banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 22:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2006, 03:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2005, 02:05
Nisam ja Nikolic, zbiru, ja sam Vidusa i nisam iz Kitchenera nego sam sa Viduse. Ovdje sam privremeno. A ti nisi iz Banjaluke, nemoj da palamudis. Bio si provaljen i opet ces biti. Bolje ti je cuti i bjezi kuci "svestenice".

Poslednji put menjao Vidusa dana 22 Okt 2006, 04:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2006, 03:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To je P. N. Vidusa:
http://www.vidusa.org

I ja sam sa Viduse, pa sam i ja Vidusa. Svi mi sa Viduse smo po bijelom svijetu Viduse.
Ja sam zaduzen za marketing Vidusinih knjiga. Hvala na pomoci.

O kakvoj mrznji pricas? :oops: :lol: :lol: Ja s tobom samo cirkuzim, a ne mrzim te! 0X
I necu da te provalim, nema smisla...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2007, 13:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Mar 2007, 12:47
Uvaženi ne zaboravite čije obličje nosite, ne zaboravite da će te se svojim rečima opravdati ili osuditi, ne zaboravite da deca božija imaju ljubavi u sebi i okreću i drugi obraz ne upuštajući se u vraćanje udarca koji stiže od nečastivog. Čovek je o piramidama izneo mnogo toga što ako ste iskreni priznaće te niste znali mada ima o njima još dosta toga da se kaže ali sam mišljenja da nas znanje o njima neće spasiti već primenjivanje Božije reči u našem životu. Ako vam je Bog oprostio veliku krivicu zar vi jedan drugom nemožete na reči oprostiti a šta bi činili da je do krvi došlo? Hrist oprašta onima što ga ubijaju jer On prihvati da za njih postrada gde smo mi od te ljubavi? Pokažite da ste deca Božja i ne govorite ružno ni o kome jer ste Božije obličje već čašću jedan drugog većim činite. Biću slobodan da vas podsetim da u crkvi kao građevini nećete naći istinu već u Bibliji. Ne prebiva Bog između idolopokloničkih zidova već u čoveku ,,jer ste vi hram Duha Svetog''Ako prihvatite Boga i Bibliju onako kako piše vera će vam biti ista, Bog će vam biti isti a vi braća pa oko čega bi se onda svađali? Ljubav je nasleđe vernima od Boga a ona prašta i ne nadima se i milokrvna je.
Bog neka je među vama i vi u njegovoj reči jer sve što želite da drugi čine vama činite i vi njima.
Od Boga vam svaki dobri dar a od mene bratski pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2007, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije sala, drzava intervenise u crkvenim pitanjima: metamorfoza crvenih komesara u ministre vera:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 9589486129

Ja, pa ja, a ko ste vi:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 6106200447

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 13:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Треба имати повења у оне који нас воде, а не мислити по своме уму који често зна скренути путем нечастивога.

Има она прича када је монах наредио искушенику да залива сув штап пободен у земљу и он је то из послушања чинио и Господ је учинио да суво дрво олиста 8)

Ако се овца одвоји од стада , постаје плен вукова.Свако ко се одвоји од Цркве и почне да иде за својом памећу, зна се где ће стићи. :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 19:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TBPTKO je napisao:
Треба имати повења у оне који нас воде, а не мислити по своме уму који често зна скренути путем нечастивога.

Има она прича када је монах наредио искушенику да залива сув штап пободен у земљу и он је то из послушања чинио и Господ је учинио да суво дрво олиста 8)

Ако се овца одвоји од стада , постаје плен вукова.Свако ко се одвоји од Цркве и почне да иде за својом памећу, зна се где ће стићи. :evil:

Pricaj to za sebe, nemoj drugima savjete djeliti. Jeres i jeretici jesu ti sto odvaja od Crkve i ko za njima ide bice odvojen od Boga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 19:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2006, 23:11
Vidusa je napisao:
TBPTKO je napisao:

Pricaj to za sebe, nemoj drugima savjete djeliti. Jeres i jeretici jesu ti sto odvaja od Crkve i ko za njima ide bice odvojen od Boga.

