banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 01:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Ima li osnove i vjerujete li ???
Glasanje se završava 11 Okt 2005, 19:52
Vjerujem 60%  60%  [ 12 ]
Ne vjerujem 40%  40%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 20
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 13:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 14:24
Ne treba dalamuditi, mislim da se Che slaze i sam sa svojom konstatacijom.
Dovoljno je da se uzme u obzir koliko je kolega Che dao odgovora u kojima ne uzima u obzir cistu logiku i najvecu vjerovatnocu nakon svega i neke dokaze (po principu, ne vidim dok ne dodirnem) tako da je sasvim jasno kad se pogleda da je manje vise samo jedan user taj koji je sve vrijeme imao isti stav i nije niti jednom dozvolio da barem malo i razmisli o ovome sto se prica ovdje realno i s logikom.
Mislim da i video Nacionalne Press konferencije koji sasvim realno dokazuje sve sto se ovdje izlaze koji nam nekima je Tesla svesrdno prebacio (ko se interesovao) je sasvim dovoljan dokaz za sve skeptike manje vise da se utvrdi da definitivno imamo inteligenciju koja nas dugo ako ne i duuze vec posjecuje...
Hvala kolegi Tesli na fajlu koji je sam za sebe potvrdio ono u sta sam sumnjao prilicno dugo vremena :) jos od Drage Plecka i tog drustva koje se bavilo stvarima koje se ne daju tako lako objasniti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 21:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Okt 2005, 19:26
Dakle, posto smo se svi manje-vise slozili (osim che-a) da život van zemlje postoji, evo linkova za one koji žele saznati više na ovu temu ....

Misterije.org - http://www.misterije.org

Alternativna Historija - http://www.alternativnahistorija.com (preporucujem 4. tom)

Galaksija.com - http://www.galaksija.com

Dvanaesti Planet - http://members.lycos.co.uk/nibiru

Ufos.tk - http://www.ufos.tk

Ufologija.tk - http://www.ufologija.tk

... Uživajte ... ! ... Pozdrav !

0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2005, 22:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2005, 11:27
Da definitivno...
Ovi linkovi sto si poslao gore su vrlo vrijedni pogotovo sto se ticu naseg jezika kompletno... Legende kao Ahmed Bosnic i Drago Plecko su konsultanti ovih sajtova.
Nista bolje nema nego kad vidim da su ljudi nakon svih ovih godina ostali definitivno i jos jace u svojoj bransi... :)
Znaci svi sajtovi tj. online casopisi su idealna replika stranih poznatih casopisa sa prevodom na nas i nasim zbivanjima kao ova piramida na Visocici sto je otkrivena...
Ja sam namjerio da kontaktiram Dr. Semira Osmanagica jer sam primjetio nesto sto tad nisam smatrao bitnim...
Smatrao sam da je koincedencija da brdo moze biti poput piramide i da to nema veze sa ludim mislima!!!
Medjutim, koliko lude nase misli mogu biti???

Kad sam vidjeo prekjuce na televiziji Dr. Semira Osmanagica sa kaubiojskim sesirem koji je dosao u BiH nakon dugo vremena samo da prouci piramidu Visokog, zabezeknuo sam se kad sam vidjeo kako to brdo izgleda....
Naime, izgleda identicno skoro isto kao ono brdo ovog ljeta koje sam vidio kad sam se vracao sa Manjace nakon ispracaja brata u vojsku tacnije zadnje regrute u BiH...
Na 180 stepeni okuci iznad izvora pored ceste na usponu na Manjacu s desna se vidi ogromno brdo koje izgleda isto kao piramida gdje cak kad se covjek zagleda ima i strane...???!!!
Taj film mi se sav odmotao kad sam prekjuce pogledao brdo Visocicu i sjetio se ovoga...
Osmanagic namjerava da dobije podrsku od opstine grada da radi iskopine tamo i da u iducih 5 godina otkrije i razotkrije porijeklo piramide koja je stara po njemu od 12000 do 14000 godina...?!
Moja namjera je da ga kontaktiram u vezi sa ovim sto sam vidio pored Manjace i da asociram slucaj s paralelom... jer sam uvjeren da niti on niti itko nema pojma da ovo moze da bude jedan jos veci slucaj piramide. Poredjenja radi, ona u Visocici je oko 3 puta manja od ove. Ovo je ogromno *ebena brdusina :)))) Ne znam zasto ali golica me pomisao da je NATO baza na Manjaci bas stacionirana ...???

