Citiraj:
. ВЛАДИКА Пахомије је ослобођен тужби
2. Клањаш се идолу: НОВЦУ И СИТНИМ ЗАДОВОЉСТВИМА
3. Гарантујем да си јевреј
4. Члан неке НВО коју финансира СОРОШ или ЦИА
5. ПОКАЈ СЕ ДОК ИМА ВРЕМЕНА
1. to sto je pedofil u dosluhu sa Vojom Kostunicom oslobodjen ne znaci da nije ucinio data zlodjela , najbolje pitaj djecu ili roditelje djece sta je bilo kad im je cika pahomije dao bonu
2. ne klanjam se novcu niti bilo kome drugom proizvodu novog doba sto se ne bi moglo reci za svestinike(koji uzgred itekako se klanjaju "sitnim zivotnim zadovoljstvima "od nezaradjenog kapitala) koji su stvorili biznis od vjerske sekte zvano hriscantvo , ali je trenutno drustveno uredjenje kapitalizam i ako zelis biti dio tog drustva i zivjeti u nemu prihvatas platezno sredstvo sto ne znaci se klanjam tome , ali je to nadoknada za moj rad i doprinos drustvu , ako ne zelis zivjeti u takvom okruzenje otidji brate dragi osnuj svoju komunu ili otidji u manastir i sam proizvodi stvari koje ti trebaju , ako ne ti sljedeci put kad ti nesto treba npr.hljeb .. pomoli se bogu pa vidi da li ces ga dobiti ukoliko sam ne napregnes ledja ,
Potrebe i djelatnost svakog/e pojedinca/ke nisu "sitna zivotna zadovoljstva" nego realnost/potreba koja je tu ispred nas ,dok ces ti svoje sitno zadovoljstvo pronaci zivjeci i uzivajuci u stihovima imaginarne bajke zvanoj biblija, koja te jedino uci da je biti dobar = pokoran/poslusan , ne biti dobar dobiti batinu sve u sluzbi vladajucih slojeva
3.nisam jevrej niti pripadnik bilo koje druge nacije jer je vezivanje za bilo koju pripadnost naciji preniska,za mene je to sektasenje u odnosu na cjelokupnu ljudsku zajednicu + sto se pod krinkom nacije krije samo zamazivanje ociju potlacenim klasama i skrece paznja sa stvarnih problema i zivotnih uslova u kojima zivimo.
4.nisam clan niti jedne NVO organizacije ciji pripadnici u sustini nisu nista nego buduci politicari/ke koji ce nas eksploatisati i odlucivati kao cemo zivjeti naravno u sardnji sa sarlatanima(svestenicima bilo kojih od sekti koje egzistiraju na nasem podneblju (sve hriscanske islam i judeizam)
5.ne vidim zasto bi se "pokajao"? i tko si ti da sudis o meni ili bilo kome drugome , zasto mislis da je tvoj sistem vrednosi i
dogmi kojoj se nekriticki klanjas jedini ispravan ? opet ponavljam covjeka odredjuju njegova djela , a ne rijeci , pa prema tome druze da kazem rijecnikom koji mozes razumjeti "nek prvi baci kamen onaj koji je bezgresan",
jos jedan savjet :1.radi nesto(ne zivi na tudjoj grbaci)! ,i uradi nesto korisno za sve ljude za vreme zivota umjesto da zivot provedes citirauci i cudeci se "cudima biblije(ne samo boblije nego i drugih sektaskih knjiga koji su samo opijum za narod) koja nije nista drugo nego sistem kontrole obrana trenutne hijerarhijske raspodjele moci u drustvu =povlateni /pokorni , siromasni/bogati
pogledaj kako ljudi zive i koji su njihovi problemi , pokusaj im pomoci umjesto cekajuci "pomoc" sa neba budi sam svoj spasitelj ! i ostvarimo raj na zemlji jer je tu zivot , za ono sto ide poslje toga ostavi za to vreme
. Dakle za vreme zivota ,bavi se zivotom , a ne onim sto dolazi/nedolazi poslje njega i potrudi se da ti zivot bude sto ispunjeniji i sadrzajniji