Znao sam ja moj Hristove da ti to govoris meni...ja na tebe i zaboravio , mislio rjesili smo stare dileme, ovo je ipak neki momcic kojem je sinulo da promjeni, pa ko zna mozda mu sine opet...
A kako smo se samo bili fino nasli ja i ti u proslim postovima...sad mi samo nemoj reci da tvoja religija tebi daje vise mira nego moja meni, a ti mene prozivas zbog 3 mjeseca starih rijeci...nesto, ne s tvojom religijom, nego s tobom nije u redu....nije religija kriva nego ti LICNO I PERSONALNO.

Steta.
Ali ostajem pri tom da ce svi nevjernici u pakao

(evo i smajli)..pa ja i ti mozemo od pocetka, ko zna mozda se opet nađemo...
Kao sto rekoh, nesto s tobom a ne s tvojom vjerom nije u redu....i koji vam je hepek, pa se stalno pozivate na tu ljubav, a ovamo iza vas kao i iza nas kolko hos za odvad'ti i odbac'ti,...
Da gospodo draga...to je musliman, i ubije i oprosti i pogrijesi i izvinjenje trazi, ...i pun ljubavi koliko i ljubomore...a ne kao neki puna usta ljubavi, a ovamo masa stvari (bar historiju nemozete lagati...il sam se preso)....musliman znaci biti covjek, a insan grjesiti...
Zabijanje avionima ...dragi moj Hristove "puni ljubavi ko vruceg zraka"- nije oficijelni stav Islama, niti odrubljivanje glava niti napad na karikaturiste, kao sto ni krstenje "skorpiona" pred ubistvo srebreničana nije oficijelni stav pravoslavlja, ali vidi molim te...Hristove sta cemo sad i obracam se direktno tebi, pa bujrum "ljubavnice" odgovori.
Jesam li ljut...ma ne...kiptim...ali, ja sam musliman imam pravo, a ti nemas jer si pun ljubavi.
Hristov je napisao:
A neki idu mole se svaki dan pa se odjednom zabiju avionom u neboder ubivsi nekoliko hiljada ljudi.
Jel o ovoj toleranciji govoris
http://en.wikipedia.org/wiki/Massacre_of_the_Latins 60 000 ljudi a 4 000 prezivjelo i prodano u roblje??? Mislim nemoj muljati, kad je internet sprava zafrknuta...
Zlocini u IME HRISTA,
Srpska Crkva u rotivma i ratovi u njoj - djelo Milorad Tomanića (http://www.bosnafolk.com/pdf/spc.pdf) - krasna prica za laku noc na 300 strana iz ruke jednog srbina pravoslavca...
Jel sad nesto ugodnije....
Cinicki ću se nasmijati svima, jer kako rekoh napocetku i oduvjek nadam se da mi nece zamjeriti niti braca muslimani niti braca pravoslavci, a molim Boga da mi oprosti...."
Odredbom Boga sam MUSLIMAN, ali sam svojim izborom COVJEK"
Hristov je napisao:
Lazes, ko obicno. Isto ko i Oficir koji podmece pricu o nasem bijesu, mora da je 100% siguran da kiptimo od bijesa

Kritikuje demokratiju u Evropi, demokratiju koja dopusta da imami huskaju djecoubice i proklinju hriscanske vjerske poglavnike.
Kako da iz tvojih usta "punih ljubavi" i smiraja iziđe optuzba "Lazes"...jel to neko licemjeran???
Nije poenta kritike demokratije nego je poenta bila da demokratija i u tvojoj Njemackoj (odakle kiptis pun ljubavi) nije apsolutna, iziđi na ulicu i nacrtaj karikaturu holokausta...pa ces vidjeti posto Angela dere jarca....
Jao sto si me rastuzio i razbjesnio kad kazes "imami"...evo ti link i za to
http://www.youtube.com/results?search_q ... pioni&aq=f pa samo odaberi i jasno cemo vidjeti popa kako lijepo krsti a nakon toga ono gluho, tupo "klanjaj, klanjaj, ....majku ti j.... tursku" a zatim pucnjevi u leđa
Stojim iza sveg ovog sto sam napisao i stajacu, jer historija se ne moze prepravljati kako moja tako i tvoja brate "pun ljubavi"....
Osli smo daleko...ali mozda je i moralo i trebalo...niko ovdje nije glup, ali nedam da mi krivis moju religiju zbog pojedinih postupaka pojedinaca, jer cu i ja tebi uraditi isto, ali samo iz razloga da vidis kolko grjesis a ne zbog inata ili politike, jer me boli cosak i za jednim i drugim...
Idem pajkiti...