А то су такви као ти што буне народ против БОГА и његове цркве!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ИЗ МЕРТВИХ СМЕРТИЈУ СМЕРТ ПОПРАВ И СУШЧИМ ВО ГРОБЈЕХ ЖИВОТ ДАРОВАВ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
TBPTKO je napisao:

Znaci treba slusati popove. Znas li ti da su mnogi popovi homoseksualci. Znaci ti bi ih poslusao i da ti to narede. Sve sto si nappisao gore imalo bi smisla kad bi bila rijec o poslusnosti Bogu. Ali popovima, tim grijesnim vucibatinama sto samo pljackaju narod, pih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Ти си имао нека искуства са таквима, па те сад пече савест :lol:

Ако ми се ауто поквари идем код механичара и купим делове што фале, а не чачкам сам да не буде :mad:
Када сам болестан идем лекару, прихватам његову дијагнозу и верујем да ми је апотекар дао праву терапију, а не отров. Ти би сигурно отишао код неке врачаре :evil:

Ако је Христос оставио иза себе апостоле и ако су њихови наследници водили Цркву 2000 година, да ли данас треба да свако за себе мења учење. Ако су полуписмени попови успели да сачувају веру под Турцима, зер неће то успети и данас људи који су завршили високе школе, за разлику од неких који су до јуче били комунисти па кад им је истекла важност партијске књижице ухватили се за мали календар.

А да је неко будала нема везе са послом који се бави.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
I politicari rade svoj posao i narod im je vjerovao pa su ga uvalili u rat. Da ne kazem Karadzic, recu Hitler. Nijemci su vjerovali Hitleru pa u sta ih je uvalio. Unistio ekonomiju, poginulih i ranjenih milione.
Tako i popovi. Ako znam da je nesto neispravno normalno da im necu vjerovati. Drugo, i Juda je bio apostol pa je izdao Isusa.
Trece, fariseji su bili svestenici pa im je Isus rekao svasta.
Cetvrto, sjeti se popova koji su spaljivali ljude na lomaci, isti ti nasljednici apostola, sto kazes. Svi ljudi su gresni i ne moze se vjerovati ljudima, pogotovo sta vidis sta rade popovi a govore sasvim drugo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Car Dusan je napisao:
Vidusa je napisao:
TBPTKO je napisao:

А то су такви као ти што буне народ против БОГА и његове цркве!

Tebi je i jeres Crkva. Svetim Ocima nije. Ti ne branis Crkvu, nego branis jeretike u Crkvi pod vidom da Crkvu branis.

Poslednji put menjao Vidusa dana 12 Maj 2007, 23:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TBPTKO je napisao:
Ти си имао нека искуства са таквима, па те сад пече савест :lol:

Ако ми се ауто поквари идем код механичара и купим делове што фале, а не чачкам сам да не буде :mad:
Када сам болестан идем лекару, прихватам његову дијагнозу и верујем да ми је апотекар дао праву терапију, а не отров. Ти би сигурно отишао код неке врачаре :evil:

Ако је Христос оставио иза себе апостоле и ако су њихови наследници водили Цркву 2000 година, да ли данас треба да свако за себе мења учење. Ако су полуписмени попови успели да сачувају веру под Турцима, зер неће то успети и данас људи који су завршили високе школе, за разлику од неких који су до јуче били комунисти па кад им је истекла важност партијске књижице ухватили се за мали календар.

А да је неко будала нема везе са послом који се бави.

Ovi sa visokim skolama izdaju vjeru. Zar ti nisi upucen u problem ekumenizma?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 23:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

vim je napisao:
Znaci treba slusati popove. Znas li ti da su mnogi popovi homoseksualci. Znaci ti bi ih poslusao i da ti to narede. Sve sto si nappisao gore imalo bi smisla kad bi bila rijec o poslusnosti Bogu. Ali popovima, tim grijesnim vucibatinama sto samo pljackaju narod, pih.

Да иначе је изражено код протестантских секти велики ниво хомосексуалности!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ИЗ МЕРТВИХ СМЕРТИЈУ СМЕРТ ПОПРАВ И СУШЧИМ ВО ГРОБЈЕХ ЖИВОТ ДАРОВАВ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 23:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vidusa je napisao:
Tebi je i jeres Crkva. Svetim Ocima nije. Ti ne branis Crkvu, nego branis jeretike u Crkvi pod vidom da Crkvu branis.

