banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 06:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2004, 01:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Dec 2003, 01:29
Citiraj:
Stvoreni smo da nabijemo na k**ac i Allaha i ovog našega bOgA i budemo Ateisti
,

Pozdrav!

:oops: kakav nacin izrazavanja!!!
Kod:
Racionalni i neustrašivi,

Da?Ako ja nemam straha ni od koga,kakav cu ja covjek biti,ako u sebi posjedujem i malu slamcicu zla?Ne bojim se nikoga osim Boga.

Citiraj:
da živimo u Redu
,

religija ne uci nicemu drugom.

Citiraj:
da otkrivamo svemir

Vec pola opisano u svetim knjigama,kasnije naucno dokazano

Citiraj:
i svakako da oslobodimo Kubu od sankcija kako bi Kastro mogao na miru da puši cigare. Takođe smo stvoreni da gledamo ovo evropsko prvenstvo u fudbalu i gledamo kako Englezi posle teške bitke padaju u agoniju kao i Jugoslavija nekoliko godina prije protiv Španije (jel se sjeća iko toga ? 7 minuta produženo vrijeme) :wink:

Hm....kako li se osjeca jedan fudbaler,kad ostari,slava mu prodje,vise nije poznat,niko mu ne trazi autogram,a to je bio njegov zivot,njegova dusevna hrana.Kako li se taj covjek osjeca izdano i napusteno.Zivot ima lijepih sitnica,ali je sve prolazno.I onda ??

Citiraj:
Molim lijepo , XXI vijek je a vi se još uvijek držite biblije i kurana ko slijepac svog štapa i psa - nemožete bez toga - bojite se -

Da,to je cvrsto uze koje se ne ispusta.A drzace se tog uzeta kome Svevisnji omoguci,u ovom slucaju nadajmo se da ti se smiluje :)

Citiraj:
Ja stvarno mislim da na ovo ne treba tražiti odgovor .

Ko trazi taj ce mozda i naci,a ko ne trazi nema cemu ni da se nada

pozdrav

Vrh

Tema posta: D-z-e-n-i-t-a
PostPoslato: 22 Jun 2004, 14:08 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Imaš zanimljiv stil odgovaranja. Mućo citatos . No problemos :D

Isus je prvi komunista - svi smo jednaki (e sad se četnici vade pa kažu " da ali pred bogom") :D

Jeste , da , hm - evo mog odgovora.

Hrišćanstvo je nastalo pre 2K godina.
Od tada , pa do 330 (tu negdje) hrišćani su bili protjerivani jer su širili ovo i ono (da ne mrsim oko toga).
Eh , te 300 i neke godine , Konstantin je "uveo" hrišćanstvo kao obaveznu religiju i normalo više ih nisu protjerivali. Ko fazon , njemu se u svijesti prikazao neki krst (križza hrvate :) ) i tako dalje i tako dalje i tako dalje i tako do danas hrišćanstvo je izgubilo sve što je bilo zamišljeno PRE konstantina , jer se ni konstantinu a niti jednom Pap(ku)i u snu pojavio krst , već NOvAc , SlAvA i SnaGa - lična korist. Kako jednim udarcem ubiti dve muve : proglasiš religiju legalnom i počneš rukovoditi njome - riješavaš se protivnika (jer si ti njihov duhovni "poglavar") i protivnikove vjere (sad možeš da "štimaš" religiju po svojoj potrebi).

Da je hrišćanstvo onako kakvo je bilo pre konstantina (svi jednaki , svima jednako , svi od boga svi ka bogu) , ne bi mi danas imali situaciju da se za crkvu vezuju i najveći zločini - inkvizicija , ratovi , papa(k) , izdaje , ugnjetavanje naroda , pohlepa - mislim , crkvena vlast u srednjem vijeku je bila užas. Ali Ne - ona je data od Boga i ima tako i da bude.

Pa jer vi mislite da tad nije bilo tako , hm , religioznih ko što ste vi , koji su pričali kako je religija dobra ako se "uživič u nju" , kako će doći bolje vrijeme i sl.

Religija bi bila tako dobra kad bi svi vjerovali - KAD BI BILI SAVRŠENI - ili eto - savršeno složni. Non posibile . Eto , jedino ako odjebemo to religiju u pizdu materinu i onda gledamo kako ćemo preživjeti u ovoj prokletoj državi u kojoj se ništa ne zna.

Pa , eto da priznam , komunizam vam dođe isto. Kad bi svi bili složni i "dobri" , normalno da bi sve dijelili i ovo i ono itd - ali čovjek ima pohlepu ima sex ima ovo ima ono što ga udaljava od toga i tu nema šta reći.

