Damaskin je napisao:
Ви сурфате и онда нас након упјешног сурфања обасипате морем полуинформација, без јасног извора (дакле имена и презимена оного од кога ссте чули неку чињеницу) без образложења мнооогих изјава, итд...
Ja sam navodio reference.
Damaskin je napisao:
Ја морам дати три дисертације из библистике да би постигао одговорити на милијарду полуинформација којима сте нас обасули.
Pa držimo se onda samo nekih tvrdnji koje je lako dokazati ili opovrgnuti.
Spominje li Pavle u svojim poslanicama detalje koji su opisani u jevanđeljima, a tiču se Isusovog života?
Dovoljno je navesti samo nekoliko stihova iz Pavlovih poslanica. Ja nemam NZ, a i ne da mi se tražiti. Ima na forumu ljudi koji su pročitali NZ.
Damaskin je napisao:
Ако сте већ толики познаваоци Новог Завјета, и ако сте већ толико сигурни да можете свакога "помести" ко заступа истинитост Јеванђеља, онда ок: хајдемо направити отворену трибину на коју ћемо довести вас двојицу и још двојицу библиста, па да онда сви "уживо уживамо" у вашим личним излагањима и аргументима.
Мој предлог:
Заазаћу трибину на тему "Истинитост Јеванђеља" у музеју РС и позваћемо два госта научника - библиста, и вас двојицу као госте.
Јесте ли за?
Ja uopšte nisam poznavalac NZ, tako da ne bih mogao da se suprotstavljam nekome ko ga napamet zna. Međutim, zašto dvojica biblista? Evo ovdje vodimo polemiku, na jednoj strani Bizzard i ja, a na drugoj Solunac, spavac i ti. Šta će nam biblisti?
Ja već neko vrijeme pratim slične diskusije putem Interneta i mogu ti reći da ni najveći teolozi ne uspijevaju da ospore argumente.
Na mnoga pitanja mi nisi odgovorio. Npr. zašto misliš da Sai Baba nije bog?