Bosanska piramida u Visokom

Istraživac, koji vec dulje vrijeme živi i radi u SAD-u, na podrucju Visokog, tridesetak kilometara sjeverno od Sarajeva, otkrio je kamenu piramidu monumentalnih razmjera!Iznio je to u ponedjeljak bosanskohercegovacki istraživac Semir Osmanagic, koji vec dulje vrijeme živi i radi u SAD-u, piše Vecernji list. Objavljujuci rezultate višemjesecnih geoloških i arheoloških istraživanja na podrucju Visokog, Osmanagic je ustvrdio da se ispod sadašnjeg brda Visocica krije stepenasta piramida stara oko 12.000 godina. Osmanagic, koji je u proteklih 15 godina intenzivno istraživao piramide u Americi, Aziji i Africi, te o tome napisao veci broj knjiga, kaže kako je vec nakon prvih istraživanja na lokalitetu Visocice siguran da je otkrio prvu europsku piramidu, koja je vrlo slicna piramidama otkrivenim u Južnoj Americi. "Projekt bi mogao potpuno promijeniti znacenje BiH na svjetskoj arheološkoj karti", kaže Osmanagic. U ponedjeljak je poceo drugi dio istraživanja, ciji je glavni cilj dokazati postojanje zidova piramide. Na vrhu "bosanske piramide Sunca" bio je hram koji su, kao i piramidu, sagradili prailiri, narod ciju starost Osmanagic procjenjuje na oko 27.000 godina. Potomci prailira, odlucno tvrdi, i danas cine 50 posto stanovništva BiH, Hrvatske i Slovenije. Prema njegovu mišljenju, drevni ilirski gradovi Asseria i Varvaria u Dalmaciji, Daorson u Hercegovini i Medun u Crnoj Gori znatno su stariji nego što službeni arheološki izvori tvrde. U iducih pet godina Osmanagic ce, kako kaže, potpuno rasvijetliti slucaj "bosanske piramide Sunca", ali i dokazati postojanje "bosanske piramide Mjeseca" ispod susjednog brda Križ, piše Vecernjak.

IZVOR

Stoga saljem transkript koji je on napisao u vezi sa Evropskim i Balkanskim piramidama na podrucju Balkana gdje su nekad zivjeli Iliri....

Citat Dr. Osmanagica:

Prije 12.500 godina veći dio Evrope je bio pod debelim ledenim naslagama. Međutim, južni evropski obod, od Baskije, preko Španjolske, Italije, Hrvatske, Bosne, pa sve do Turske i zakavkaskih oblasti je bujao ljudskim kulturama.

Razvijene civilizacije Pacifika, Atlantika i Sredozemlja ostavljale su jakog traga na arhitekturu, socijalnu organizaciju i spiritualni život južnih Evropljana. A za njih su prostori današnje Bosne i Hercegovine i Jadranskog bazena bili posebno važni kao energetski vrlo potentni.

Nekoliko stotina kilometara radijusa, od Save do Jadrana, smatrani su za najprivlačnije u tadašnjoj Evropi. Višemilenijsko prisustvo Ilira i naroda Baskijsko-zakavkaske grupe ostavilo je iza sebe genijalnost oličenu u piramidama, monumentalnim kamenim gradovima i kompleksnim energetskim sistemima.

Svemirska kataklizma od prije 12.000 godina i otapanje leda u Evropi izazvalo je podizanje nivoa mora od nekoliko stotina metara. Tragovi civilizacije su prekriveni vodom. Ubrzo, povlačenjem mora i protokom vremena, piramide su prekrili nivoi zemlje i rastinja.

Sada imamo rijetku priliku da dodirnemo tragove naših davnih predaka. Od nekoliko dostupnih sličica moći ćemo naslutiti kako je izgledao mozaik.