Sad hvatam neki zaključak da će retardirani sloj naroda zauvijek ostati religiozan , a samo oni iz "Undergroung" - pozemlja - će voditi svijet. Jebiga , nismo svi ni savršeni.

Ma , jebem ti boga , pa i nema smisla živjeti . Ajmo se svi ubiti . Kad da ugovorimo termin ? 0X

PS: "Svete knjige" imaju tolko smeća da stvarno ko prvo NEMOGU biti svete ako imaju I JEDNU JEDINU GREŠKU - kontaš , ako je nešto toliko sveto mora biti skroz tačno. Mislim da ne trebam da nabrajam neke od gluposti iz bibilije ili kurana , ima ih na milion. Za mene , biblija je lijepa Bajka zasnovana na eto nekim "istinitim" događajima , začinjenim čudima i blablabla . Ali , što bi ziri reko "Nemoš uzet Paladina" , nemoš reći da su se adam i eva jebali pa onda njihova djeca pa onda djeca njihove djece i onda tako dalje , a danas je opšte poznato da tim dolazi do degeneracije jer ne nastaje ukrštanje iskustva - gena.

Aj poz , may the isus be with us .

Ja se jopet izvinjavam zbog smeća koje sam napisao - naime - ne smišljam ja ovaj tekst dva dana , nego onako , za 10'ak minuta , tako da sigurno ima neko "izražavanje" ili sl . al JEBIGA :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2004, 14:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2003, 19:04
Ponekad se zapitam, da nije covjek stvoren da bi raspravljao o bobliji, ili mozda kuranu? Ko zna, mozda je bogu bilo dosadno pa prvo stvori covjeka pa onda sve te spise, pa nemajuci nista drugo u planu onako zajebancije radi, kaze da ljudi treba da citaju i vjeruju u njega.
No, mozda nije to, mozda je u pitanju, ko sto neko rece da smo izbaceni iz raja. Pa nas, ne imajuci nigdje drugdje, a bogu fala ima i gorih mjesta od zemlje, posla ovamo da patimo i na taj nacin OPET dodjemo u raj.
Mozda bog ima smisla za salu na veoma bolestan nacin pa nas strpa u ovaj kokosinjac da shvatimo kako sve sto ucinimo mora biti posveceno njemu, jer on ipak je BOSS, pa na taj nacin hrani svoj ego.
Ili je, a to je definitivno jedan od razloga, stvorio ljude da ratuju jedni protiv drugih u njegovo ime, SLAVA MU, ili se svadjaju na FORUMIMA, posto, naravno, zemlja je premala za sve gluposti pa odosmo malo u virtualni svijet da i tamo SLAVIMO njegovo ime.
No, vjerovatno, nije razlog naseg postojanja, ucenje, izkustvo, razvijanje osjecanja, prastanje, prolazak na visi nivo, saosjecanje, osjecaj jedinstva.
Mislim da to nije svrha zivota.
Jer po ovom sto vidjeh ovdje, taj BOG je veoma dosadan tip, pomalo sizofren, sa bolesnim smislom za salu. Stoga razlog stvaranja covjeka je: unistavanje, svadjanje, podjebavanje, ratovanje...
I posto je tako vjerovatno bih opet treba da uzmem snajper u ruke pa da kokam sve balije, ustase, pokojeg srbina, onako radi reda, pa naravno amere i sve one koji se ne slazu sa cetnicko-balijsko-ustaskom ideologijom, pomjesanom sa komunizmom i svekolikim vjerskim fanatizmom.

Ah, kako je ovaj forum dobar za oslobadjanje napetosti. Posto sve vrvi od pametnih odgovora, pa onako da i ja dam svoj doprinos.

Prosto pozelim da stavim zabranu na na komp. da nikada vise ne otvori ovakvo nesto. A onda opet, sjetim se da ima i ZDRAVIH ljudi, kao i onih superotnih.
NAravno da necu reci za koga mislim da je zdrav ili bolestan. Prepozanaju se oni sami.

