Gloria,
Citiraj:
Duhovna promjena koja je,kako se ovdje navodi,neophodna za opstanak ili daljni blagoslov nije nimalo laka stvar i ne vjerujem da cemo imati uspjeha.
E ovo je kljucna stvar. O ovome bi se moglo mnogo napisati.
Vjerujem da si uvidjela (pod pretpostavkom da vjerujes u ono tumacenje) bar djelimicno koliki je ogroman duhovni znacaj ovih nasih podrucja i samim tim koliko je neophodno da se ljudi sa ovih podrucja okrenu duhovnosti. Nazlost, kako i sama kazes to je jako tesko. Ljudi ne vole da se pocnu baviti duhovnim radom jer je tesko uciniti promjenu u zivotu, ljudi vise vole da ostanu u matrixu. Sa druge strane postoji lijenost, ljudi su lijeni da se krenu necim novim baviti, to im uzima vrijeme od onoga cime su se do tada bavili. Eh kad bi ljudi znali da je vrijeme utroseno za duhovnu izgradnju jedino korisno utroseno vrijeme.
Ima ljudi kojima je pokazano to tumacenje pa odmah kazu da je to glupost. Meni su mnogo interesantniji i nerazumljiviji oni kojima to tumacenje bude fascinantno, interesantno, bas ih osamuti i misle o tome dan-dva, sedmicu-dve i onda
sve zaborave, na jedno uho uslo, na drugo izaslo. Ja sam ljut posebno na ove.
Nije svrha ovog prorocansta i toga sto hocu da ga pokazem drugima u tome da vam bude interesantno i da onda na to zaboravite vec da ljudi istinski porazmisle o svemu tome, vide neke stvari i promijene nesto u svom zivotu -
okrenu se duhovnosti.
Ljudi sa ovih podrucja imaju mogucnosti da ucestvuju u velikim stvarima koje ce donijeti buducnost (vjerujem bliska) ali samo ako se okrenu duhovnosti. Ako se ne okrenu duhovnosti vjerujem da ce proci gore nego da ni nisu odavde bas zbog mogucnosti koju su imali.
Kad neko ima veliku mogucnost (zadatak) da nesto uradi a to ne uradi proci ce gore od onoga ko nije imao tu mogucnost. Ovo uci i Sveto Pismo. Ovo je i logicno.
Ja ti garantujem da ce se prorocanstva ispuniti, to koje sam ti dao se u vecini vec ispunilo a ostatak ce se ispuniti iako se dosad vec trebao ispuniti.
Sustinu ovoga sam detaljno izrekao u svoja posljednja dva tri posta na drugoj stranici one moje teme na RIF-u ciji sam link sam dao ovde u ovoj temi na prvoj stranici.
Svako ce proci po zaslugama. Ima ljudi koji se bave duhovnom izgradnjom i cekaju ove dogadjaje, oni ce imati veliku ulogu u onome sto slijedi.
Banjaluka ce imati posebni znacaj u svemu ovome, pise ti tamo i zasto.