Mozaik koji čini Bosnu i Hercegovinu svjetskim arheološkim draguljem.

Sto se tice i piramida i drevnih civilizacija i sto se tice vanzemaljskih pojava pa cak i zavjera ...
Licno mislim da je sve po principu sprege povezano u jednu cjelinu gdje treba poslagati plocice...

Primjera radi ...

Bivši kanadski ministar obrane zauzeo stav o realnosti NLO-a

Paul Hellyer, bivši kanadski Ministar obrane, obratio se javnosti 25. rujna 2005. godine na egzopolitičkom simpoziju održanom na Sveučilištu Toronto oko realnosti NLO-a. Hellyer je bio na dužnosti ministra tijekom 60-ih godina, a ove godine je po prvi put iskazao na simpoziju svoj javni stav o NLO-ima. Iako je za vrijeme svoje službene karijere dobivao izvješća o NLO-ima pridavao im je malo značaja smatrajući da tema nema ozbiljnog uporišta.
OPSIRNO

Ovih mjeseci i dana se desavaju bas zanimljive stvari koje
vracaju pitanje NLO-a u Francuskoj na dnevni red otkad su stali 95-te...

Francuska svemirska agencija reaktivira proučavanje NLO-a
Nakon umirovljenja Jeana Jacquesa Velasca i SEPRA-e, Francuska svemirska agencija (CNES) odlučila je ponovo reaktivirati službeno proučavanje NLO-a pod CNES-om, no ovaj put u okviru poznatog odbora GEPAN. Sa NATO funkcije, za ravnatelja novoga GEPAN-a postavljen je Yyes Sillard, inače bivši ravnatelj same CNES agencije. 29. rujna 2005. godine na Radio France International u posebnom intervjuu, Yyes je najavio kontinuitet ozbiljnog proučavanja NLO fenomena. Uzevši u obzir poznati COMETA report iz 1999. godine, Francuska je očigledno i dalje vodeća država koja nastavlja sa iznimnom pozornošću popunjavati dugogodišnju NLO bazu podataka.

Pogledajte samo sta kaze YYES SILLARD direktor Francuske svemirske agencije vezano za Americku tajnu sluzbu i crne projekte...
OPSIRNO

Ovo je definitivno nevjerovatno... Sto vise ulazim u informacije pogotovo u poslednjih godinu dana, to vise uvidjam da ovo gdje mi zivimo pitanje je je li uopste ono sto stvarno jeste...
Jer iz nekih ogromnih razloga globalno usvojen sistem drzave i monete nas drzi u skoro totalnom mraku vec sada i danas kao mozda cak usudjujem se reci... i u ropstvu totalno skoro neprimjetnom gdje slavimo kad dodje 25ti i kad dobijemo platu koja je u stvari nasim radom 50% porezom i doprinosima bas u njihovim dzepovima...
Na globalnom nivou... zamislite koliko je to novca i gdje cirkulise 10 do 30 postotni visak budzeta svake drzave koji je planiran a u godisnjem izvjestaju izvrsenja budzeta nije nigdje proknjizen...???
Hvata me i strah da ozbiljno pocnem da proucavam i pojave tipa Astral i tumacenje sna, za sta sam maximalno zagrijan...
Ima li kraja :Fade-color :infinity: :infinity: :infinity: :infinity:

Poslednji put menjao Tesla dana 02 Nov 2005, 13:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2005, 00:14 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Ljudi ja ne bih da idem u OffTopic i da nastavljam raspravu o vanzemaljcima, ali ono u šta sa sam poprilično siguran jeste da je ovaj "televoting" nemoguć. Sad što vi neki pokušavate da skrenete tezu pa njenim "kvazi" dokazivanjem da pokažete i istinitost početne teze (televoting) - to je vaš problem, sorry, nije vam uspjelo :)

