banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 22:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Okt 2009, 21:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
Darko_83 je napisao:
Avinoam1 je napisao:
Citiraj:
Zionisam=moderni fasizam
Zionisam=podjeli pa vladaj
Zionisam=Samo ti trebas da zivis sve ostale ljude koje ne pripadaju zionismu treba pobiti i porobiti
Zionisam=Masoni-Iluminati=Velika zavjera danasnjice ljudi ako ih tako mozemo nazvat koji su izazvali 99 % ratova,bjedu jad i čemer samo da bi njima i njihovim guzicama bilo dobro.

Majstore na kojem si ti to fakultetu ucio pa da si dosao do takvih fenomenalnih zakljucaka?

Pomalo citao nesto gledao al uglavnom sam uvezo neke cinjenice uglavnom je rec o
Zivotnom Fakultetu osvrnise i pogledaj sta se desava u danasnjem svetu:ratovi,glad ,bolesti,nepravda,recesije,stradanje nevini ljudi itd itd ...Mislis da se to desaje slucajno ,da je se mozda otelo kontroli e nije to je sve pomno planirano od gore navdeni ljudi(Elita),Ima ljudi koji su zaduzeni da stvaraju samo nered na zemlji pojava tih ljudi je nagovjestena i preko svetih knjiga preko proroka Muhameda Isusa Hrista i mnogih drugih koji su na strani pravde.

Ajde ako imas podatke recimo u vezi gladi u Africi, evo npr 1970ih je vladala velika glad u Sudanu i Etiopiji. Da li mozes ukratko da navedes u kojem obliku je ta kriza direktno ili indirektno prouzrokovana 'cionistima i iluminatima'?

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 22:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2009, 14:14
Ajde ako imas podatke recimo u vezi gladi u Africi, evo npr 1970ih je vladala velika glad u Sudanu i Etiopiji. Da li mozes ukratko da navedes u kojem obliku je ta kriza direktno ili indirektno prouzrokovana 'cionistima i iluminatima'?[/quote]

Jedna stvar u vezi toga znas li ti da se svake godine u Americi i sirom razvijenog svijeta spaljiva na hiljade tona hrane to je jedan od razloga gladi u Africi radi konkurencije i cijene hrana se unistava u ogromnim kolicinama.Vec sam rekao da je njima cilj stvoriti nered na zemlji ,jedan od razloga zbog kojeg ce covek ciniti nered krasti ubijati jeste glad ako je covjek gladan on je u stanju i ratovati i ubijati i ukrasti,Sta mislis sto se u Africi vode ratovi nisu to ni vjerski ni neki drugi konflikti ratovi se vode zbog hrane i vode.Znaci vode rat znaci cine nered na zemlji. Cilj masona je da se mi zabavimo izmedjuse dok oni pripremaju teren za dolazak antikrista i ostvarivanje svojih nekih zli nakana pogledaj dokumentarac "The Arrivals"-Dolasci neke stvari ce ti biti malo jasnije.

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 00:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jedna stvar u vezi toga znas li ti da se svake godine u Americi i sirom razvijenog svijeta spaljiva na hiljade tona hrane to je jedan od razloga gladi u Africi radi konkurencije i cijene hrana se unistava u ogromnim kolicinama.Vec sam rekao da je njima cilj stvoriti nered na zemlji ,jedan od razloga zbog kojeg ce covek ciniti nered krasti ubijati jeste glad ako je covjek gladan on je u stanju i ratovati i ubijati i ukrasti,Sta mislis sto se u Africi vode ratovi nisu to ni vjerski ni neki drugi konflikti ratovi se vode zbog hrane i vode.Znaci vode rat znaci cine nered na zemlji. Cilj masona je da se mi zabavimo izmedjuse dok oni pripremaju teren za dolazak antikrista i ostvarivanje svojih nekih zli nakana pogledaj dokumentarac "The Arrivals"-Dolasci neke stvari ce ti biti malo jasnije.

Pozdrav

Darko jel znas ti sta je cionizam? A za ovo bacanje hrane i kako to prouzrocava glad, jel imas neki link za neki naucni rad radjen na tom polju, ili bilo sta?

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 12:21 
Početnik
Početnik

Avinoam1 je napisao:
Citiraj:

Pozdrav

Darko jel znas ti sta je cionizam? A za ovo bacanje hrane i kako to prouzrocava glad, jel imas neki link za neki naucni rad radjen na tom polju, ili bilo sta?

