Hristov je napisao:
Ahmede, po tebi nista ne ukazuje na to da je Ivan govorio o Isusu, a sve ti ukazuje da je govorio o Muhamedu? Postoji li najmanja sumnja kod tebe? Citav Novi Zavjet se vrti oko Isusove licnosti, njegovog djela itd.., a ti mislis da Ivan govori o Muhamedu?
Kako komentarises to da je Isus svoju misiju zapoceo takoreci nakon sto je Ivan zavrsio sa svojom misijom? Zar se time ne bi moglo objasniti ono "poslije mene".
Ivan kaze da ce onaj koji dolazi poslije njega krstiti Duhom Svetim... Isus je to cinio, mozes li potvrditi da je Muhamed krstio Duhom Svetim?
Pozdrav!
Nisi mi odgovorio na koga su mislili leviti i svecenici kad su pitali " jesi li ti poslanik ?" . Molim te da mi odgovoris

Evo jos zanimljivosti
19Now this was John's testimony when the Jews of Jerusalem sent priests and Levites to ask him who he was. 20He did not fail to confess, but confessed freely, "I am not the Christ.[a]"
21They asked him, "Then who are you? Are you Elijah?"
He said, "I am not."
"Are you the Prophet?"
He answered, "No." Ivan 1 19:25
A onda... nakon sto je u gore navedenom dijelu Ivan rekao da nije ELIJAH
A od dana Ivana Krstitelja do sada kraljevstvo nebesko silom se probija i siloviti ga grabe. 13 Uistinu, svi proroci i Zakon prorokovahu do Ivana. 14 Zapravo ako hoćete: on je Ilija koji ima doći." ( matej 11 12:14)
Isus nam kaze da je Ivan Elijah/ Ilija
Sta je ovo, izgleda da su vam evanđelja kontradiktorna...
ili ovako
19Now this was John's testimony when the Jews of Jerusalem sent priests and Levites to ask him who he was. 20He did not fail to confess, but confessed freely, "I am not the Christ.[a]"
21They asked him, "Then who are you? Are you Elijah?"
He said, "I am not."
"Are you the Prophet?"
He answered, "No." Ivan 1 19:25
i.....
17 Ići će pred njim u duhu i sili Ilijinoj da obrati srce otaca k sinovima i nepokorne k razumnosti pravednih te spremi Gospodinu narod pripravan." ( Luka 1 17)
Opet Ivan ispade Ilija
a tamo porekao ?
Je li sad Ivan lagao ili su evanđelja