Tesla hvala ti na novom kontigentu govana koje si iznio ovdje pred svima da svakom zamiriši kolko tolko ... ikr91 hvala i tebi na predivnim linkovima ka poljskim WC'ima iz kojih se zaista moze osjetiti predivan miris, pa cak i naslutiti blago koje se nalazi "ispod površine", hehe ......... smeće ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2005, 01:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 14:24
Ja mislim da ti nisi bio ni potreban da odgovoris na ovaj kontingent "Kako si ga nazvao"...
Mislim da neki useri i zasluzuju da ih se upozori ovdje na neke rijeci s obzirom da se mogu svrstati i u psovke... Zalosno je da su ljudi na takvom nivou... ali sreca pa je samo Che u tom svom vagonu...
Meni se sve cini Che da ti ovdje sa svojim rijecima imas mozda nesto licno protiv ovoga svega sto se iznosi ovdje. Pocinjes malo i da histerizujes... :):)
Ja mislim da ni Tesla ni Vader niti ostala kompanija nemaju vise sta pametno s tobom da prozbore...
Sva dalja prica ovdje se vodi sa onima koji se interesuju za ovo a s obzirom da ti tu ne spadas ni pod razno a kamoli sa svojim "kontingentima" onda mislim da me razumijes... :)
MIslim da tebi moderator ne treba ni slati opomenu, vec je najbolja opomena za tebe recimo sto te ostali i ignorisu jer ne vide nista pametno u tvojim postovima vise, kako si se ispucao od ranije, ako nesto i vide onda vide uvijek istu pricu...

Ove teme su ovdje postavljene kako sam razumio sa linkovima ka izvorima i studijama ljudi koji se bave sa ovim godinama i koji pokusavaju da rijese zagonetke tako da je takvima i namjenjeno, inace tema ne bi nimalo bila zanimljiva.
Naravno, oni koji se interesuju a ima ih dosta mogu i trebali bi da vide sta nude ovi linkovi na srpskom i hrvatskom jeziku obzirom da su nasi i vrlo dobri jer nisam ih ni sam imao.
Ipak, "the quest for the truth" je uvijek bolji od jednostavnog otpisivanja stvari i gledanja subotnjeg fudbala uz buket tiketa sa ulozenih iliti bacenih 100km, kao mnogi koje znam, tako da je ova tema konzekventno veoma dobro osvjezenje za razmisljanje smjelim i dobrim ljudima... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2005, 08:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Mar 2005, 22:09
Triad lijepo si ti to rekao, iako moram priznati da mi je uvijek bila simpatična Če-ova vrela krv (koja je samim tim sklona pretjerivanju), a takođe u nekim stvarima smo se i složili i ja se u komunikaciji s njim najradije toga držim.
On je odlučio da se drži samo 5 čula i onoga što su nas učili u školi i kapak. Problem je u tome što mu to sve teže ide, i ići će još teže pa je nervoza koju pokazuje stoga prirodna.
Neka čovjek to "odboluje" i kad se sve slegne možda bude drugačiji, jer, kako ga ja osjećam, Če je jedna dobra i u suštini konstruktivna duša, a meni je to najvažnije.