Reko sam ti pogledaj dokumentarni film "The Arrivals" -dolasci naravno napisano je stotine djela nadji ako mozes knjigu sionski mudraci koju su sami cionisti napisali pa uvjeri ces se sve ovo sto sam ti govorio sto sami zionisit govori a ne ja ili neko treci, sve sto je navedeno u toj knjigi danas se desaje u 90 % u svijetu.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 15:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Reko sam ti pogledaj dokumentarni film "The Arrivals" -dolasci naravno napisano je stotine djela nadji ako mozes knjigu sionski mudraci koju su sami cionisti napisali pa uvjeri ces se sve ovo sto sam ti govorio sto sami zionisit govori a ne ja ili neko treci, sve sto je navedeno u toj knjigi danas se desaje u 90 % u svijetu.

Ok, recimo da ja nisam u stanju da pogledam taj dokumentarni film evo bas sada, da li ti mozes svojim rijecima da opises sta znaci cionizam, kako je i gdje je nastao, ko su osnivaci toga pokreta, koja je istorijska pozadina cionizma, koji su mu ciljevi, itd. Da li mozes da svojim rijecima to objasnis i napises npr 20 recenica u vezi te teme? Kakav uticaj i relevantnost ima cionizam na ratove koji su vodjeni prije osnivanja toga pokreta?

I kako stoji stvar sa bacanjem hrane? U kojoj se kolicini i frekvenciji baca ta hrana i da li postoje ikakve studije koje bi npr pokazale da bi se problem gladi rjesio ako bi se ta hrana eksportirala u africke zemlje (ili gdje god da postoji potreba)?

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Darko_83 je napisao:
Avinoam1 je napisao:
Citiraj:

Pozdrav

gledao sam ja taj dokumentarac, istina da ima pravih stvari ali je takođe natrpan svakakvim glupostima i šiizmom

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 19:39 
Početnik
Početnik

gledao sam ja taj dokumentarac, istina da ima pravih stvari ali je takođe natrpan svakakvim glupostima i šiizmom[/quote][/quote][/quote]

Ne Razumem se bas u vase sije i suniti kod muslimana mozda tu ima nekih gresaka,ali ja govorim o onim delovima koji govore o obozavanju djavola od poedinih ljudi i novom svetskom poredku! A kava je razlika izmedju sija i sunita kod vas muslimana ?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 21:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Ralika izmedju sija i sunita je kao razlika izmedju ortodoksnih hriscana i mormona.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 07:57 
Početnik
Početnik

gledao sam ja taj dokumentarac, istina da ima pravih stvari ali je takođe natrpan svakakvim glupostima i šiizmom[/quote

I jos nesto u vezi dokumentarca "The Arrivals" ,dokumentarac je stavljan 4 x na youtube i isto toliko je puta skinut sa youtube, ocito nekom smeta neko ja se nasao u toj prici pa je delovo tako sto nije dao da taj film ne dodje na velika vrata u javnost.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 17:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Darko_83 je napisao:
gledao sam ja taj dokumentarac, istina da ima pravih stvari ali je takođe natrpan svakakvim glupostima i šiizmom[/quote

I jos nesto u vezi dokumentarca "The Arrivals" ,dokumentarac je stavljan 4 x na youtube i isto toliko je puta skinut sa youtube, ocito nekom smeta neko ja se nasao u toj prici pa je delovo tako sto nije dao da taj film ne dodje na velika vrata u javnost.

Darko, sta je cionizam?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 17:17 
Početnik
Početnik

Darko, sta je cionizam?[/quote]

"Cionizam je forma rasizma i rasne diskriminacije"

UN-ova rezolucija koja izjednačava cionizam i rasizam je prvi put usvojena u vrijeme hladnoratovske podjele 1975. godine. U ovoj rezoluciji se kaže da je "cionizam forma rasizma i rasne diskriminacije".

THEODOR HERZL

Uz pomoć suradnika organizirao je široki pokret Židova - politički cionizam - sa ciljem ostvarenja njegovih planova izloženih i ključnom djelu «Židovska država». Cionizam kao pojam i naziv vezan je za brdo Cion u Jeruzalemu. Pokušavao je u pregovorima s predstavnicima velikih sila pronaći rješenje za budućnost, svog, kroz dijasporu ( hebr. galut) raseljenog naroda. I prije Herzla bilo je cionističkih ideja i grupacija no Herzlov cionizam, kroz desetke cionističkih kongresa, razradjivan i ostvarivan, imao je jasne političke ciljeve i označava se «političkim cionizmom» za razliku od kulturnog, religioznog ili duhovnog cionizma.

