Talija je napisao:
114_AhmeD je napisao:
#1) nisam rekao da su krscani pagani jer ni kod njih nema plemenske pristranosti, kod tebe ima kako vidim po onom sto pises i ti kao krscanka imas osobina koje nisu od krscanstva. Ne podvaljuj mi molim te, ako sam tebe prozvao zbog tog, nisam nista krscansvu rekao.
Ako si meni kao Hrišćanki rekao, rekao si svim Hrišćanima.
Citiraj:
#2) "donijeli " sam rekao simbolicno, jer su donijeli na ove prostore. Donijeli ljudima oko mene, ja sam se rodio ovdje i da nemam to porijeklo bio bi musliman zar ne ?
Moj zivot je islam, postujem Boga i njegove zakone koje mi propisao. Sve u skladu sa tim podrzavam i kontra tog se protivim.
Kako sada shvataš simboliku kad tebi odgovara?
Donijeli su Islam svima oko tebe (šta su oni bili prije toga?) a ti si se rodio...? Svojim rođenjem ne možeš da kidaš veze sa svojim precima, ma ko oni bili.
Citiraj:
#4) gledas* me kao turcina, ma daaaj , what would Jesus do ?

Izgleda da ti pripisuješ tome teže značenje. Oprosti, ali ja Tursku kao zemlju shvatam kao daleko najnapredniju i najrazvijeniju od kompletnog Islamskog svijeta.
I mislim da nemaš nikakve veze sa Turskom. Evo, sa mnom se odlično sporazumjevaš a ne znam da li bi znao sa Turčinom, od koga te pored jezika dijeli i boja tena, kose, očiju...
aa, shvatas ti mene samo ne kontam zasto se pravdas ovoliko . Ovako talija...
Ti kao hriscanka imas osobine koje NISU OD HRISCANSTVA, to sam napisao. Te osobine i ne valjaju ( radi se o tvom nacionalizmu) i nisam svim rekao, prestani smutnju praviti. Zelis sad da ljudi shvate to kao da sam zajednici citavoj rekao da sama nisi u raspravi. Nije ti to ok
Onda, bošnjaci i prije islama nisu bili srbi nego narod kao i hrvati. Tebe nacionalizam sestro moja pogoni i pristrano gledas stvari. Vjerovatno i citas takve knjige. Nego, hajde potrazi na netu i vidi ko danas na balkanu najvise gena turaka ima.. Mozes li predpostaviti ko ?
A turska ti je najrazvijenija jer je sekularna drzava danas, jel da ? Najmanje islama ima. A moje veze sa Turskom, Arabijom, opet druga tema

, mozda bi promijenila misljenje da me vidis i cujes. Ili se povodis za nacionalizmom ili krscanstvom, jedno je drugom kontra, odluci se.
Otom potom,,, lijep pozdrav...
I da, ako su ovi bosnjaci srbi, sto se mrzite toliko

?
Izvinjavam se ostalim ako sam skrenuo sa teme ali talija hoce neke odgovore