Tesla, brdo koje pominješ se zove Osmača (gle koincidencije sa Osmanagić) ako mislimo na isto :) . Brdo je potpuno golo i ima oblik zarubljene piramide, odnosno konusa. Moguće je da ono nosi nešto više u sebi, i ne bi me to čudilo jer odavno znam za značaj banjalučkog područja.
Mnogo toga u vezi ovog našeg područja tek treba da izađe na vidjelo, jer nije se uzalud Željko Malnar lomatao po bosanskim i ličkim pećinama krajem 80-tih godina i nije uzalud išao u svoju potragu za Staklenim gradom u Tibetu slijedeći "put svile" koji je počinjao baš ovdje negdje.
Takođe, vrlo je zanimljiva činjenica (i povezana sa mnogim otkrićima u vezi ovog područja iz SvetogPisma) što je HV i Armija BiH u nadiranju prema Banjaluci zaustavljena baš negdje u ravni Osmače, a dobro mi je poznato da je Banja Luka u prethodnom ratu bila u posebnoj zaštiti Nebeskih Sila.
U prilog tome ide i činjenica da je Banja Luka jedini veći grad u RS i SRJ, koji nije bombardovan od strane NATO-a, iako je u njemu bilo više vojnih ciljeva nego na mnogim drugim mjestima koja jesu. Ako se dobro sjećam, čak ni aerodrom Mahovljani ni heliodrom Zalužani nisu bombradovani (a sjetite se samo kamenih kugli koje su nedavno pronađene na području Trna i Slatine). Sve se to sada uklapa u jedinstvenu smislenu cjelinu.
Naše područje (Balkan, a pogotovo Bosna) je jedno od svega nekoliko energetskih (i civilizacijskih) središta na ovoj planeti i zato je u današnje vrijeme toliko u žiži i stalnom previranju.
Previranja i uopšte dešavanja ovdje u velikoj mjeri utiču na zbivanja u svijetu, bez obzira na relativno mali broj stanovnika koji ovdje živi.
To je u vezi sa onim šta se ovdje dešavalo od pamtivijeka, šta i ko ovdje postoji kroz vijekove (vidljivo i nevidljivo), i nadasve, kakve se duše rađaju na ovom području.
Zato nije slučajno da je Tesla baš ovdje postavio ovu temu, i da je odgovor na postavljeno pitanje od strane većine koji su se izjasnili do sada, bio pozitivan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2005, 14:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Aragorn je napisao:
Tesla, brdo koje pominješ se zove Osmača (gle koincidencije sa Osmanagić) ako mislimo na isto :)
Moguće je da ono nosi nešto više u sebi, i ne bi me to čudilo jer odavno znam za značaj banjalučkog područja.

Ne znam sta da kazem ipak nakon ovoga... Izbacio si me iz takta i ostavio pod upitnikom s ciljem definitivnog razjasnjenja situacije.
Ako nista drugo, imam ogromnu, daleko vecu zelju i masu ideja, da se bacim na ovu temu tog brda u iduce vrijeme da ne znam odakle bi poceo...
Za pocetak najbolje je kontaktirati Osmanagica ili ga upititi na ovaj link ovdje da procita posto ne vjerujem da je upucen o ovome o cemu se ovdje radi... Mislim da ce ozbiljno da se prihvati posla ako nista drugo barem da provjeri po svojim strucnim metodama da li je to brdo to u sta sumnjamo...???
Brdo Osmaca koje je Aragorn pomenuo je s te strane itekako zanimljiva za prouciti. Eventualno NE dobijanje dozvole da se to uradi je itekako SIMPTOMATICNA i SUMNJIVA stvar.

@Aragorn, kazes "Odavno znam za znacaj BAnjaluckog podrucja"...
Ima li jos nesto sto znas a sto bi mogao da izneses??? Vrlo me interesuje jer si postavio jako intrigantne paralele i previse vruce teme....

Aragorn je napisao:
Mnogo toga u vezi ovog našeg područja tek treba da izađe na vidjelo, jer nije se uzalud Željko Malnar lomatao po bosanskim i ličkim pećinama krajem 80-tih godina i nije uzalud išao u svoju potragu za Staklenim gradom u Tibetu slijedeći "put svile" koji je počinjao baš ovdje negdje.
Takođe, vrlo je zanimljiva činjenica (i povezana sa mnogim otkrićima u vezi ovog područja iz SvetogPisma) što je HV i Armija BiH u nadiranju prema Banjaluci zaustavljena baš negdje u ravni Osmače, a dobro mi je poznato da je Banja Luka u prethodnom ratu bila u posebnoj zaštiti Nebeskih Sila.

Mozes li pojasniti "put svile", "STAKLENI GRAD" ???