Objavljeni sažetak brošure « Židovska država, pokušaj modernog rješenja židovskog pitanja» u «Jewich Chronicle», u Londonu, 17.01. 1896. Bečka javnost teško se mirila s činjenicom da «majstorski kozer odjednom objavljuje traktat u kojem zahtijeva ništa manje nego da Židovi iz svojih radnji i odvjetničkih kancelarija, ukratko sa svojom imovinom, sa svime što imaju, presele u Palestinu i tamo se profiliraju u naciju.» (Stefan Zweig). Karl Kraus, i sam Židov, štampa knjižicu protiv Herzla («Kruna za Cion»). Ironija i zajedljivost sugradjana pratili su Herzla gotovo na svakom koraku.

Od svibnja 1895 do veljače 1896. piše Herzl «DerJudenstaat. Versuch einer modernen Losung der Judenfrage» koja se, nakon londonskog sažetka, kao knjižica pojavljuje 1896 u nakladi od 3000 primjeraka. Uvod počinje rečenicom: «Židovsko pitanje postoji. Ono može biti riješeno osnivanjem židovske države.»I dalje: «Politika stvara osnove, tehnika omogućuje realizaciju, gorivo velike mašine je nevolja Židova, ideja vodilja: židovska država. Realizaciji osnovne ideje posvećen je veći dio spisa koji je podijeljen u tri dijela ovisno o tijelima koji trebaju voditi židovsko useljavanje: Jewish Company, mjesne grupe, Society of Jews.

«Židovska država», mala publikacija sadržavala je dalekosežne, vizionarske poglede. Herzl analizira položaj židovskih zajednica u Evropi, kritizira asimilante (iako je i sam bio podosta asimiliran!). Smatrao je da se rješenje židovskog pitanja ne može odlagati čekanjem, a vjerom u Boga ne može se ništa postići. Jedan narod može se premještati s jednog na drugo mjesto samo snažnom idejom, a ta ideja je – židovska država. « Neka nam se da suverenitet nad jednim komadom zemljine površine dovoljno velikim za naše privredne potrebe, za ostalo pobrinut ćemo se sami!» piše Herzl(vidimo kako!?).

Gdje se nalazi taj komad zemljine površine?

Prema ovom pitanju Herzl se ne odredjuje a politički cionizam razmatrao je nekoliko mogućnosti – od Palestine, preko Argentine i Ugande do Madagaskara....
Herzl ipak Palestini, kao budućem židovskom teritoriju - državi pridaje najveći značaj ali radi i jednu od ključnih grešaka cionističkog pokreta(
!?): ne interesira se za sudbinu brojnog arapskog stanovništva niti razradjuje plan integracije tog stanovništva u novo-staru državu.

Za sveta mjesta u Palestini predvidio je medjunarodni oblik eksteritorijalnosti. Razradio je i precizan plan privrednog, socijalnog, pravnog, vojnog i vjerskog organiziranja buduće države predvidjajući i neke detalje – sedmosatno radno vrijeme, državnu zastavu..

Reakcije na knjigu bile su vrlo različite – od nepovjerenje i podsmijeha do razumijevanja i oduševljenja. Ipak osuda ideja iznijetih u knjižici bila je najčešća.
U osudi «Židovske države» prednjače londonski rabin Adler i bečki nadrabin Güdemann koji je u početku bio oduševljen Herzlovim idejama ali, pod pritiskom članova Općine, mijenja stav. Bilo je to veliko razočarenje za Herzla. Rabini su bili posebno revoltirani Herzlovim idejama i planovima (ortodoksni judaizam!) Usamljen, neshvaćen, izložen kritikama pa i poruzi, Herzl pada u svojevrsnu depresiju

