banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 23:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2010, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Japanese_rose je napisao:

Valjda negdje u rangu sa prijavljivanjem postova i nadom da ce to imati nekog efekta.

Ili u pisanju uvreda, koje se kasnije "magično" same brišu...al vjerovatno niko nije toliko jadan i glup da to radi...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Džontra je napisao:
Ili u pisanju uvreda, koje se kasnije "magično" same brišu...al vjerovatno niko nije toliko jadan i glup da to radi...

Pisanje uvreda ? Ma nemoj.

Džontra je napisao:
Izzard je napisao:
Zato sto je glupost neunistiva.

Ni vatra joj ne može ništa.

ja taman da napišem "možemo s vatrom probati" :lol:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Džontra je napisao:
Jel se ti i oficir takmičite ko će veće gluposti pisati? Jer jednostavno ovolike i konstantne količine pisanja različitih idiotija ne može biti produkt razumnog već samo takmičarskog razmišljanja...Mada, moraš se malo potruditi s glupostima (neće ti biti teško vjerujem), jer oficir zadnjih dana baš napreduje...Mislim, mora da je vrijedna nagrada kad se ovako trudite...samo naprijed...
A tvoje poznavanje istorije je takođe žalosno...

Džontra ulećeš ovdje nekim glupim provokacijama o nekakvom Savi ( odmah se sjetio onog iz Kikinde sto je napisao da je skocio u jamu ), a jos zesci si nacionalist, zasto bi te neko uzimao za ozbiljno ?

Moje poznavanje istorije je žalosno ? Jeste ako misliš onu istoriju sto pisu srpski oci, koja se ubacuje djeci od rodjenja da budu lafo anti-turski odgojeni. Jesi ti ustao ikako zadnjih 500 godina ?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Izzard je napisao:
Bi li bio sretniji da znaš da je ja šiljim i trenutno :lol:
Ustvari nisam ja nego me đavo tjera.
Ne bi ni vama dvojici bilo loše čisto da se malo opustite...

Dobro ajde i ti, da se ne osjećaš zapostavljeno :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@JR
Razlika između mene i tebe je što ja svoje stvari ne brišem, ne pravdam se da ih "u afektu" pišem...sem toga, sve što napišem, je zajebancija, dok su tvoje gluposti produkt tvog (diskutabilno je ovako navesti) racionalnog razmišljanja...
E sad ako se tebi nastavlja rasprava raspravljas je s nekim drugim pošto me kao i obično, tvoje izjave, ne zanimaju...A stvari koje ne smatam da su produkt moje šaljivosti, uvijek imaju moju punu podršku...nisu "afektivne"

Citiraj:
Džontra ulećeš ovdje nekim glupim provokacijama o nekakvom Savi

ne nekakvom već Sv.Savi...to je pod jedan...a ako ne znaš ko je to to je tvoja sramota, ipak je turskim osvajačima on bio prvi trn u oku...
Citiraj:
a jos zesci si nacionalist

ne kontam jesi li ti ovom izjavom mislio napraviti neko veliko otkriće, jer ja svoje afinitete ne krijem
Citiraj:
Moje poznavanje istorije je žalosno ? Jeste ako misliš onu istoriju sto pisu srpski oci, koja se ubacuje djeci od rodjenja da budu lafo anti-turski odgojeni. Jesi ti ustao ikako zadnjih 500 godina ?

Da, tvoje poznavanje istorije je žalosno. I opet, dok ja ne krijem svoje afinitete, ti se nekim poštovanjem prikrivaš, dok su tvoje izjave daleko najužasnije na ovom forumu...trebam li podsjećati koga bi ti sve ono želio pobiti, ili im želiš smrt. Vidiš, meni niko, ni ti, ni ruža, ni oficir, ne smetate...

Al iskreno, nemam želju se više raspravljati s vama paćenicima, ili, kako bi euroth rekao pacijentima...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
pošto me kao i obično, tvoje izjave, ne zanimaju...

Da, to je sasvim ok i dijelim tvoje misljenje. Mozes li shodno tome zaobici moje postove ?

Citiraj:
sem toga, sve što napišem, je zajebancija

Ovo nije tema za "zajebanciju". Nesto nisam primijetila tvoj smisao za humor u Cafeu.

Citiraj:
ne nekakvom već Sv.Savi...to je pod jedan...a ako ne znaš ko je to to je tvoja sramota, ipak je turskim osvajačima on bio prvi trn u oku...

Je li to u nekoj uzrocno-posljedicnoj vezi sa ovom temom ?