E sad ja odoh ponovo da radim, jer vise nisam ljut na nekog tamo bogom stvorenog idiota sto ne zna osnovne principe dizajna, ali kada vidim da i bog o tome nema pojma, odmah mi je lakse. :D :D :D

Tamo gde sam Ja, ne postoji "moja" ili "tvoja" strana. I u Svetlosti i u Tami Ja Jesam. Ja sam Mracan kao Ambis u koji se moras spustiti, da bi pronasao Ono za cim tragas. U praznini Nistavila Ja postojim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2004, 01:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2003, 02:19
JivanMukta je napisao:
Ponekad se zapitam, da nije covjek stvoren da bi raspravljao o bobliji, ili mozda kuranu? Ko zna, mozda je bogu bilo dosadno pa prvo stvori covjeka pa onda sve te spise, pa nemajuci nista drugo u planu onako zajebancije radi, kaze da ljudi treba da citaju i vjeruju u njega.
No, mozda nije to, mozda je u pitanju, ko sto neko rece da smo izbaceni iz raja. Pa nas, ne imajuci nigdje drugdje, a bogu fala ima i gorih mjesta od zemlje, posla ovamo da patimo i na taj nacin OPET dodjemo u raj.
Mozda bog ima smisla za salu na veoma bolestan nacin pa nas strpa u ovaj kokosinjac da shvatimo kako sve sto ucinimo mora biti posveceno njemu, jer on ipak je BOSS, pa na taj nacin hrani svoj ego.
Ili je, a to je definitivno jedan od razloga, stvorio ljude da ratuju jedni protiv drugih u njegovo ime, SLAVA MU, ili se svadjaju na FORUMIMA, posto, naravno, zemlja je premala za sve gluposti pa odosmo malo u virtualni svijet da i tamo SLAVIMO njegovo ime.
No, vjerovatno, nije razlog naseg postojanja, ucenje, izkustvo, razvijanje osjecanja, prastanje, prolazak na visi nivo, saosjecanje, osjecaj jedinstva.
Mislim da to nije svrha zivota.
Jer po ovom sto vidjeh ovdje, taj BOG je veoma dosadan tip, pomalo sizofren, sa bolesnim smislom za salu. Stoga razlog stvaranja covjeka je: unistavanje, svadjanje, podjebavanje, ratovanje...
I posto je tako vjerovatno bih opet treba da uzmem snajper u ruke pa da kokam sve balije, ustase, pokojeg srbina, onako radi reda, pa naravno amere i sve one koji se ne slazu sa cetnicko-balijsko-ustaskom ideologijom, pomjesanom sa komunizmom i svekolikim vjerskim fanatizmom.

Ah, kako je ovaj forum dobar za oslobadjanje napetosti. Posto sve vrvi od pametnih odgovora, pa onako da i ja dam svoj doprinos.

Prosto pozelim da stavim zabranu na na komp. da nikada vise ne otvori ovakvo nesto. A onda opet, sjetim se da ima i ZDRAVIH ljudi, kao i onih superotnih.
NAravno da necu reci za koga mislim da je zdrav ili bolestan. Prepozanaju se oni sami.

E sad ja odoh ponovo da radim, jer vise nisam ljut na nekog tamo bogom stvorenog idiota sto ne zna osnovne principe dizajna, ali kada vidim da i bog o tome nema pojma, odmah mi je lakse. :D :D :D

Trunčicu previše ogorčen, inače oooodličan post!!!
Pozdrav Jivan Mukti!

Ja sam previše sretan što sam stvoren da bi sad lupao glavu sa zašto.
Svaki dan zahvaljujem Tvorcu što sam stvoren, ako mi jednom kaže zašto... Sigurno ću biti previše sretan da to mogu napisati na forumu.
A vi koji mislite da znate zašto ste stvoreni- NE ZNATE!
Pa makar to bila istina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2004, 08:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pozdrav i tebi Sleepy.

Pa jeste malo ogorcen, ali nema potrebe da se iko sputava s tim. Jer i sve ovo je nastalo sputavanjem, potiskivanjem.

Ma i sama svrha svega, narocito covjeka jeste radost. I sustinski ne postoji nikakva svrha. Sve je tu samo iz jednog razloga. Zato Sto Jeste.

Sustinski sve je Tvorac. Razotkrivanje igre, mogli bi nazvati svrhom. Malo nam smeta ego, ali i to se moze srediti.

NO, ima i nesto sto bi svako bie trebalo da nauci u ovom zivotu, a to je ono licno za njega. To se uci preko iskustava koja dozivljava i nacina djelovanja.
Jedini nacin da ne stvaras losu ili dobru karmu jeste da djelujes ili predavajuci Bogu plodove rada ili da se distanciras od djelovanja i posljedica istog.
Nigdje nije jasno definisana svrha. IMa ljudi koji su ispunili svoju svrhu ali nastavljaju dalje, jer irina razumjevanja, ljubavi, istine ... nije ogranicena.
Samo ti sam sebe mozes ograniciti nekim misljenjem.