Židovski studenti bili su prvi koji ipak podržavaju Herzla a preokret nastaje kada uz njega staje Max Nordau, sin rabina, liječnik, sociolog i publicista. Održan je prvi cionistički kongres u Baselu 1897. i osnovana je Svjetska cionistička organizacija te druge institucije cionističkog pokreta. Za predsjednika Svjetske cionističke organizacije izabran je Theodor Herzl, bez obzira na jaku opoziciju i česte napade na njega.
Ohrabren podrškom pristalica, Herzl odlazi u Carigrad i pokušava ishoditi autonomiju židovske Palestine ( u to vrijeme Palestina je dio Otomanskog carstva!), zatim posjećuje London, sastaje se sa lordom Rotschildom*, sastaje se sa bugarskim kraljem Ferdinandom, pokušava doći do ruskog cara Nikole II. U Parizu pokušava za svoje ideje pridobiti bogatog Edmunda Rotschilda. Svi ti pokušaji ne donose konkretne rezultate!
Iako je bilo oprečnih mišljenja o osobi Herzla – jedni su ga doživljavali kao idealistu i sanjara a drugi kao dobrog organizatora, već prvi cionistički kongres pokazao je da ideje iz «Židovske države» poprimaju konkretnije oblike i orijentir su za praktičan rad na uspostavi države.
Sa funkcijom predsjednika Svjetske cionističke organizacije, Herzl nastavlja diplomatsku ofenzivu – u Carigradu se tajno sastaje sa njemačkim carem Wilhelmom II, putuje u Palestinu gdje se javno sastaje sa njemačkim carem... Svi napori Herzlovi da pridobijanjem velikih sila ostvari svoj plan bili su bezuspješni a što se odrazilo i na jedinstvo cionističkog pokreta – nastale su podjele unutar pokreta a posebno oštar sukob izbio je izmedju Herzlovih pristalica i istočnoevropskih (ruskih) cionista. U godini smrti (1904.) još pokušava pridobiti utjecajne poglavare pa se u Rimu sastaje s talijanskim kraljem Viktorom Emanuelom te sa papom Pijem X. Izostala je i podrška Vatikana.
VII cionistički kongres, održan 1905. godine, bio je prvi na kojem nije bilo Theodora Herzla. Za predsjednika Svjetske cionističke organizacije izabran je britanski Židov David Wolfsohn i borba za modernu državu Židova, nastavljena je.

U nastavku te borbe izuzetno značenje pripada donošenju Balfourove deklaracije, dokumenta iz 1917 godine. Radi se zapravo o pismu Balfoura, engleskog ministra vanjskih poslova, Wolteru Rotschildu u kojem engleska vlada podržava cionističke aspiracije na Palestinu. U Deklaraciji se, pored ostaloga, kaže: «Vlada njegovog Veličanstva na stvaranje nacionalnog ognjišta u Palestini za židovski narod gleda sa blagonaklonošću...»
Već prije te Deklaracije započela je kolonizacija Palestine a prve veće useljeničke grupe ( hebr. alija) krenule su iz Rusije u razdoblju 1882 do 1904.. Druga alija odvijala se u razdoblju 1904 - 1914. Otkupljuje se zemlja, stvaraju se prvi kibuci, poljoprivredno-vojna naselja specifine društvene organizacije temeljene na komunističko-socijalističkim načelima. Britanci koji imaju mandat nad Palestinom suočavaju se s brojnim problemima – od kontrole useljavanja Židova do sukoba sa terorističkim židovskim grupama, dolazi do sve češćih sukoba izmedju tih grupa i domaćeg stanovništva, arapsko stanovništvo se takodjer naoružava, nekoliko atentata
i nemilosrdnih obračuna židovskih terorista i Arapa dovode u pitanje mogućnost
suživota dviju etničkih zajednica i efikasnost britanske policije u održavanju mira i reda u Palestini.
Borba za stvaranje židovske države nastavljena je u izmijenjenim uvjetima i trajat će još 3 desetljeća nakon Balfourove deklaracije.
U medjuvremenu se dogadja najveća kataklizma u povijesti židovskog naroda – Hitlerov nacizam,
.Holokaust, iako je to paradoksalno, znatno je ojačao cionizam a ima i onih koji smatraju da Herzlove ideje nikada ne bi bile ostvarene da nije holokausta

Židovi, stiću blagonaklonost svjetskih čimbenika, uključujući i organizaciju Ujedinjenih naroda. Ova organizacija donosi 1947. odluku o podjeli Palestine, zapravo odluku o stvaranju modernog Izraela u studenom 1947., Ujedinjeni narodi donose glasovanjem u Skupštini desetljećima očekivanu odluku o stvaranju izraelske države (pored palestinske) a 14.05. 1948. proglašena je država Izrael.
----------------------------------------------------------------------
Mislim da je to jedina odluka UN koju su Židovi prihvatili.