Mislim da vezano za "Nebeske sile" ne mozemo tako slobodno da raspravljamo ovdje na forumu, pa te stoga pozivam ako imas vremena da mi se javis na PM da se nadjemo u Kastri ili negdje da popricamo o ovome otvoreno i bez predrasuda. Posto su sve ove stvari kao sto sam rekao po meni usko povezane vrijedno je razmjeniti iskustva i misljenja o ovome u cilju zaokruzivanja velike slike i dogadjaja na globalnom nivou.
Ako je neko dugo vremena na proucavanju duhovnog i psihickog mehanizma covjeka "Kabala, Tantra, Astral, ideologija Zena isl" neka se javi da prozborimo ili mozda bolje poslati linkove ka tim sajtovima gdje naglasak stavljam na prakticna iskustva ljudi koji se bave s tim???
Osmaca<=>Osmanagic nakon svega, mozda nije slucajno. U krajnjem slucaju mozda je taj tip i trebao da otkrije to brdo koje je duplo vece od Visocice kod Sarajeva tako da imamo razloga da se to startuje i rasvijetli ako ikad, ali ne bih volio da ostane nedoreceno.

Sto se tice ovoga oko tog brda pored Manjace, najradiji bi bio otici tamo licno ili ako bismo se mi mogli dogovoriti, naravno ko je zainteresovan, da se ode jednu subotu i osmotri to citavo stanje, malo istrazuje, organizuje neobavezna tura koja bi protekla uz pricu i pice o svemu ovome ili mozda i logorsku vatru. Tu nema sta da se izgubi, moze da se dobije samo dobar provod i upoznavanje nas koji smo zagrijani za ovo...
Ako je neko zainteresovan neka kaze. Po meni sa i dva covjeka sasvim dovoljna da se ode tamo... :) :) KO zna, mozda se nesto i pronadje.

Ako nista za to, onda definitivno ako Dr Osmanagic odluci da dodje ovamo da prouci brdo, ja cu da zatrazim prikljucak njegovoj ekipi, samo da ispratim sve to i da racionalno slusam od covjeka koji daleko vise zna o ovome...

Evo kako piramida izgleda Slika

Poslednji put menjao Tesla dana 05 Nov 2005, 21:53, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2005, 15:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Okt 2005, 01:56
Citiraj:
Ljudi ja ne bih da idem u OffTopic i da nastavljam raspravu o vanzemaljcima, ali ono u šta sa sam poprilično siguran jeste da je ovaj "televoting" nemoguć. Sad što vi neki pokušavate da skrenete tezu pa njenim "kvazi" dokazivanjem da pokažete i istinitost početne teze (televoting) - to je vaš problem, sorry, nije vam uspjelo

Tesla hvala ti na novom kontigentu govana koje si iznio ovdje pred svima da svakom zamiriši kolko tolko ... ikr91 hvala i tebi na predivnim linkovima ka poljskim WC'ima iz kojih se zaista moze osjetiti predivan miris, pa cak i naslutiti blago koje se nalazi "ispod površine", hehe ......... smeće ....

Daj Che koji ti je qrac :) :) :) .Pokusaj bar jednom da pretpostavis suprotno.Ti ne vjerujes u vanzemaljce, Stvoritelja itd.To je za tebe nebitno.Ali pokusaj bar jednom da stvari sagledas iz drugog ugla.
Ne osudjujem te nimalo, to je nacin na koji ti razmisljas i ja to postujem.I ja sam sam jako skeptican u pogledu vanzemaljaca (99.9%).
Medjutim treba imati neke vizije i pokusati ih ostvariti.Nauka se razvija i uvjek ce se razvijati.
Npr. kad pogledas ujutro Sunce a zatim uradis to isto u podne vidjeces da se pomjerilo.E sad po tvom misljenju trebali bi razmisljati "racionalno" pa reci da se Sunce okrece oko Zemlje.Ko se usudi pretpostaviti drugacije- na lomacu.Ista je stvar sa svemitom, atomima pa mozda cak i sa vanzemaljcima.Da bi dosli do istine moramo nesto pretpostaviti i imati viziju. :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2005, 15:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Mar 2005, 22:09
Tesla, nije mi bila namjera da te izbacim iz takta.
Razumijem tvoja osjećanja i poriv za (momentalnu) akciju, ali predlažem da ne žuriš pretjerano ni sa čim.
Nikad prije zore nije svanulo.
Semir Osmanagić ima svakako trenutno dovoljno posla oko Visočice i dobro bi bilo da taj posao uradi na najbolji način.
To bi nadam se, dalo dodatnu potvrdu njegovom radu i onom za što se zalaže, a biće prilike da se tome dodaju novi momenti, u svoje vrijeme, ako Bog da. Uostalom, on je već bio u okolini BL u istraživanju onih kamenih kugli u Trnu i Slatini.
A što se banjalučkog područja u ratno vrijeme tiče, to je nešto što nije više toliko aktuelno jer su prilike za širu pozitivnu akciju ljudi sa ovih prostora koje su tada postojale, uglavnom već propuštene. Sada se o tome može pričati samo kao o nečemu što je prošlo, i valja se okrenuti onom što dolazi. A bojim se da ono što dolazi nije više tako milozvučno.

