banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 06:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2003, 21:33 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Mar 2002, 01:00
Da su ljudi bolje čitali Bibliju ne bi trebalo ništa ovako i svi apostoli i Božiji ljudi kad se skupe, opet teško ide...
Ono što govori objava Gabriele iz Wirtzburga 100 % potvrđuje ono što sam pisao na ovom forumu (a ja sam do tih stvari došao nezavisno od te objave), dakle ta objava svjedoči da je istinito ono što sam pisao, a i ja svjedočim da je ta objava istinita.
Isti je slučaj i sa "Novim Učenjima".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2003, 01:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Evo nama jos jednog LAZNOG proroka. Onaj ko ne propoveda jevandjelje je lazni prorok. A Bog rece da se nista niti oduzima niti dodaje Svetom Pismu.

Biblija na i na mnogim mestima upozorava na vuke u janjecoj kozi. Evo samo neki:

Mat. 24,11. I izići će mnogi lažni proroci i prevariće mnoge.

Mat. 24,24. Jer će izići lažni hristosi i lažni proroci, i pokazaće znake velike i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće, i izbrane.

Mar. 13,22. Jer će izići lažni hristosi i lažni proroci, i pokazaće znake i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće, i izbrane

1.Jov. 4,1. Ljubazni! ne vjerujte svakome duhu, nego kušajte duhove jesu li od Boga; jer mnogi lažni proroci iziđoše na svijet.

Doduse... laznih je uvek bilo a i Biblija kaze da ce ih biti. Neka vas neka, jer:

1.Kor. 11,19. Jer treba i jeresi da budu među vama, da se pokažu pošteni koji su među vama.

Ziveli !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2003, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Evo Maran Ata za ovu priliku za tebe sam izdvojio jedan dio iz objave

Citiraj:
Voditelji službenih crkvi, koji poučavaju u Moje ime,
napravili su građevinu dogmi u kojoj se skrivaju da ne bi
morali gledati istini u oči.
U tu građevinu dogmi oni
pozivaju svoje vjernike, nameću im u Moje ime ta dog-
matska naučavanja
i obvezuju ih - pod prijetnjom tako-
zvanog vječnog prokletstva - da se pridržavaju tih
naučavanja.
Ta građevina dogmi sada je trula i u raspadanju; sliči
kuli od karata koju drži samo izvanjska vlast i izvanjsko
bogatstvo - ali ne Ja, Hrist, koji sam kraljevstvo nutrine.

:P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2003, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

1. Ne postoje voditelji sluzbenih crkvi. Crkva je jedna !

2. Hrist i jeste formirao svoju Crkvu da bi poucavala u Njegovo ime. Jos je rekao da ce ta Crkva da bude neprekidna, i da je ni vrata pakla nece nadvladati.

3. Crkva je Hristova gradjevina koju stvori sam Bog. A Bog rece: Ko pokusa da pokvari moju Crkvu, pokvarice njeg Bog. Pa ko voli nek izvoli.

4. Nista nije za moranje. Slobodna volja je svakoga da veruje ili ne. Pretnje postoje mozda kod Rimokatolika ili Protestanata, ali ne i kod Pravoslavnih. Pravoslavlje nas uci da je Carstvo Bozje pored ostalog i apsolutna sloboda, i da bi kao takvo moglo i da postoji, covek po prirodi svoje slobode i slobodnom voljom treba da u njega udje. U tome se krije i "neagresivnot" Pravoslavlja kada je u pitanju misionarenje. Takav pristup je i sacuvao Pravoslavlje od sramote inkvizicije i slicnih pojava. Bogu slava i hvala za ovo providjenje Pravoslavnih otaca.

5. Koliko je nesto trulo i u raspadanju moze se posmatrati sa vise akpekata. Jedan od njih je da danas postoje i Pravoslavna Crkva Engleske i Irske, Amerike, Koreje, Japana, Ceske, Finske, itd... Nedavna glupost Anglikanske crkve izazvala je poplavu konverta na vratima Pravoslavne Crkve. Bozja volja ili slucajnost ?

6. Hrist jeste Istina i Spas. Slava tebje Gospodi, slava tebje.

Pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2005, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Postavili smo jednu noviju Hristovu objavu na sajt. Nevezano za to da li će neko vjerovati da li je to Hristova objava ili nije korisno ju je pročitati, jer govori i o aktuelnim stvarima i o tome kako se ljudi sada trebaju ponašati.

Tu se između ostalog govori ono što je poznato iz duhovnosti, da usredsređene misli mogu kreirati i mijenjati stvarnost:

Da, stvarnost obrazuju misli i osjećanja. Tako svaka misao koju formulišete i položite u kosmičke partikule, ili je praćena željom da se vaša misao oformi, ili ta energija nije oživljena. Ako vašoj misli nedostaju strast ili osjećanje koje tu misao tjera na ostvarenje, onda je malo vjerovatno da će se vaša misao ostvariti. Strast i želja moćno osnažuju izglede da se nešto ostvari. S obzirom da ima beskonačno mnogo stvari o kojima se može misliti i koje se mogu poželiti, selektivnost i usredsređenost su presudne za njihovu realizaciju. Dakle, što intenzivnije vizualizirate ono što želite, i što više snage i želje dajete toj namjeri, to su veći izgledi da to postignete u stvarnosti.

