Gdje je hriscanstvo nastalo? da nije mozda u Srbiji?
Nastalo je na bliskom istoku isto kao i judaizam i islam,sta je stari zavjet na koji se pozivaju hriscani do hrpa zidovskih bajki?Sta je muhamed proucavao prije nogo je izmislio islam?proucavao je hriscanske i zidovske knjige,
ko su bili prvi hriscani? zidvi eto ko
Ko je bio Jesua? cistokrvni zidov obrezan u sinagogi
Muslimani boga zovu alah,a zidovi jahve samo idiot ne vidi razliku
Ako nema nikakve veze izmedju zidovstva i hriscanstva zasto je onda Mikeladjelo naslikao Mojsija,spsitelja zidova,u Sikstinskoj kapeli?neka mi to neko od vas velikih teologa odgovori
A usput znate li kako je Isus zvao ne-zidove? psima sto jedu mrve sa trpeze izrailjeve
Еванђеље по Матеју 15, 21-28 (превод В. Караџића)
21 "И изашавши оданде Исус отиде у крајеве Тирске и Сидонске."
22 "И гле, жена Хананејка изиђе из онијех крајева, и повика к њему говорећи: помилуј ме Господе сине Давидов! моју кћер врло мучи ђаво."
23 "А он јој не одговори ни ријечи. И приступивши ученици његови мољаху га говорећи: отпусти је, како виче за нама."
24 "А он одговарајући рече: ја сам послан само к изгубљенијем овцама дома Израиљева."
25 "А она приступивши поклони му се говорећи: Господе помози ми!"
26 "А он одговарајући рече: није добро узети од дјеце хљеб и бацити псима."
27 "А она рече: да, Господе! али и пси једу од мрва што падају са трпезе њиховијех господара."
28 "Тада одговори Исус, и рече јој: о жено! велика је вјера твоја, нека ти буде како хоћеш. И оздрави кћи њезина од онога часа."
uzeto sa
http://www.heathenfolk.net/forums/