Elvis Presley je napisao:
Samo da pomenem nesto, oficiru, rekao si da u islamskim zemljama nije nijedna zena bila kamenovana niti su izvrsene smrtne kazne nad maloljetnicima.
E pa danas na fakultetu dobijem podatak da je u Iranu pogubljeno 19 maloljetnika a od 2008. godine kamenovano je 9 zena.
A, pa danas i ja na fakultetu dobijem podatak da tvoj podatak nije tacan...
Ali radi publike cu ponoviti svoju konstataciju i njen povod
Citiraj:
Citiraj:
jellyfish je napisao:
O kamenovanjima i zatvorima za zene da ne pricamo.
Citiraj:
Oficir s ruzom odgovorio: Nabroj mi u historiji samo 5 kamenovanja, od kako postoji Islam ...samo 5 slucajeva, a ja cu tebi sad narbojati 105 razni tv stanica i casopisa o karikaturama a o internetu da i ne govorim....ti meni nađi 5 kamenovanja u ovih 1 400 godina.
Ja vjerujem da se tvoj fakultet bavi strazivackom djelatnoscu na tom polju...dakle ti meni 5 a ja cu tebi 105 i problem rjesen, a o tvom broju 19 od cega su 9 zena...je smjesan. Zasto???
Jedna veoma vazna stvar u islamskim zemljama i po serijatu punoljetstvo ne pocinje s navrsenih 18. godina kao u Titinoj komunistickoj drzvavi...kao i u ostalim drzavama svijeta...granica punoljetsva je doooosta spustena i potpuno su drugi kriteriji određivanja punoljetstva u islamskim sudovima nego sto je to na zapadu...
Vidi samo dob punoljetstva pojedinih evropskih zemalja i njihovog zakona...
Ono sto je tebi 19 djece to s serijatskog aspekta 19 punoljetnih osoba a i sam kezes
Elvis Presley je napisao:
. godine kamenovano je 9 zena.
Zena po svm definicijama je punoljetna osoba....a kao sto sam i rekao serijat obuhvata punoljetne, pametne osobe a kao preduslov je da moraju biti muslimani.
P.S.
Ne rece nista na Tarik Aziza ?????
Walker je napisao:
U jebote u sijasetu islamskih zemalja nasao si jednog i to u Irackoj vojsci koju do sad niko nije ni pomenuo.
Pa ako je covjek u vojsci, nije obicni vojnik nego GENERAL, 2. covjek poslije predsjednika drzave uz to krscanin...mislim da je tezak poput jednog citavog korpusa vojnika....s druge strane daj mi u "zapadnim zemljamam" nađi mulimana s istim ovlastima ????
Pusti ove sitne kljukušare sto ginu za rad 10 000 dolara ili maraka...muka natjerala, ali i pretpostavljeni....zato sam i reko od prije da postoji fetva.
Walker je napisao:
a Irak je druga prica u odnosu na vecinu ostalih.
A kako bolan druga prica, kad irak ima sve ono sto imaju i ostale zemlje i jos vise....usijana je bomba terorista samoubica i atakiranja na nadri saveznike...usijana je bomba i po pitanju sektaskih ubistava i među šitsko-sunitskih prepucavanja...bas je ireak idealan primjer.
Walker je napisao:
Ako jedna drzava funkcionise po islamskim zakonima, onda je ona islamska i u ratu i u miru.
Dakle u vrijeme mira prije pada sadamovog rezima, Tarik Aziz je bio general, u vrijeme invazije, dakle uvrijeme rata je i dalje bio general...ostao krscanin i u ratu i u miru.
Walker je napisao:
Sto se tice profila samoubica i terorista od 19 otmicara 11.9. 15 je bilo iz Saudijske Arabije, 2 iz UAE, jedan iz Egipta (znaci iz zemalja saveznika ili prijatelja SAD-a) i samo jedan iz Libanona. I svi su imali porodice. Nisu svi bili ozenjeni ali nikom nije familija stradala od strane nevjernika

. Da ne govorim o organizatorima i njihovim milionima. Ja bih rekao da su njima pred ocima bile djevice, a u glavi krec.
Od cega je barem jedan od njih u vrijemE svoje pogibije zivio uredno s svojom familijom tamo negdje na toj istoj s.Arabiji...
inace pilot
Abdul Rahman al-Omari. Kada se on živ i zdrav javio iz Saudijske Arabije tada FBI mijenja to ime u
Abdulaziz al-Omari (recenica kopirana s wikipedie)....IBN ovaj ili BIN onaj sasvim je nebitno...ali mjenjati zakone fizike (2 tjela na istoj tacki u ovom univerzumu...nije poslo za rukom niti kreatorima Star Treka bez multistabilizatorskog akceleratora za temporalno aktiviranje mikro kosmosa

