banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 20:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 243 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Mar 2008, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
(Više nije aktuelno)

Poslednji put menjao STRATOKASTEL dana 19 Mar 2008, 14:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
obrisano

Poslednji put menjao MonaLisa dana 20 Mar 2008, 16:22, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 01:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2008, 04:58
Krstaš globalizuješ a to je pogrešno!
Vidiš moj krstaš ja sam kao dijete protijeran sa svog ognjišta iako moji roditelji nisu nikog napadali i mrzili.
Protijerali su nas takvi poput tebe koji su predstavljali "veliko hrišćanstvo" i glumili "isusove ratnike",iako ne znaju da je to Isus zabranio u Bibliji!?
Tebi i takvima nije stalo ni do Isusa ni do hrišćanstva -već do mržnje i ratova kako bi svoje hirove negdje prosuo.
Vjera ti je samo maska.
E vidiš ja pored i drugih stradanja koje sam imao u ovom ratu,ne globalizujem hrišćanstvo i istinite hrišćane.
Nebi bilo pošteno moj "krstaš".
Dajem ti samo jedan ajet iz Knjige koju mrziš,moj ti je savjet da ga se uvijek sijetiš i okoristiš;

"Dobro i zlo nisu isto! Zlo dobrim uzvrati, pa će ti dušmanin tvoj odjednom prisni prijatelj postati." (Kur'an- sura Fusilet, 34.)

Mislim da previše zalazimo u politiku(većina nas ovdje),i nebi bilo loše da se moderator malo oglasi čisto zbog same teme.
Pozdrav.

i niko mu ravan nije.
(Kur'an 112:1-4)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 19:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2008, 13:49
Jasmin je napisao:
Krstaš globalizuješ a to je pogrešno!
Vidiš moj krstaš ja sam kao dijete protijeran sa svog ognjišta iako moji roditelji nisu nikog napadali i mrzili.
Protijerali su nas takvi poput tebe koji su predstavljali "veliko hrišćanstvo" i glumili "isusove ratnike",iako ne znaju da je to Isus zabranio u Bibliji!?
Tebi i takvima nije stalo ni do Isusa ni do hrišćanstva -već do mržnje i ratova kako bi svoje hirove negdje prosuo.
Vjera ti je samo maska.
E vidiš ja pored i drugih stradanja koje sam imao u ovom ratu,ne globalizujem hrišćanstvo i istinite hrišćane.
Nebi bilo pošteno moj "krstaš".
Dajem ti samo jedan ajet iz Knjige koju mrziš,moj ti je savjet da ga se uvijek sijetiš i okoristiš;

"Dobro i zlo nisu isto! Zlo dobrim uzvrati, pa će ti dušmanin tvoj odjednom prisni prijatelj postati." (Kur'an- sura Fusilet, 34.)

Mislim da previše zalazimo u politiku(većina nas ovdje),i nebi bilo loše da se moderator malo oglasi čisto zbog same teme.
Pozdrav.

ЈА никад нисам никог убио нити се огрјешио о било ког припадника друге вјере. Сматрам да су муслимани лицемјерни и да нису тако добри како се представљају. О томе какав сам ја хришћанин на сву срећу не судиш ти него Господ мој. Што се глобализовања тиче мислим да није погрешно јер се моји постови односе на исламски свјет а не на појединце.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 20:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Samo sam malo preformulirao i ubacio 3 rijeci pa nek hriscani/muslimani citaju kako god im drago... :D

Citiraj:
ЈА никад нисам никог убио нити се огрјешио о било ког припадника друге вјере. Сматрам да су муслимани/hriscani лицемјерни и да нису тако добри како се представљају. О томе какав сам ја хришћанин/musliman на сву срећу не судиш ти него Господ мој. Што се глобализовања тиче мислим да није погрешно јер се моји постови односе на исламски/hriscanski свјет а не на појединце

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 09:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Cim jedna religija dozvoljava covjeku da oduzme zivot drugom to vise nije religija to je sekta pa je po tome i Islam sekta!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ronny_legenda je napisao:
Cim jedna religija dozvoljava covjeku da oduzme zivot drugom to vise nije religija to je sekta pa je po tome i Islam sekta!!!

