banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 23:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2001, 15:26 
Za KROL
U pravu si.Ubijanje nikad nije bilo normalno niti ce biti.Ali zasto to ne kazes Amerima?Nije njih niko ubijao bez razloga.Znaci da su oni iz nekih razloga to sto su dobili i zasluzili.Jer ti nemozes u zvotu nista raditi da ti nekad ne dodje racun.Zasto se to nije desilo ni u jednoj Evropskoj drzavi.Zato sto Evropljani ne guraju svoj nos tamo gdje ne treba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2001, 15:27 
Za KROL
U pravu si.Ubijanje nikad nije bilo normalno niti ce biti.Ali zasto to ne kazes Amerima?Nije njih niko ubijao bez razloga.Znaci da su oni iz nekih razloga to sto su dobili i zasluzili.Jer ti nemozes u zvotu nista raditi da ti nekad ne dodje racun.Zasto se to nije desilo ni u jednoj Evropskoj drzavi.Zato sto Evropljani ne guraju svoj nos tamo gdje ne treba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2001, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nesto interesantno - napisite inicijale New York-a : NY u Word-u, uvecajte ih i prebacite u font Windings pa vidite sta cete dobiti :grin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2001, 12:15 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Sep 2001, 01:00
Tko pod drugim jamu kopa i sam u nju pada!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2001, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Aparati u seizmickoj stanici Lamont-Doerti, u Kolumbiji, zabiljezili su zemljotres koji je djelovao uporedno sa trenutkom udara u prvu kulu, i to tacno 1,7 sekundi prije i 6 sekundi poslije. Izmjerena magnituda potresa je bila 2,4 sto odgovara blagom ali opasnom pomjeranju po vertikali.
Denis Leker iz kolumbijske seizmografske stanice istice: "Nije moguce da se zgrade tako ruse odmah, samo kao posljedica bocnog udara u gornju trecinu ogromnog tornja staticki veoma osiguranog. Kao da se i priroda zavjerila, pa je vertikalno pomjeranje djelovalo u trenutku udara kao izmicanje stolice ispod osobe koja samo sto nije sjela."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jan 2002, 23:25 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Jan 2002, 01:00
Svakome po zasluzi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jan 2002, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Dana 05.01.2002. 23:25, Girl je napisao:
Svakome po zasluzi!
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Tačno tako
Želim ti dobrodošlicu na forum :smile:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2002, 00:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
ne mogu da skontam kako se neko moze nasladivati tudom tragedijom , kazete dobili su sto su zasluzili... pa sta mislite da su vas bombardovali americki gradani , pa ljudi moji oni nemju pojma ni sta je Srbija ni gdje je Srbija jednostavno ih ne interesuje Srbija ni Srbi uopste.
Ako su oni vec i zasluzili to kao sto kazete da jesu... onda znaci i da je Srbija zasluzila da bude bombardovana , ili ne , mozda mi kada smo u pitanju stvari drugacije stoje.
Strasno je reci zasluzili su to ...samo koji um moze pomisliti tako nesto???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2002, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> Ako su oni vec i zasluzili to kao sto kazete da jesu... onda znaci i da je Srbija zasluzila da bude bombardovana</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Da

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2002, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Kad su umirale Banjalucke bebe,niko nije digao glas protiv tiga,jer sta njih briga za neke tamo bebe,bitno da je njima dobro,da su oni najjaci,najbolji.
Sta njih briga sto neki tamo ljudi umiru jer nemaju lijekove,svi su oni talibani-teroristi i bebe i zene i starci,oni nemaju pravo ni na lijekove,ni na zivot.Samo neka ih bombarduju.
Mogu i Irak,on mozda ima zabranjeno oruzje i on ce ga mozda upotrijebiti i ubiti nevine ljude,pa da se to ne bi mozda dogodilo hajde da mi njih sravnimo sa zemljom.Iracki civili nisu ni bitni.Oni su "prihvatljiva steta" da se sprijeci gore zlo.Bitno je da se sprijeci "sta bi bilo kad bi bilo".To silno mozda je dovoljan argument za ubijanje.
E pa kad njih nije briga ni za koga samo da je njima dobro,e neka im je.Nemam ni ja milosti za njih.Zao mi je nevinih ljudi,ali nisu oni tako ni nevini.Zasto nisu digli svoj glas protiv ubijanja drugih.E pa oni su za mene "prihvatljiva steta" da se sprijeci gore zlo ubijanja,bombardovanja i bioloskog unistenja nevinih ljudi od strane Amera.Sad ce se malo pozabaviti o sebi.Gledam to sa vedrije strane-njihova smrt je sprijecila ko zna koliko drugih ubistava u buducnosti.
Ko se maca laca od maca i gine.