*Prirodno, Rotsildi su finansirali svaki rat , pocev od Francuske revolucije. Stab kasnih 1700-ih godina bio je u Frankfurtu u Nemackoj, gde je Majar (ili Majer) Amsel, koji je usvojio ime Rotsild, ustanovio Kucu Rotsilda i povezao se sa drugim medjunarodnim finansijerima.
." Kao sto je slucaj i sa beskrupuloznim bankarima i industrijalcima ciji je jedini motiv pohlepa, Rotsildi su, navodno, ponekad finansirali obe strane u ratovima. To je bio slucaj i sa drugim svetskim ratom i Hitlerovim Trecim Rajhom, na primer, jednim od njihovih bivsih klijenata. Niti su, oni bili jedini jevrejski bankari koji su to cinili.
To je sigurno bila pobednicka strategija za ratne profitere bez morala. Oni pobedjuju bez obzira na to ko ce izgubiti rat. Ali samo u materijalnom pogledu. Bas kao sto su i "trgovci smrcu" i njihovi finansijeri ratova 90-godina

-------------------------------------------------------------------

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 22:14 
Početnik
Početnik

gledao sam ja taj dokumentarac, istina da ima pravih stvari ali je takođe natrpan svakakvim glupostima i šiizmom[/quote]

Ahmede de mi reci koje su to gluposti u ovom dokumentarcu o kojim je episodama i isjecima je rec??? Ako ti nije sta da mi to predocis. Posto vi muslimani malo bolje znati dobio sam jednu knjigu pa nesto uporedjivam pa me interesuje !!!

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 10:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ok, Darko, znaci ne znas da svojim rijecima objasnis sta je cionizam nego jednostavno kopiras tekst i ubacis ga i to je to.

UN rezolucija iz 1975 o kojoj govoris je ponistena i 1991 zamjenjena rezolucijom 48/86. Ovo je samo tako da imas informaciju da UN rezolucija iz 1975 vise ne postoji.

A sto se samog cionizma tice, i Herzlove ideje o jednoj nacionalnoj drzavi za Jevreje, sta je tu toliko sporno? Zar nije nastojanje svake nacije da ima svoju drzavu i svoje granice? I sasvim je prirodno da bi Jevreji nastojali da svoju drzavu ponovo naprave na onom prostoru gdje su vec imali svoju drzavu prije 3000 godina?

Recimo da Srbe proteraju sa Kosova, Crne Gore, Srbije, Bosne, itd, da se svi Srbi rastrkaju po cijelom svijetu i jednom trenutku, nakon nekoliko stotina ili hiljada godina zazele da ponovo imaju svoju drzavu, da se vrate ne mjesto gdje su im pokopani praocevi, na mjesto gdje rusevine zidova jos svjedoce o srpskim hramovima i manastirima, itd- sta je u tom nastojanju, u toj zelji, toliko lose i nemoralno? Nista! Upravo to su Jevreji htjeli. Posle progonstva od strane Babilona, Rimljana, srednjovjekovnih Hriscana i Arapa pa sve do modernih proganstava iz Rusije, Njemacke, itd, najlogicnija i najnormalnija stvar uopste bi bila da ti ljudi konacno vec jednom zele da imaju svoju drzavu. I ti taj pokret osudjujes kao formu rasizma i fasizma? Ti covjece pojma nemas o cemu govoris.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Avinoam1 je napisao:
Ok, Darko, znaci ne znas da svojim rijecima objasnis sta je cionizam nego jednostavno kopiras tekst i ubacis ga i to je to.

Ma, on nije bas siguran sta je cionizam, ali zna da je nesto lose - procitao na StromFrontu i vidio u "dokumentarcu".

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 21:58 
Početnik
Početnik

A sto se samog cionizma tice, i Herzlove ideje o jednoj nacionalnoj drzavi za Jevreje, sta je tu toliko sporno?

Sporno je sto oni svojim planom raselili i pobili milione ljudi zena i dece,da bi dobili svoju drzavu jel to uredu? Znas li ti da se istinski Ortodoksni Zidovi protive cionistickom pokretu i da on nije u skladu sa tradicijom i verom jevreja.Naravno da je ponistena rezolucija 91 god ,jevrejski lobi je veoma jak u svijetu to nije nikakvo cudo kad bi jevreji rekli da je crveno=žuto vecina Zemalja UN bi reklo da jest tako .

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 13:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Avinoam1 je napisao:
I sasvim je prirodno da bi Jevreji nastojali da svoju drzavu ponovo naprave na onom prostoru gdje su vec imali svoju drzavu prije 3000 godina?