Ovo je stvarno "komentar". Po tebi ne postoji ni jedna religija, jer u svakoj imaš klanje (i praštanje). Pomisli samo na "oko za oko, zub za zub".
Da bi stvarno razumio jednu religiju, moraš da pročitaš lično njenu "svetu knjigu" (sveto pismo, kur'an, tora, ili šta več da je u pitanju) a ne da donosiš zaključke na osnovu onoga što je neko drugi rekao.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 11:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2007, 02:33
E ronny pa zakoni nijedne drzave a i religije da kazemo ti nedaju da ubijas druge ljude ali ljudi se ubijaju iz raznih razloga i takve ljude nazivamo kriminalcima a ako koriste religiju kao izvinjenje onda su fundamenalisti i teroristi.
Sto znaci po tvom bi bilo ako jedan englez ubije nekoga u drugoj drzavi znaci da su svi englezi ubice i kriminalci a ako koriste religiju onda su fundamenalisti i teroristi?
Vrlo jednostavno misljenje.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 09:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Ninja ili zena...pitanje je sad??

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 14:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Roni majstore fati se biblije pa ces vidjeti da izvjesni Pavle naredjuje da se zena obrije na celavo, ukoliko nije pokrivena.

Nadam se da ces nama za ljubav naci to u N.Z. i da ces se potruditi da postujes Pavlove rijeci jer je ipak on autoritet za tebe ako niko drugi...

Druga stvar mislis li da casne sestre nisu pokrivene, i treca stvar mislis li da je majka Isusova, Marija dozvoljavala sebi da hoda naokolo kao danasnje zene kojima ti dajes za pravo da tako hodaju jer ti je stalo samo da se nasladjujes i da ti pilji bala iz usta.

Mislim da sebi ne bi dozvolio drugi pogled upucen Mariji majci Isusovoj.

Moje misljenje je da nisi bio na casu religije kad su se obradjivale Pavlove rijeci iz N.Z., a mozda od religije u skoli ipak imas samo veliki odmor.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Xena ratnica ili sta vec???

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E, legendo, vidim da se pališ na naoružane ženske. Evo ti pa se nagledaj...http://video.google.com/videoplay?docid=-8270683428357680463

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 10:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Vide li one sta on slika uopste...hmmm :angry3: :angry3: :scratch: :scratch: :scratch:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 14:43 
Pripravnik
Pripravnik

Ronny nisam siguran sta bas hoces sa svim tim slikama da dokazes da su svi muslimani ili njihove zene takve kako ih ti opisujes.
Nemoj stari vrijedjati sve ljude na konto religije jer svaka religija ima svoje pozitivne i negativne strane kao sto to imamo i ja i ti i svi mi sto smo na ovom forumu.
Jer da si bolji covjek od nas nebi se ti rugao drugoj vjeri.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 16:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ocu da kazem da je to sekta a ne religija!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ocu da kazem da je to sekta a ne religija!!!

Citiraj:
Povreda slobode vjere i vršenja vjerskih obreda
Član 178.
(1) Ko uskrati ili ograniči slobodu vjere ili njenog ispovedanja, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.
(2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i ko vjerskoj zajednici koja djeluje u skladu sa zakonom uskrati pravo jednakosti s drugim vjerskim zajednicama, ili ko drugoj vjerskoj zajednici uskrati slobodu javnog obavljanja vjerskih obreda.

Krivicni zakon RS ''Službeni glasnik Republike Srpske'' broj 49, od 25. juna 2003. godine

Da ne bi mislio da sam pristrasan, imaš i olakšavajuće okolnosti:

Citiraj:
Uračunljivost
Član 14.
(1) Nije uračunljiv učinilac koji u vrijeme izvršenja krivičnog djela nije mogao shvatiti značaj svog djela ili nije mogao upravljati svojim postupcima usljed duševne bolesti, privrijemene duševne poremećenosti ili zaostalog duševnog razvoja (neuračunljivost).
(2) Učinilac krivičnog djela čija je sposobnost da shvati značaj svog djela ili sposobnost da upravlja svojim postupcima bila bitno smanjena usljed nekog stanja iz stava 1. ovog člana
može se blaže kazniti (bitno smanjena uračunljivost).
Učinilac krivičnog djela koji iz opravdanih razloga nije znao da je to djelo zabranjeno može se blaže kazniti ili osloboditi od kazne.

Krivicni zakon RS ''Službeni glasnik Republike Srpske'' broj 49, od 25. juna 2003. godine

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 20:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tuzi me.... :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 20:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pa po tvom misljenju je sekta a ko ti brani da mislis tako.
Samo netrebas vrijedjati svakog zato sto mislis da je sekta jer ima mnogo sekti u svijetu a nevidim da ista pises ruzno o njima.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tuzi me.... :D

Neću.

ps. goni se po službenoj dužnosti

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 08:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Cure drze MonaLisu :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 243 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]