ma bitno da si ti mene osudio da cu u pakao sa karticom....
nego citas li ti sebe sta pises...moja poenta sa Srbijom je da ces dobiti sankcije ako se ne slazes sa jacom silom..religiozna zvijer i drzavna zvijer ce nametnuti uslove koji se suprote Bozijim zapovijestima...kratko i jasno..i ti to znas, samo neces da priznas jer volis tjelesno da razmisljas, a ja konto da ce te Sveti Duh prosvijetliti..
spavac je napisao:
i procitaj ponovo ovu svoju recenicu, jer tu lezi odgovor, boldovano..
lavić je napisao:
Gore rekoh u temi da postoji teritorija koju zmija daje i da je to rimsko carstvo a sad UE.
Sem te zveri sa svojim uređenjem koja nudi mogućnost kupovine i prodaje svima koji se poklone njejim uslovima a nakon toga sa 7 brežuljaka stiže u Jerusalem čovek bezakonja da nametne ljudske zakone Jevrejima u trajanju od 3,5 god. Samo treba čitati i verovati bez mašte.
Pozdrav.
lavić je napisao:
Sto tiče zapovesti sve kritike uputi Bogu kao autoru istih ako nisi saglasan a ako jesi nemoj izvrtati reči već podrži istinu. Pošto ne podržavaš znači da si protiv i to je takođe tvoj izbor i znam da ni o tome nećeš pisati temu da pomogneš ostalima ali za kritiku si tu jer čuvaš ,,znanje ,, za sebe...E, moj Spavacu mislio sam da će vreme uraditi svoje i Duh sveti promeniti ali....nastavi ti šetati ali ide dan kad ćeš se setiti ovih reči.
Ja te pozdravljam i nebih gubio vreme na nekog ko nema volje ni vremena da podeli svoja saznanja sa drugima a ima vremena da se nasmeje bez da pomogne.
aj zamolio bi te da ne lupetas gluposti ako ikako moze, osim ako trcis da dobijes zvjezdice oko glave i sjednes s desne strane Boga...nisi Bog i nemas pravo osudjivati nekoga...kao sto rekoh od samog pocetka, a duze sam od tebe, sam ucestvovao na teme vezane za Bozije zapovijesti i gdje sam iznjeo svoje stavove i takodje napisao kojoj crkvi pripadam...tako da nema potrebe da svaki mjesec otvaram jedne te iste teme...izadji napolje, postavi stand i pricaj ako ti se prica..
al od danas cu te na svakoj teme koja nema veze sa Biblijom, kao sto je zig zveri jednostavno nacepiti jer me prozivas sotonom i lazovom...
na tebi je da odlucis na kom nivou cemo razgovarati..