Oficir s ruzom je napisao:
a dole susta suprotnost od uvoda koji je trebao odmah na pocetku da bude i zakljucak....
Citiraj:
Džontra je napisao:
kakva gomila gluposti. osoba napoznatija po vrijeđanju i bezpotrebnom napadanju drugih našla da govori o zaštiti malog čovjeka i poniznosti...O, ironijo, novog si domaćina našla...
--poniznost ateista na djelu---
Džontra je napisao:
Čisto informativno, kad sam ja govorio o svojoj poniznosti i da sam ponizan...pa,ovaj, nikad...razlika između mene i vas je to što ja to ne prikrivam...
Oficir s ruzom je napisao:
google lazarević je napisao:
citajuci postove na ovom forumu zakljucila sam da su ateisti daleko ponizniji od vjernika (nebitno koje vjere)..poznato je iz psihoanalize da lazna moralnost koja lici na poniznost dolazi iz duboko usadjenog kompleksa superiornosti te da je cilj "poniznosti" takvih ljudi divljenje okoline ili "boga"..naravno da nisu toga svjesni i biraju denial umjesto suocavanja sa samim sobom.."Prava poniznost nikad ne zna da je ponizna; kad bi to znala, bila bi ohola." - rijeci su Martina Lutera..
lako je prepoznati lazne moraliste, osudjuju sve i svasta da bi sebe uzdigli..i nadasve, nemaju smisao za humor :P
Postoji li jos koji ateista, na ovom forumu koji je bio povod da google otvori temu? Jer ovaj je defektovan (bar u ovoj temi).