Imaš zanimljiv stil odgovaranja. Mućo citatos . No problemos
Isus je prvi komunista - svi smo jednaki (e sad se četnici vade pa kažu " da ali pred bogom")
Jeste , da , hm - evo mog odgovora.
Hrišćanstvo je nastalo pre 2K godina.
Od tada , pa do 330 (tu negdje) hrišćani su bili protjerivani jer su širili ovo i ono (da ne mrsim oko toga).
Eh , te 300 i neke godine , Konstantin je "uveo" hrišćanstvo kao obaveznu religiju i normalo više ih nisu protjerivali. Ko fazon , njemu se u svijesti prikazao neki krst (križza hrvate

) i tako dalje i tako dalje i tako dalje i tako do danas hrišćanstvo je izgubilo sve što je bilo zamišljeno PRE konstantina , jer se ni konstantinu a niti jednom Pap(ku)i u snu pojavio krst , već NOvAc , SlAvA i SnaGa - lična korist. Kako jednim udarcem ubiti dve muve : proglasiš religiju legalnom i počneš rukovoditi njome - riješavaš se protivnika (jer si ti njihov duhovni "poglavar") i protivnikove vjere (sad možeš da "štimaš" religiju po svojoj potrebi).
Da je hrišćanstvo onako kakvo je bilo pre konstantina (svi jednaki , svima jednako , svi od boga svi ka bogu) , ne bi mi danas imali situaciju da se za crkvu vezuju i najveći zločini - inkvizicija , ratovi , papa(k) , izdaje , ugnjetavanje naroda , pohlepa - mislim , crkvena vlast u srednjem vijeku je bila užas. Ali Ne - ona je data od Boga i ima tako i da bude.
Pa jer vi mislite da tad nije bilo tako , hm , religioznih ko što ste vi , koji su pričali kako je religija dobra ako se "uživič u nju" , kako će doći bolje vrijeme i sl.
Religija bi bila tako dobra kad bi svi vjerovali - KAD BI BILI SAVRŠENI - ili eto - savršeno složni. Non posibile . Eto , jedino ako odjebemo to religiju u pizdu materinu i onda gledamo kako ćemo preživjeti u ovoj prokletoj državi u kojoj se ništa ne zna.
Pa , eto da priznam , komunizam vam dođe isto. Kad bi svi bili složni i "dobri" , normalno da bi sve dijelili i ovo i ono itd - ali čovjek ima pohlepu ima sex ima ovo ima ono što ga udaljava od toga i tu nema šta reći.
Sad hvatam neki zaključak da će retardirani sloj naroda zauvijek ostati religiozan , a samo oni iz "Undergroung" - pozemlja - će voditi svijet. Jebiga , nismo svi ni savršeni.
Ma , jebem ti boga , pa i nema smisla živjeti . Ajmo se svi ubiti . Kad da ugovorimo termin ?
PS: "Svete knjige" imaju tolko smeća da stvarno ko prvo NEMOGU biti svete ako imaju I JEDNU JEDINU GREŠKU - kontaš , ako je nešto toliko sveto mora biti skroz tačno. Mislim da ne trebam da nabrajam neke od gluposti iz bibilije ili kurana , ima ih na milion. Za mene , biblija je lijepa Bajka zasnovana na eto nekim "istinitim" događajima , začinjenim čudima i blablabla . Ali , što bi ziri reko "Nemoš uzet Paladina" , nemoš reći da su se adam i eva jebali pa onda njihova djeca pa onda djeca njihove djece i onda tako dalje , a danas je opšte poznato da tim dolazi do degeneracije jer ne nastaje ukrštanje iskustva - gena.
Aj poz , may the isus be with us .
Ja se jopet izvinjavam zbog smeća koje sam napisao - naime - ne smišljam ja ovaj tekst dva dana , nego onako , za 10'ak minuta , tako da sigurno ima neko "izražavanje" ili sl . al JEBIGA