Tamo gde sam Ja, ne postoji "moja" ili "tvoja" strana. I u Svetlosti i u Tami Ja Jesam. Ja sam Mracan kao Ambis u koji se moras spustiti, da bi pronasao Ono za cim tragas. U praznini Nistavila Ja postojim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2004, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Faza 1

Citiraj:
Ponekad se zapitam, da nije covjek stvoren da bi raspravljao o bobliji, ili mozda kuranu?

Nije...pouzdano.
Citiraj:
Ko zna, mozda je bogu bilo dosadno pa prvo stvori covjeka pa onda sve te spise, pa nemajuci nista drugo u planu onako kaze da ljudi treba da citaju i vjeruju u njega.

Stvori ljude...i dade im upute...jer su nam neophodne, nekom vise, a nekom manje.
Citiraj:

Patnja je subjektivan osjecaj iskustva. Sve se svodi na ucenje.
Citiraj:
Mozda bog ima smisla za salu na veoma bolestan nacin pa nas strpa u ovaj kokosinjac da shvatimo kako sve sto ucinimo mora biti posveceno njemu, jer on ipak je BOSS, pa na taj nacin hrani svoj ego

Nema mnogo vjere u tebi...Milostivi, Svemocni, Savrseni nema ego. To je svojstveno nama nesavrsenima.
Citiraj:
Ili je, a to je definitivno jedan od razloga, stvorio ljude da ratuju jedni protiv drugih u njegovo ime, SLAVA MU,

Slava i Hvala Njemu...nase ratovanje mu nije potrebno. Kome hoce On podari milost svoju.
Citiraj:

Jeste. To je put istinskih ratnika, onih sto vjeruju u svjetlost.
Citiraj:
Jer po ovom sto vidjeh ovdje, taj BOG je veoma dosadan tip, pomalo sizofren,

Sizofrenija nije ono sto ti mislis da jest.

Citiraj:
I posto je tako vjerovatno bih opet treba da uzmem snajper u ruke pa da kokam sve balije, ustase, pokojeg srbina, onako radi reda, pa naravno amere i sve one koji se ne slazu sa cetnicko-balijsko-ustaskom ideologijom, pomjesanom sa komunizmom i svekolikim vjerskim fanatizmom

Jednom snajper ...uvijek snajper.U kakvoj je to vezi sa meditacijom i jogom ?

Citiraj:
Prosto pozelim da stavim zabranu na na komp. da nikada vise ne otvori ovakvo nesto.

Cesto pozelim isto.
Citiraj:
A onda opet, sjetim se da ima i ZDRAVIH ljudi.

Ocigledno se smatras zdravim.
Citiraj:
NAravno da necu reci za koga mislim da je zdrav ili bolestan.

Kad krenes ne staj kod prve prepreke.
Citiraj:

Slazem se.

Faza 2:

Citiraj:
Pa jeste malo ogorcen, ali nema potrebe da se iko sputava s tim. Jer i sve ovo je nastalo sputavanjem, potiskivanjem
.
Ne sputavaj se.
Citiraj:
Ma i sama svrha svega, narocito covjeka jeste radost.

Sada vise nije snajper.
Citiraj:
Razotkrivanje igre, mogli bi nazvati svrhom.

Tacno. Metode se razlikuju, cilj je jednak.
Citiraj:
IMa ljudi koji su ispunili svoju svrhu ali nastavljaju dalje, jer sirina razumjevanja, ljubavi, istine ... nije ogranicena.

Zapadas u nevjerovatne kontradikcije. Ne mozes biti dobar i zao u isto vrijeme. Odluci se.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 08:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Japanese_rose, stvarno ne vidis razliku izmedju sarkazma i stvarnosti. :D
Ili je ovo sto si napisala blo smo da nesto napises.
No, kako bilo, samo napred. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

JivanMukta je napisao:
Japanese_rose, stvarno ne vidis razliku izmedju sarkazma i stvarnosti. :D
Ili je ovo sto si napisala blo smo da nesto napises.
No, kako bilo, samo napred. :lol:

Ubuduce nemoj biti tako smijesan Jivan. :-? Ne pristaje ti. A i sumnjam da si za to stvoren.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 21:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ubuduce nemoj biti tako smijesan Jivan. Ne pristaje ti. A i sumnjam da si za to stvoren

:D :D :D
Mislim da nije stvar u tome da sam ja smijesan.
Veoma dobro znam za sta sam ja stvoren kao i vecina ljudi.
No, izgleda da vecina ljudi kao i neki na ovom forumu ne znaju za sta su stvoreni a ni sto to ne bi trebalo da rade.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2004, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:

Veoma dobro znam za sta sam ja stvoren kao i vecina ljudi.