Sasvim je prirodno konstantno ubijati zene i djecu i starce s ciljem pravljenja drzave koja je tu bila prije 3 000 godina...sasvim prirodno, sasvim je prirodno jer bo to su ipak unicad i praprapraunicad od djedova koji su protjerali jevreje u stvari to sui samo jedni od njih, jer do Babilonaca se ne moze, do Njemaca se nesmije, do Francuza i Engleza je visoka maci dzigera...ali ko je kriv Palestincima sto su se zatekli u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu upravo kad je zelja za formiranjem 3 000 godina stare drzave postaje najjaca....a logike i zubacnog klina.

Avinoam1 je napisao:
Recimo da Srbe proteraju sa Kosova, Crne Gore, Srbije, Bosne, itd, da se svi Srbi rastrkaju po cijelom svijetu i jednom trenutku, nakon nekoliko stotina ili hiljada godina zazele da ponovo imaju svoju drzavu, da se vrate ne mjesto gdje su im pokopani praocevi, na mjesto gdje rusevine zidova jos svjedoce o srpskim hramovima i manastirima, itd- sta je u tom nastojanju, u toj zelji, toliko lose i nemoralno

Nista samo sto izreka "gdje god je srpski grob tu je i srpaska zemlja" ne pije vode, jer po toj logici stvari u Beogradu ima dzamija zar ne, hajmo ga proglasitit serijatskim i muslimanskim...mnogo vise od starih zidina bilo hrama ili dzamije, bilo groba ili mezarluka, bilo dede ili djeda mora da postoji da bi se konstantno i sistematski ubijao jedan narod.

Avinoam1 je napisao:
Posle progonstva od strane Babilona, Rimljana, srednjovjekovnih Hriscana i Arapa pa sve do modernih proganstava iz Rusije, Njemacke, itd, najlogicnija i najnormalnija stvar uopste bi bila da ti ljudi konacno vec jednom zele da imaju svoju drzavu. I ti taj pokret osudjujes kao formu rasizma i fasizma? Ti covjece pojma nemas o cemu govoris.

Ajmo ovako neka se prvo cionisticki tenkovi osvete Babiloncima, pa Rimaljnima, pa Hriscanima, pa onda Arapima, pa neka kasnije idu i na Njemce ili Ruse...ali sve zapostaviti i ubijati samo Arape, jer su ko bajagi oni krivi zbog greske njihovih predaka i ratova njihovih predaka, mislim ....dosta veze nemas i ako tako razmisljas kao sto rekoh prije, a bio sam i u pravu, masovna ubistva po tebi cine naciju herojima a pojedinacna ubistva cine naciju zlocinackom.

Primjeni cionizam na sebi i na svom narodu...pa ces vidjeti rezultat mislim da ti se nece svidjeti, jer vidis i u Beogradu ima dzamija ( zidine i te kako su osnovni temelj za osnivanje drzave - kazes ti), i u Beogradu ima mezarluka ( grobovi su drugi uslov za osnivanje drzave - kazes ti), a osim Bograda cini mi se da je Ferhadija u Banjaluci, ili Aladza u Foci-pa vidis to ce biti da je to muslimanska zemlja-po tvojoj logici, po kojoj se ja iako sam musliman necu nikad sloziti.

Grobovi i zidine (dzamije i mezarluci) nisu izgovor da se ubije ijedan srbin, ili srpsko dijete, musliman ili muslimansko dijete.

Jos je gore razmisljanje koje vidim kod tebe a to je da vezivanje vjerskih simbola i uzimanje njih kao argument da se ubija...o Boze citas li ti Bibliju ikako????

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Bla, bla, bla...i evo, suza suzu stize, placem za jadnim "Palestincima".

Mozda ih izraelski tenkovi ne bi ubijali da se ne zalijecu na njih k'o ovce? Mozda je problem u muslimanima koji svoju djecu koriste kao zivi stit?

http://www.youtube.com/watch?v=J08GqXMr3YE

http://www.youtube.com/watch?v=GWQQFJXMrg4

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 18:44 
Početnik
Početnik

Poslusajte sta kaze rabin Weiss u vezi cionisma i drzave Israel !!!

http://www.youtube.com/watch?v=M9OIqy6md9w

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 19:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 21:36
I eto ZBOG OVAKIH BUDALA KAO STO JE AVINOAM pocinje rat............ Cova vodili ste rat izgubili ste rat..... I sta ocete vise.....

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 21:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pizdek,nemaš pojma.Palestina je bila pod Engleskom upravom.Englei su odlučili da dio zemlje daju Palestincima,dio Jevrejima.Palestincima se to nije svidjelo.Objaviše rat Izraelu.Izgubili.Šta sad?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]