Ја браним ПРАВОСЛАВНУ ЦРКВУ(или бар покушавам)од НОВИХ Аријанаца попут тебе!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Car Dusan je napisao:
Vidusa je napisao:

Gle, gle: ekumenski jeretik sklepao novu vrstu napada na one koji ih raskrinkavaju: NOVI Arijanci!
Bjezi, slugo sotonin! Ti jeres i jeretike Crkvom gradis misleci da se meni protivis, a hulu na Svetog Duha cinis. Odajes se, slugo djavolji, odajes! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 22:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vidusa je napisao:
Car Dusan je napisao:
Vidusa je napisao:

Gle, gle: ekumenski jeretik sklepao novu vrstu napada na one koji ih raskrinkavaju: NOVI Arijanci!
Bjezi, slugo sotonin! Ti jeres i jeretike Crkvom gradis misleci da se meni protivis, a hulu na Svetog Duha cinis. Odajes se, slugo djavolji, odajes! :lol:

Јесте ти си Св.Дух, ајде немој да лупаш, када се теби противим БОГ МИ ТО РАЧУНА КАО ДОБРО ДЕЛО! :angel: Када разобличимо слуге папине попут тебе можда зарадим и спасеније! :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika
De, kakve sluge papine, sta lupetas? Mi smo braca u Hristu kako rece sveti patrijarh Pavle. Gle, evo nas skupa.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 21:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vidusa je napisao:
De, kakve sluge papine, sta lupetas? Mi smo braca u Hristu kako rece sveti patrijarh Pavle. Gle, evo nas skupa.

Ти си језуита!Акакије ти и остали секташи! Папине слуге, које раде на разбијанњу Православне Цркве. А за то је казна као за ЈЕРЕТИКЕ!Ваше господаре из рима!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 22:17 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
sto mi mnogo lepa ta slika, cu je stavim na kompjuter.

i meni se cini cim Pajo umre da ce se mnoge stvari promjeniti. eh sto cu tad da pozelim dobrodoslicu braci pravoslavcima kao nove protestante(ne rugam se, nego uistinu mislim da ce mnogi da odbiju Papu i postati protestanti)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2007, 01:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Car Dusan je napisao:
Vidusa je napisao:

Ти си језуита!Акакије ти и остали секташи! Папине слуге, које раде на разбијанњу Православне Цркве. А за то је казна као за ЈЕРЕТИКЕ!Ваше господаре из рима!

Slika

Mene zoves jezuitom sto pokusavam takvim memlezima oci da otvorim! Kakav Akakije, sto zabacujes trag? Eto ti slika, nije je slikao Akakije.

Otkud i kako ja mogu preko jednog foruma da razbijam Pravoslavnu Crkvu? Kad lajes, garove, laj ne one bradonje sa slike, jer oni Crkvu razbijaju! Eno ih s tim tvojima iz Rima, i bracom ih zovu, garove, a i ti si jedan od njih dok na mene grdnju bacas!!:lol:

SVESTENICI NOVOG DOBA

Slika
Balkon, cetvrti s lijeva

Dvadeset i prvi vijek
Izbrisimo granice vjera
Na nebu nije lijek
Covjeku Zemlja treba

Sav prosperitet i blagostanje
Stvoriti ovdje i sada
U zivot na drugom svijetu
Samo se budala nada

Dusa je smrtna to znamo
I sa tijelom umire ista
Vaskrsenje je obmana onih
Sto vjeruju Isusa Hrista

I oni nam prave muku
Ko zvona u narodu zvone
I tako dizuci buku
Gledaju nas kroz kanone

Koga se ticu kanoni
Vazna je ljudska sloga
Njima se bave moroni
Sto slave raspetog Boga

Vazna je dobra volja
Bratstvo, jednakost i sloga
Zemlja ce biti bolja
Pod vlascu naseg Boga

Veliki Arhitekto svemira
Svojom ljubavlju zagrli svijet
Vjerskim razlikama ucini kraj
Na Zemlji ljudima nacini Raj

SlikaSlika

"Nemojte misliti, da je to samo kurtoazija. Da je kurtoazija, dobili ste nešto drugo, možda, na poklon knjigu ili nešto prigodno. Ali, pošto ste dobili krst i prsten to vam je poruka da u Vama vidi zakonite episkope crkve Hristove kao što vidi u svojim biskupima. Nas je taj čin još više ganuo."

Izvor:

http://www.danas.co.yu/20031007/terazije1.html

http://www.zvonik.org.yu/1102/ZV21.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]