:D Za sta ? Nemoj mi samo reci da ti je svrha postojanja sirenje radosti, odnosno emanacija svjetlosti. :D

Poz snajper boy
:roll:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2004, 08:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Za sta ? Nemoj mi samo reci da ti je svrha postojanja sirenje radosti, odnosno emanacija svjetlosti.

:lol: :lol:
Pa naravno, izmedju ostalog. :)
Ali mislim da takvihima i previse narocito medju "duhovnom" rajom.
Ne meni je svrha povaliti sto vise zena, popiti sto vise pica da mladji ljudi ne bi dosli do istog, voziti dobra kola, raditi dobar posao, i naravno zaraditi, a izmedju ostalog ako se stigne, posvjedociti o svemu.
E toliko, mozda sam nesto zaboravio, ali sticu se pa cu ti javiti. :lol:

Sta je tvoja svrha?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2004, 01:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:roll:
Moja svrha je mnogo razlicita od tvoje, osobito kada su u pitanju zene i pice. :D A i inace. :D

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2004, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
Citiraj:
Isus je prvi komunista - svi smo jednaki (e sad se četnici vade pa kažu " da ali pred bogom

i vice versa samo ovdje je jaje starije od kokosi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2004, 12:20 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2004, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
To nije odgovor na pitanje.

:oops:

:D Dobio si minijaturni plusic jer si me nasmijao.:D

Malo blize odgovoru na pitanje ? :silly:

Poz

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2004, 15:10 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2004, 02:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sa Che Guevarom nisam diskutovala.

Stil prilagodjavam sagovorniku. Moj nacin je sokratovski.

Ne brini se za mene pretjerano. Imas drugih vecih pitanja koja zahtijevaju odgovore, nazirem izmedju redova.Uzgred, na ovo pitanje sam davno odgovorila, ne bih se ponavljala.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2004, 08:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Onaj ko nezna odgovor za sebe, sprda se sa svim drugim odgovorima koje neko drugi ima za sebe, a i tvoj razgovor, kao sa neke visine kada se obraćaš drugima, to je samo još jedan dokaz gordosti koja vlada u tebi.

Tipicno.
Uvijek je bilo poznato da ljudi koji ne znaju daju najvise odgovora i da su najglasniji po pitanju "svog" misljenja.
Volio bih da upoznam covjeka koji sa sigurnoscu zna odgovor na pitanje svrhe zivota.
Po meni ne postoji neka strogo odredjena svrha, sem ucenja i evolutivnog razvijanja.
No, svako je odgovoran za sebe i svoj razvoj. NIko ne moze nista napraviti za druge. Koliko on to zelio ili ne.
Kada sam bio iniciran u tantru pre nekih 8 godina, prvo sto mi je receno bilo je da niko ne moze mjesto tebe nesto da uradi. U bilo kom smislu a narocito po pitanju duh. razvoja.
Steta. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2004, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
JivanMukta je napisao:
Volio bih da upoznam covjeka koji sa sigurnoscu zna odgovor na pitanje svrhe zivota.

Сваком Хришћанину је сврха живота итекако јасна и дефинисана. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2004, 02:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Tipicno.
Uvijek je bilo poznato da ljudi koji ne znaju daju najvise odgovora i da su najglasniji po pitanju "svog" misljenja.

Gdje sam tvrdila da znam odgovore ? :oops: Znam recimo da sam sretna, meni dosta. :silly:
Citiraj:

Pa eto ja znam. A isto znam i sta nije. Ti ?
Citiraj:
Po meni ne postoji neka strogo odredjena svrha, sem ucenja i evolutivnog razvijanja.

Slazem se s ucenjem.
Citiraj:
No, svako je odgovoran za sebe i svoj razvoj. NIko ne moze nista napraviti za druge. Koliko on to zelio ili ne.
Kada sam bio iniciran u tantru pre nekih 8 godina, prvo sto mi je receno bilo je da niko ne moze mjesto tebe nesto da uradi. U bilo kom smislu a narocito po pitanju duh. razvoja.

Pa da. Ali se moze ljudima pomoci na konkretne nacine. Ko zeli i to mu ispunjava dusu.
Citiraj:
Steta. :lol:

Milo mi je da te raduje barem jedan aspekt nase komunikacije. :D I sama sam odmah radosnija.

Poz

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]