I dugujem pojašnjenja pojmova koje sam pominjao:
Stakleni grad je pojam kojeg jedan od najpoznatijih istraživača u bivšoj YU Željko Malnar pominje u svojoj knjizi "Potraga za Staklenim Gradom" i koja se (čini mi se) u stvari odnosi na Tibetanski podzemni grad koji neki zovu Šambala ili Agarta (ali nije mi jasno na kraju šta je on stvarno tu mislio iako sam baš nedavno osjetio poriv i tu knjigu ponovo pročitao).

U toj knjizi ima čitav niz zanimljivosti, a jedna je i svjedočanstvo da je po pećinama zapadne Bosne i Like tragao za nečim što je u vezi sa tim (ako sam ga dobro shvatio):energetskim središtem kojim počinje "put svile" (karavanska trgovačka "cesta" iz Evrope u Kinu), ali čini se u stvari energetsko spiritualni meridijan koji počenje na Tibetu a završava ovdje ili počinje ovdje a završava na Tibetu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2005, 21:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ja sam vec u kontaktu sa Semirem Osmanagicom, jos pre nego sto je izdao ovu novu knjigu Bosanska piramida sunca ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 02:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
OSMAČA!!!

Pa znate li da na Osmači postoji pravilno raspoređeno veliko kamenje.
Prije nekoliko godina sam se penjao na Osmaču, ali nisam za to znao (inače ne bih propustio da to pogledam). Za to kamenje mi je rekao prijatelj koji ga je vidjeo (iako kaže da ne izgleda bog zna kako impresivno, ali bi sad to moglo dobiti veći značaj...).
Kasnije mi je i moj stari pričao za to kamenje (inače moj kum je rođen u jednom selu na Osmači, pa je stari sa njim obilazio te krajeve). Inače se to kamenje nalazi na visoravni Podovi, koja se nalazi upravo ispod kupastog vrha Osmače. E sad, stari misli da su to ostaci starog turskog puta, ali ja ne kontam šta će put preko po planine???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 07:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2003, 15:53
Da li je neko možda prolazio kraj planine (možda je to brdo) koje se zove Ormanj?
Nalazi se na relaciji Mrkonjić Grad - opština Jezero, i izgleda kao kupola.
Vrlo neobičnog izgleda i stvarno čudno da bude izvajan tako šiljato.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 14:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pozdrav Aragorn, naravno da ne treba odmah ici previse za porivima ali to je za mene nesto cemu ne mogu da odolim, sto se ovoga tice.
Inace kako je Semir sam rekao, ovi Balkanski predjeli su inace bili mjesto sa vise piramidastih zdanja na potezu od grcke ka sjeveru i zapadu Evrope tako da je kod nas onda mislim na Ex YU neko centralno mjesto toga u vremenu PraIlirskih naroda koji su ocigledno bili upuceni u nesto vise, kamo srece da se otkriju kakvi spisi klinastog pisma ili slicno da mozemo ugostiti Sitchina ili nekog njemu slicnog.

Inace ovo brdo koje sam spomenuo moze biti i Osmaca i taj Ormanj, jer bas jeste na toj relaciji.
Posmatrao sam ga na pola puta do manjace na jednoj od onih okuka od skoro 360 stepeni koja je tako izvucena da se citav predjeo vidi u krug nadaleko (mislim da znate na koju okuku mislim). S desne strane se vidi nekoliko brda i to siljasto brdo u sredini koje je definitivno po meni cudnog ili neprirodnog oblika tako da cu definitivno u dogledno skoro vrijeme da odem ponovo na to osmotrim i uradim par slika.