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: ventilator dana 28.02.2002. 12:59 ]</font>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2002, 20:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
ventilator malo me iznenadujes za svojim razmisljanjem , da li ti mislis da neko pita americko gradanstvo da li su za bombardovanje ili protiv ...pitaju ih isto ko' sto su nas pitali da li smo za rat ili nismo.
Opet kazem nisu nikoga bombardovali americki gradani , ljudi vode normalan zivot ...ili vama mozda to upravo i smeta sto ljudi vode normalan zivot.
Reci mi koliko je tebe prije interesovao irak, Iran , Etiopija , Somalija ??? Vjerovatno ne puno jer si zivjela normalno svoj zivot
Zalosno je ali u rijecima mnogih ovdje vidim samo jaz i pakost .
Amerikanci nikada nisu ni bili za bombardovnja ni Srbije ni ostalih prostora na ovoj kugli ...ali njih niko ne pita isto kao sto ni tebe to niko ne pita!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2002, 01:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Feb 2002, 01:00
Dana 28.02.2002. 12:53, Vader je napisao:
Ako su oni vec i zasluzili to kao sto kazete da jesu... onda znaci i da je Srbija zasluzila da bude bombardovana:

DA
Dali je to uvod u božiju kaznu,da li su to zaslužili ili se preskazanje obistinuje onda ni mi ostali nećemo proći bolje.
Vader prelistaj zonu sumraka još koji put možda si preskočio kakvo preskazanje o potopu neslućenih razmjera ili nečemu sličnom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2002, 09:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> da li ti mislis da neko pita americko gradanstvo da li su za bombardovanje ili protiv</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Pitaju ih, itekako ih pitaju. Da ti objasnim. Amerika tj. njihov politički vrh nikad ništa ne radi i ne smije da radi a da nema jaku podršku svoje javnosti. Prati malo stvari pa ćeš vidjeti da je tako. Oni prije svakog napada na neku zemlju medijski "pripremaju teren" u svojoj javnosti da bi dobili podršku tako što putem jako moćnih medija koje imaju plasiraju informacije koje žele, prikazuju Srbe, Iračane, Afganistance kao vrlo opasne, kriminalne koje treba prevaspitati. Plasiraju informacije da uništavaju samo vojne objekte i sve to tako fino upakuju i prikažu da bi i tebi da sad odeš tamo i vidiš kako oni to prikažu i ti sama bi im gotovo povjerovala, toliko to dobro rade.

Dakle sa jedne strane njihov narod ima nekakvo labavo opravdanje jer su slagani, oni žive u tim iluzijama koje im plasiraju, oni su otrovani tim lažima. Ali su krivi što neće malo da razmišljaju svojom glavom umjesto što sve prihvataju zdravo za gotovo. Kad bi htjeli mogli bi naći hrpu dokaza koji osporavaju sve ono što im mediji nameću. Al' kome se još da da misli svojom glavom, zar ne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2002, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> našta te posjeća ta slika iz NS koju si stavio na računar</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Ne razumijem, šta je NS :???:

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> Vader prelistaj zonu sumraka još koji put</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Ne čitam i nikad nisam čitao Zonu Sumraka :razz: :razz:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2002, 16:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Feb 2002, 01:00
Dana 17.09.2001. 19:25, Vader je napisao:
Nadjoh i ovo:
Prorocanstvo Edgara Kejsija
(objavljeno u "Zoni sumraka" broj 113)
"Sredinom septembra 2001. godine vreme ce stati na obali SAD, dok ce normalno teci u ostatku sveta!"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2002, 16:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
U srusenim zgradama su stradali ljudi iz mnogih zemalja. Bili su nevini. Nevini u smislu da nisu presudno mogli uticati na dogadjaje koji su izazvali tu tragediju.
Americkoj vladi nije neophodna podrska njihove nacije da izvede bilo sta.
Ako neko moze da kontrolise sta ljudi vide i cuju, onda moze da upravlja njima i njihovim zivotima, kao sto je slucaj u SAD.
U srusenim tornjevima nije stradao niko iz americke administracije. U bombardovanju Srbije nisu stradali ljudi iz vrha drzave. U Afganistanu Mula Omaru i bin Ladenu nije zahvalila ni dlaka sa glave.
Desio se strasan dogadjaj sa jos strasnijim posljedicama. Nista novo, u istoriji postoji mnogo slicnih primjera. Lekcija ostaje nenaucena.
Jos nesto, nije valjda da se biblijsko prorocanstvo odnosi na smrt: bankara, menadzera i prateceg osoblja. To nisu ljudi koji vitlaju macevima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2002, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> Možda i "ne čitaš" ali informacije uzimaš</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Da, to je pokupljena informacija sa nekog od foruma jer kad se desilo to sa rušenjem WTC-a na mnogim forumima je bilo komentara i zanimljivih informacija pa sam između ostalog i to pokupio :smile:

Da, NS je Novi Sad ali šta znači ovo:

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> našta te posjeća ta slika iz NS koju si stavio na računar</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2002, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"Reci mi koliko je tebe prije interesovao Irak, Iran , Etiopija , Somalija ???"
A zasto vama oni nisu interesantni,a Amere "jadne" zalite?
Ja ne mislim da su zrtve iz WTC vrijednije od zrtava u Iraku,Iranu,Ceceniji,Somaliji,...Zasto je to veca tragedija od drugih-zasto?

"...ili vama mozda to upravo i smeta sto ljudi vode normalan zivot."
Ameri bolje zive,normalnije, pa je veca steta njihova smrt,nego onih siromasnih koji umiru?

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: ventilator dana 02.03.2002. 18:36 ]</font>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2002, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"Amerikanci nikada nisu ni bili za bombardovnja ni Srbije ni ostalih prostora na ovoj kugli"

Prosto su izvjestaji o njihovim protestima protiv bombardovanja Iraka,Srbije,ostatka zemaljske kugle...zagusili sav drugi program na TV :razz: .Ma njima je interesantnija Monikina haljina od smrti neduznih ljudi,lesevi su za njih samo brojevi(15,150,1050,bas ih briga,nije niko njihov,e pa meni je puno i jedan jer znam da je to neciji otac,brat,sin,muz...).Krajnje je vrijeme da dodju sebi i shvate da ne mogu siriti smrt po cijelom svijetu,a onda doci kuci i mirno spavati.Sad bi trebali da se zamisle sta im radi predsjednik jer vise ne ubija samo tudju djecu,starce,zene,muskarce...sad zbog njega ginu i gradjani SAD.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2002, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

blue,

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> Americkoj vladi nije neophodna podrska njihove nacije da izvede bilo sta</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Itekako im je potrebna podrška.

Nisam mislio ovo da komentarišem ali ajd':

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> Bili su nevini. Nevini u smislu da nisu presudno mogli uticati na dogadjaje koji su izazvali tu tragediju</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Ali nisu nevini u nekom drugom smislu, dakle - nisu nevini.
Zlo se zlim vrati ali čovjek ne zna kad i na koji način. Sve se to odvija po nepogrešivom Zakonu Uzroka i Posljedice.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]