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo nije tema za "zajebanciju". Nesto nisam primijetila tvoj smisao za humor u Cafeu.[/i]

To je zato što sam ja član "društva propalih komičara"

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Unbeliever je napisao:
Dobri su to ljudi i dobar je to narod

Koooooo kruh naš svagdašnji ... :D

Džontra je napisao:

Vidis Dzontra to je ta paralela između Hiterovih razmisljanja i ono sto ti zelis prikazata, ako su turci ubili tamo nekog Savu, svetog ovog ili onog, kakve ja i Ahmed imamo veze s tim, ako su Zidovi ubili Isusa kakve su veze imali zidovi koji su rođeni prije 50 godina s tim....znas li i da je u ovom ratu zakonom zabranjeno generaliziranje i okrivljivanje nacije za grijeh pojedinca, šta cu ja sad reci ako je neko ratni zlocinac da je kompletan srpski narod zlocinacki....a da uđe u zapisnik da si ti prvi povukao paralelu s sv. Savom....

Džontra je napisao:
Vidiš, meni niko, ni ti, ni ruža, ni oficir, ne smetate...

Ali je problem sto pretpostavljas da ti ili Izzard meni smetate ili recimo Elvis....

Ovo prepucavaje ili preskakanje, je eto tek tako...razmjena misljenja, argumenata i raznih fićfirića...i ne uzimam to licno bez obzira sto sam na forumu skoro svaki 2-3 dan.

Nemam nikakvih sanjarenja da letam ovuda s handzarom i trazim vratova za klanje kako ti to vidis da cinimo ne mi muslimani nego mi vjernici, bez obzira na religiju, uci nas religija necem sasvim drugacijim, boljim, Bogu ugednijim djelima.

Vas je problem sto vidite u vjeri zaostalost, iako je ona pokretac gotovo sveg pozitivnog u svijetu, vidite u religiji obrtanje para iako su prvi ljudi i poslanici kako Isus, Muhammed s.a.w.s. i ostali imali jedna svijecu ili pokrivac, a mjesecima zivjeli na kruhu i vodi...
U vjeru su usli razni ljudi ali to govori samo o njima a nikako o religiji ili njenim obnoviteljima. I mi priznajemo da nas ima svakakvih, ali takva je priroda ljudi uostalom niti ijedan prst na ruci nije jednak.

Sasvim mi svejedno kako ces ovo smatrati, propovjedi, apelom na dobrotu ili glupošću...ostaj mi deb'o, kako bi to rekli Etiopljani :)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Al iskreno, nemam želju se više raspravljati s vama paćenicima, ili, kako bi euroth rekao pacijentima...

Million dollar question is - je li ovo "zajebancija" ili projekcija ?

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa naravno da je projekcija...nisam ni ja normalan kad ulazim u rasprave...al makar znam prepoznati problem...i

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Dzontra, Izzarde, ja sam na forumu imao manje-vise zustre rasprave sa muslimanima, ali mi na pamet nije padalo da Kuran zovem gluposcu i sl., tako da kad vec pricate o tome kako vam niko ne smeta i sl., ucinite taj neki minimum da postujete tudju religiju.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hristove, mislim da si dovoljno pročitao i izzardove, a i moje postove da znaš kad smo ozbiljni, a kad nismo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Džontra je napisao:
hristove, mislim da si dovoljno pročitao i izzardove, a i moje postove da znaš kad smo ozbiljni, a kad nismo...

I da znaš kad iz nas govori nečastivi a kad mi...
Nebitno ako sam ikog uvrijedio ja se ne izvinjavam, vrijeđa mene štošta, odnosno trudi se, al neće me nešto.

Poslednji put menjao Izzard dana 10 Okt 2010, 11:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Dzontra, nemam ja protiv tebe nista licno, znas i sam, ali pretjerali ste obojica, bez obzira da li je sala ili nesto drugo u pitanju. Mislim ono, ako muslimani ne mogu da predju preko nekih stvari nemojte vi zacinjavati corbu i onda pricati o vredjanju i ocekivati da vas smisao za humor razumiju svi muslimani ovog foruma.

Izzard je napisao:
Džontra je napisao:

I da znaš kad iz nas govori nečastivi a kad mi...
Nebitno ako sam ikog uvrijedio ja se ne izvinjavam, vrijeđa mene štošta, odnosno trudi se, al neće me nešto.

Ne mora mozda u tebi probuditi osvetnicki bijes, ali te pogadja kao da ti neko uvrijedi clana porodice. Mene je pogodila ona vasa zezancija o obrezivanju i Aleksov komentar o Bogu, ali nisam ljut da recimo zelim da vam uzvratim i sl.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]