj sajt koji si dao ima veze sa tobom ili si ga samo onako naveo?
Da li je ovo kompletna Knjiga Zakona, ovo što sadrži tri poglavlja i što se nalazi na tom sajtu, a i na drugim sajtovima? To nije veliko. S tim da za ovaj PDF sa sajta nemam baš odgovarajući font ali nema veze. Ima valjda njegova knjiga "Zakon je za sve" koja predstavlja komentare na "Knjigu Zakona", to bi bilo zgodno pročitati.
Pročitao sam tekst sa sajta pod imenom "Šta je Thelema" i svidio mi se.
Zanimljiv je i O.T.O. FAQ.
Simpatičan je ovaj komentar na kraju Knjige Zakona
Proučavanje ove Knjige je zabranjeno. Mudro
je uništiti ovaj primerak posle prvog čitanja.
Ko ovo zanemari čini to na vlastiti rizik i
opasnost. Oni su najstrašniji.
One koji raspravljaju o sadržaju ove Knjige
treba svi da izbegavaju kao središte kuge.
Sva pitanja Zakona treba rešiti jedino pozivanjem
na moja dela, svako za sebe.
pa bavim se sa par stvari, nek estagnira a neke su mi aktuelne. Dobar deo toga cu valjda pomenuti u diskusijama kad bude prilike. Sajt sam ti naveo cisto zato sto tu ima da se skinu knjige. Hobi mi je skupljanje linkova za free download
Da, ima samo tri poglavlja. Ni ja za taj fajl nemam font na zalost. Komentar je napisao, koliko jaznam, sam Crowley i to mnogo kasnije. Mada bih morao da proverim.