Nisam ni skuzio Warior da si ti ucestvovao na tim temama za koje si stavio link.
Bilo je tu finih iskustava i razmjene istog.
Elem.
Ivana:
Citiraj:
elem, WW i Warrior(i oni koji su radili po ovim principima)... imam par pitanja za vas. dakle, sta ste postigli? da li se popravio kvalitet vaseg zivota? da li ste pokusali upravljati tudjim umovima(kako), i ako da - da li ste se koristili crnom magijom(dakle, lose stvari...mada ne vjerujem Smile )? ima li negativnih posledica po vasu psihu i organizam(ponasanje kao pri ludilu)? da li ste ikad koristili ikakve droge(ovo nije uvreda nikakva, samo se zanimam)... hvala unapred na odgovorima...
Radio jesam, ali vise ne radim. Radio sam kao probu. Nekoliko mjeseci. Kao nacin da provjerim sto je od toga, kao i da kreiram stvarnost oko sebe.
Kasnije sam presao na mnogo direktnije metode i mnogo jace nacine.
Kvalitet zivota je srazmjeran ono sto zivi. Ne situacijama ili tehnikama. Tako da ne razumijem tvoje pitanje.
Jesam probao sam upravljati tudjim umovima.
Sta je crna magija?
Crna magija je bilo koje ljudsko negativno raspolozenje ili bilo koja negativna misao usmjerena prema bilo kome.
Stoga, koliko ljudi ne koristi crnu magiju?
Zlo, kako to ljudi nazivaju, nema konkretno nikakve veze sa bilo kojim demonima ili djavolcicima. Dovoljno je da imamo dva covjeka ciji se koncepti shvatanja razlikuju i imamo sukob. Magijski, fizicki, astralni.. ili ko zna koji.
"Jednom davno susrelo se 7 mudraca da citaju knjigu mudrosti. Otvorili su prvu stranu i procitali rec
MIR. Krenule su rasprave sto je to Mir. Rasprava je presla u svadju, svadja u rat. Od tada nema mira na zemljinim obroncima."
A stvarno su bili mudri..
Razumes?
Dovoljno je da svako ima svoj koncept mira i eto ti rata. Prosto i sto je najgore, nasa zbilja.
Eto pogledaj ovaj pod forum, i sve ce ti biti jasno.
Nema negativnih posljedica po moju psihu.
Zavisi
odakle, kako, zasto i STO to djeluje.
Mag kada shvati KAKO se upravlja, ZASTO se upravlja, STO to upravlja i ODAKLE se upravlja, postaje mistik. Mistik nema veze sa magijom, iako svbe oko njega moze liciti i najcesce lici na magiju.
Ludilo koje spominjes je prirodni odraz kada Mistik prolazi kroz suocavanje sa Sobom. Kada se desava "umiranje" ega i pocinje kontrola uma.
Tako da ni to pitanje nije jasno.
Ali razlika je u tome, sto ludak koji zna da je lud nije lud.
Covjek koji prolazi kroz stanje ludila na svom putu suocavanja sa Sobom, svo vrijeme JASNO zna sto se zbiva, ko je on, i kome se sto zbiva.
Drogu sam probao kao klinac od nekih 17 godina. Mislim dva ili tri puta. Posle toga ne.
Hvala na pitanjima.
Pozdrav
JivanMukta