jellyfish je napisao:
Zamisli da su hriscani napravili muslimanima ono sto su oni njima u Nju Jorku 2001,
Ako krenemo nekom hronologijom uvidjecemo da i jesu...a tako mozemo ici do u beskraj u historiju, međutim da lije prije 2001 bilo krscanskih vojnika koji su redovno mlatili "pametnim bombama" Iracku djecu????
Problem je Jelly sto ti cmizdris nad masakrom u 2001, ane gledas koji je povod...a i ne gledas koja je kasnija odmazda vidi samo statistiku dnevno poginulih u Iraku, Afganistanu i Somaliji, Pakistani itd...a broj dnevno pogonulih u Americi i Evropi od istih tih "islamista"....
Zivot je jedan i sasvim je nebitno gdje covjek gine...taj zivot treba cjeniti, ali postoji i omjer zrtava, vi ovdje dizete toliku raju zbog prijetnji, a ne vidim da se dize graja zbog desavanja koja se rade ovom u ovom mementu, jer upravo sad je vise za povjerovati nego za nevjerovati da se gasi jedan zivot na Istoku od strane krscanskog metka, nego sto se gasi zivot od stran islamske bombe ili teroriste na zapadu...nemojte biti smjesni.
jellyfish je napisao:
da su muslimani imali nuklearnu bombu kao Amerikanci. Ja mislim da bi sravnili i Evropu i Ameriku sa zemljom.
E pa nisu i nemaju je...a vidimo sta su Krscani uradili upravo s tom nuklearnom bombom u Hirosimi i Ngasakiju....tamo je muslimani nisu bacili...a i onaj koji je nalozio da se baci nije vjerovao u Kur'an nego u Bibliju (da se i tu razumjemo).
A sad razgovarati "stabi bilo kad bi bilo" je stvarno neozbiljno...jer zamisli da su krscani imali dezintegrator cestica...ili "fotonska torpeda"

, a li je cinjenica da nisu imali , ali su posteno iskoristili i iskoristavaju ono sto imaju, tomahawke, pametne bombe, f-ove, satelite...itd.itd. i to sumjereno ne protiv rezima, jer mnogi su rezimi sruseni.
jellyfish je napisao:
Dakle, kad gledas sta cine Amerikanci u Afganistanu razmisli sta bi cinili Afganistanci njima da su oni to njima uradili a da posjeduju moc.
Vjerovatno isto...ali je razlika samo u tome sto ne cine, nego cine krscani.
jellyfish je napisao:
Na to ni jedan ozbiljan hriscanin nebi reagovao. Jer Bog ce kazniti onoga ko se ruga, sta ja imam tu nekog kaznjavati zbog neke slicice ili sitnice.
Da to je problem...a onda zasto pomazes nekoj sirotinji, nemoj to raditi jer njoj ce isto tako Bog pomoci...sta ti imas tu nekog pomagati, pa Bog ce se pobrinuti i za to...ali je u slucaju pomaganja ti se upetljavas u Bozje, a u slucaju nekog verbalnog osuđivanja ili prekoravanja iako u dusi znas da je to lose..ti ipak tu radnju prepustas Bogu.
Hajmo svi sjediti mirno i prepustiti Bogu SVE.
jellyfish je napisao:
Ali moras uzeti u obzir da su taj zlocin pocinili pojedinci koji ne samo da ne vjeruju u Boga, vec su zlocinci koji su i Srpski narod, ne samo Muslimanski, doveli do propasti.
ž
Pa isto tako postoji misljenje i u Islamskim krugovima da je samoubici zabranjen ulazak u Dzennet...znaci izgubio je SVE, APSOLUTNO SVE...i isto tako se smatra da je zlocinac, i da je doveo muslimanski narod u opasnost.
jellyfish je napisao:
Dakle, ja ne branim zlocince, samo hocu reci da Muslimani(pogotovo arapski i vehabije), ocekuju od drugih sve, a drugima nebi dali nista
Pa vidimo da i zapadna civilizacija ne pocinje nista biti bolja, pa cak otimaju i prirodne resurse tih istih vehabija.
jellyfish je napisao:
Znaci zapad ima svoje interese, ali usput brani potlacene. itd.
i sistematski unistava, praveci zbog provenstveno svojih interesa jos vecu dubiozu, a branjenje potlacenih bas i nije jaca strana, jer koliko je samo kolateralne stete, u kojoj ubijaju i svoje vlastite...tek toliko da razbijem mit o zapadu kao svjetskom policajcu ili super heroju...a znamo kakvo je stanje u svoj od zapadnih zemalja.
jellyfish je napisao:
Medjutim, ovu masovnu pobunu muslimana zbog obicne karikature da se ubija, to se ne moze nikako opravdati.
Bojkot da, a ubistvo niti ni ja ne zagovaram, ali zagovaram da se sudi i presudi i da konacno zapad prestane s provokacijama tog tipa.
jellyfish je napisao:
A kad muslimani u arapskim zemljama ne daju pravo oblacenja hriscankama onda nista?
Upravo suprotno, u arapskom svijetu je svaka zena koja nosi maramu i te kako respektirana, makar bila i hriscanka...upali samo Al-Jeziru i prebroj broj pokrivenih i onih koji to nisu..iznenadices se .
jellyfish je napisao:
Ili probaj da zena u Saudijskoj Arabiji vozi auto. kakva su to prava.
To su stvari unutar Islama, Ali hajd vidi Egipat, Kuvajt, Pakistan itd.itd. i tu ces se iznenaditi.
jellyfish je napisao:
O kamenovanjima i zatvorima za zene da ne pricamo.
Nabroj mi u historiji samo 5 kamenovanja, od kako postoji Islam ...samo 5 slucajeva, a ja cu tebi sad narbojati 105 razni tv stanica i casopisa o karikaturama a o internetu da i ne govorim....ti meni nađi 5 kamenovanja u ovih 1 400 godina.
jellyfish je napisao:
Traze za sebe najsitnija prava, a drugima ne daju ni najosnovnija.
Nađi u Bibliji koja je kazna za preljub i potpuno cemo se sporazumjeti, akamenovanje nije samo za NJU nego i za NJEGA.