Ljubljeni, sada živite u moćnim kosmičkim energijama koje će vam donijeti ono što naumite i osnažujete osjećanjima. To iziskuje vaše napuštanje starih načina mišljenja i ponašanja, ukoliko ne želite da iskusite bolne posljedice svake negativne misli. Oni koji krenu za kreativnošću četvrte (ili više) dimenzije biće zaista bogato nagrađeni, ali morate to da razumijete i pristanete da praktikujete tu novu i višu svjesnost što češće možete.

Još neki zanimljivi dijelovi

Zapravo, mi predstavljamo golemu grupu pomagača koji vam nastoje pomoći da se sjetite da niste razdvojeni od nas, niti od energije Tvorca koji vam je dao vječni život.

Da, došao sam da vas upoznam sa snagom onoga što trenutno nazivate ljubav i oprost, jer se nadam da će to znanje pomoći da se umanji ogromna patnja koja je pogađala čovječanstvo, lišeno podrške pozitivnih, galaktičkih energija koje su vam sada najzad dostupne.

Zato sam odlučio da stavim jednu do druge riječi "sveta" i "pažnja". Ova vrsta božanske ili svete podrške, skupa sa dubokom rješenosti da se ponašamo prema drugima onako kako bismo htjeli da se drugi ponašaju prema nama, daleko prevazilazi ono što nazivate ljubavnom brižnošću. To zapravo postaje energija ljubavi Majke/Oca, prolazeći kroz vaš čist um, srce, i spremnost da se ponašate prema drugim ljudima, biljkama, životinjama - čak i samoj planeti - onako kako bi se BOG PONAŠAO PREMA NJIMA. Bezrezervno i sa vječnom pažnjom!

Vrijeme je da prepoznate i tražite ono što želite, kao i da prestanete misliti na mnoge propuštene prilike koje mogu odvesti u strah, patnju i razočarenje.

Ljubljeni, pred vama je ili da shvatite i svjesno koristite ove djeliće promjene (vrijeme) kako biste vaš život načinili onakvim kakvim želite da bude, ili da nastavite biti žrtva događaja u svijetu i spoljašnjih okolnosti na koje nemate očigledan uticaj. Vaša slobodna volja daje vam priliku da vježbate pravljenje kakvih god izbora želite. Tako se pitanje postavlja iznova i iznova - Šta birate?

Sada želim da razjasnim da kad saznamo da će u kratkom vremenu najvjerovatnije stradati veći broj ljudi, anđeoska carstva se užurbano pripremaju da pomognu dušama da, nakon što napuste svoja zemaljska tijela, bezbjedno pređu u najviši vibracioni nivo koji mogu da podnesu.

Ovo i ostalo je na sajtu

http://www.duhovnaizgradnja.com/stranic ... zinije.htm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2005, 11:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 22:19
Quran, II, 22-24:
»... Ne činite svjesno druge Allahu ravnim!
A ako sumnjate u ono što objavljujemo robu Svome, načinite vi jednu suru sličnu objavljenim njemu, a pozovite i božanstva vaša, osim Allaha, ako istinu govorite.
Pa ako ne učinite, a nećete učiniti, onda se čuvajte vatre za nevjernike pripremljene, čije će gorivo biti ljudi i kamenje.”

http://duhovna-izgradnja.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2005, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Из неких разлога се члану секте гуруа Петра не допада моје питање. Време је да га подсетим на ово:

21 Tada ako vam ko reče: evo ovdje je Hristos; ili: eno ondje; ne vjerujte.
22 Jer će izići lažni hristosi i lažni proroci, i pokazaće znake i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće, i izbrane.

Како да знамо ко је лажни христос? Лако. Речено је како ће прави Христос да дође:

24 Ali u te dane, poslije te nevolje, sunce će pomrčati, i mjesec svoju svjetlost izgubiti.
25 I zvijezde će spadati s neba i sile nebeske pokrenuti se.
26 I tada će ugledati sina čovječijega gdje ide na oblacima sa silom i slavom velikom.
27 I tada će poslati anđele svoje i sabraće izbrane svoje od četiri vjetra, od kraja zemlje do kraja neba.
28 A od smokve naučite se priči: kad se već njezina grana pomladi i stane listati, znate da je blizu ljeto.
29 Tako i vi kad vidite ovo da se zbiva, znajte da je blizu kod vrata.

Ето како лако разобличимо будалетину из Бања Луке. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2005, 22:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 22:19
Bog će istinske proroke podići na kraju sveta, i oni će biti pandan Sataninim prorocima. Naravno, ovi medijumi, koje je Vader pomenuo, nemaju nikakve veze sa Božijim profetstvom, bez obzira što im neki ukazi po formi odgovaraju istini.

http://duhovna-izgradnja.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2005, 23:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2005, 23:43
Само је Христос – Светлост света.
Само је Христос – Истина и Живот.
Господ нас упозорава: “У свету ћете имати жалости, али не бојте се. Ја сам победио свет.” Свака туга, болест, сиромаштво и невоља... омекшавају срце човеково. Сва ова искушења нас подстичу да се молимо, воде нас ка покајању и исповедању греха, узгајају у нама дуготрпљење и љубав, усавршавају нас духовно и морално, водећи нас ка спасењу.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2005, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
Tačka 24 i 25 mi više liče na katastrofu
apokaliptičkih razmjera ' asteroid ili slično

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]