Unbeliever je napisao:
Dobri su to ljudi i dobar je to narod
Koooooo kruh naš svagdašnji ...

Džontra je napisao:
ne nekakvom već Sv.Savi...to je pod jedan...a ako ne znaš ko je to to je tvoja sramota, ipak je turskim osvajačima on bio prvi trn u oku...
Vidis Dzontra to je ta paralela između Hiterovih razmisljanja i ono sto ti zelis prikazata, ako su turci ubili tamo nekog Savu, svetog ovog ili onog, kakve ja i Ahmed imamo veze s tim, ako su Zidovi ubili Isusa kakve su veze imali zidovi koji su rođeni prije 50 godina s tim....znas li i da je u ovom ratu zakonom zabranjeno generaliziranje i okrivljivanje nacije za grijeh pojedinca, šta cu ja sad reci ako je neko ratni zlocinac da je kompletan srpski narod zlocinacki....a da uđe u zapisnik da si ti prvi povukao paralelu s sv. Savom....
Džontra je napisao:
Vidiš, meni niko, ni ti, ni ruža, ni oficir, ne smetate...
Ali je problem sto pretpostavljas da ti ili Izzard meni smetate ili recimo Elvis....
Ovo prepucavaje ili preskakanje, je eto tek tako...razmjena misljenja, argumenata i raznih fićfirića...i ne uzimam to licno bez obzira sto sam na forumu skoro svaki 2-3 dan.
Nemam nikakvih sanjarenja da letam ovuda s handzarom i trazim vratova za klanje kako ti to vidis da cinimo ne mi muslimani nego mi vjernici, bez obzira na religiju, uci nas religija necem sasvim drugacijim, boljim, Bogu ugednijim djelima.
Vas je problem sto vidite u vjeri zaostalost, iako je ona pokretac gotovo sveg pozitivnog u svijetu, vidite u religiji obrtanje para iako su prvi ljudi i poslanici kako Isus, Muhammed s.a.w.s. i ostali imali jedna svijecu ili pokrivac, a mjesecima zivjeli na kruhu i vodi...
U vjeru su usli razni ljudi ali to govori samo o njima a nikako o religiji ili njenim obnoviteljima. I mi priznajemo da nas ima svakakvih, ali takva je priroda ljudi uostalom niti ijedan prst na ruci nije jednak.
Sasvim mi svejedno kako ces ovo smatrati, propovjedi, apelom na dobrotu ili glupošću...ostaj mi deb'o, kako bi to rekli Etiopljani