)
Slična situacija se dogodila s još nekoliko takozvanih terorista. (recenica kopirana s wikipedie ) izvor
http://hr.wikipedia.org/wiki/Napadi_11._rujna_2001. (procitati kontroverze) Od cega su (mozes misliti

) FBI-evim Man in Black pored citave havarije iz nulte tacke uspjeli da izvucu fragmente nekoliko putnih ispava nekoliko napadaca...

...to samo oni mogu.
I iz cega je nastala borba protiv terorizma (citaj protiv islama) na svim frontovima...jer znamo kronologiju događaja, od pocetka pa do danasnjih dana...
E sad te famozne djevice...

taj vic uvjek iako izlizan kao cekanje macka u veljaci " jos 15 minuta i odoh ja" uvjek pali, kako ovdje tako i u inostranstvu....
Opcepoznata stvar u islamskom svjetu je da odgoj djece podrazumjeva veoma malo kontakta između muskaraca i zena, sve do onog momenta dok ne stupe u bracnu zajednicu se smatraju sestrama i bracom te im je bilo kakav kontakt i osamljivanje (cak i pod isprikom ucenja Kur'ana strogo zabranjen)....u islamskom svijetu inace stopa prostitucije je veoma mala upravo zbog rigoroznih kazni, slucajevi da djevac ozeni djevojku koja nije takva i da se rastanu iz tog razloga su zanemarljivi i obrnuto (vidi samo koje probleme ima covjek koji u Afanistanu zeli da uda kcerku, ali se zna da su je silovali Ameri njihovi jataci)...u islamu je dozvoljeno (narocito je to praksa kod arapa) 4 zene istovremeno, a broj puta s zenidbe je neogranicen...
Bilo kako bilo u obilju arapskog svijeta i njihovih ljupkih zena ( po islamu cistih i djevica) vi stvarate teoriju nekih 72 djevice na onom svijetu

.
Svaki od tih momaka je dobro situiran, a u svijetu se i najveca rugoba da ozeniti i udati...nisu oni toliiko ocajni da gore zbog 70 djevica, a islam jasan da je samoubici dzennet zabranjen ( a znamo da djevica ima samo u dzennetu a nikako u dzehennemu)...
Kad se sve i jos ostalo nenabrojano sabere i oduzme ...argument "djevica" je toliko mizeran i tolio zbrljan, da ce vam se i najnepismeniji arapin cuvar kamila i ovaca po pustinji nasmijati u lice i iskeziti vam svoje rijetke i karijesom nagrizle zube...
Walker je napisao:
Prije nego sto se pozalis na americke zatvore, koji jesu nehumani, razmisli kako islamisti postupaju prema svojim zarobljenicima, sto vojnicima, sto humanitarnim radnicima.
U skladu s serijatom

, u narodu postoji izreka "Bolje da me moj tuče ngo da me tuđin miluje" muslimane su i te kako toga svjesni...ali stice i njih kazna
Walker je napisao:
Oni koji su mucili zatvrorenike su procesuirani i dobili su zatvorske kazne.
Znaci tako brzo (jesam ti reko

) .... Dakle pravda je zadovoljena rekao bih...a jeli procesuirana ona zena-major iz abugurajba i kako ?????
Walker je napisao:
Niko od onih koji taocu odrube glavu pred kamerama niti je ikad bio niti ce ikad biti procesuiran. Cak ce ga neki pozdraviti kao heroja.
A kako kad mu je glava prekrivena kapuljacom...a mislis li da ce ijedan građanin amerike ikad biti procesuiran, ijedan vojnik ( pa vidi bilateralne sporazume koje amerika sklapa s svakom drzavom posebno nudeci joj med i mlijeko u zamjenu za neizrucinaje njenih drzavljana Hagu ili Strazburu )????, sta s tim, a ni s Evropljanima nije slika bolje ali je pametnije zakamuflirana.
Walker je napisao:
Ameri idu u Irak da pokrstavaju muslimane. Razotkrila si im pakleni plan
Ja sam uvjek govorio...između ostalog i to...
Dust je napisao:
http://islambosna.ba/index.php/vijesti/ ... slanika-as
Vidite sve se moze kad se hoce, a cak sam i usparao malo Megabita