Inace na znam put do tamo ali snaci cu se...

@Warior of Light, ako si za i ako imas vremena mogao bi da mi se javis na PM ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 15:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2003, 15:53
I ja bih volio napraviti neke slike tog brda, gotovo sam siguran da je to Ormanj. Negdje iza, koliko se sjećam je jedno poveće Jezero...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 14:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pozdrav, uvijek sam uvijek u frci i poslu.
Sad citam onu Sitchinovu knjigu 12-sta planeta tako da citam postanak ljudi i vezu sa Bogovima i ima masa slicnosti sa Biblijom Kuranom i svim drevnim spisima iste tematike raznih naroda.
Zakljucak je da se Muslimani i Hriscani kao i Budisti kao krajnja linija svi
mole istom Bogu jer je samo jedan Bog bio, samo Bozji glasnici su bili razliciti za onu vjeru za koju su ucili narod i propagirali.
Po Hetitskom se zvao Anu, po Egipatskom Ra, po Grckom Zevs itd...
A imao je u uzem krugu Bogova, samo 12 bogova koji se pominju u svim knjigama kao 12 apostola. Ima masa informacija ali nisam procitao sve pa povlacim paralele i biljezim.

Prepricavam Sitchina i tacan dekript Egipatskih hijeroglifa i klinastog pisma...
U Svetom Pismu stari zavjet kao i nekim drugim knjigama i u ovoj Sitchinovoj pominje se vrijeme postanka ljudi koje su Bogovi nacinili u svom obliku. To vrijeme do sad nije nikad precizirano dok Sitchin nije preveo Egipatske hijeroglife i druge drevne hijeroglife iz doline Nila koji su datirali daaavno prije Egipta, kao recimo Hetitski.
Na podrucju danasnjeg Iraqa i Irana bila ja kolijevka vrlo naprednih drevnih civilizacija od kojih su bile tri glavne.
Zadnja je bila Sumersko Carstvo koje je bilo drustvo ljudi i drustvo reda i zakona.
Predzadnja je bila civilizacija Hetita, odnosno ona civilizacija u kojoj su oni koji su dosli sa neba, odlucili da naprave ljude u svom obliku koji ce da im sluze, njima, odnosno Bogovima.
Svih Bogova bilo je 12 koji su imali svoje ovlasti i od kojih su neki obitavali na zemlji. Prvi ljudi geneticki sacinjeni od samih Bogova u Hetitskom carstvu su bile ciste sluge. ...
Ali u prvoj civilizaciji koja je brojala daleko manje ljudi, po svim Egipatskim hijeroglifima, po Hetitskom klinastom pismu kao i po drugim civilizacijama, bilo je Carstvo Akada odnosno onih koji su sa neba sisli, odnosno ne carstvo ljudi nego carstvo samih Bogova, koje su poslije prisutni ljudi i sami zvali Bogovi i klanjali im se jer su ovi tako htjeli.
Usljed neznanja doslo je do pripadnika nizeg reda, tj. nas.
Doslo je do mijesanja ljudi s Bogovima i doslo je do polubogova kao sto vecina legendi i EPova kaze, Gilgames, Mahabharata i Ramajana isl...
Tacnije Akadsko carstvo je samo bilo carstvo Bogova i niceg vise u vremenu u kom su nastali ljudi. Odnosno za poslije neupucene ljude carstvo Bogova a u stvari ni manje ni vise nego carstvo samih vanzemaljskih bica koja su naseg izgleda. Njihovo ondasnje ime je bilo NEFILIM.
Posto smo mi sa njima krvno vezani oni su nastavili da nas posjecuju i da mijenjaju covjeka do nivoa danasnjeg u kom uspijevamo jedva i mozemo da pojmimo da smo nesto daleko manje i da ima nesto daleko vise odnosno da mozda predstavljamo i sam njihov projekat. Posto smo vezani za njih njima je sudjeno da nas posjecuju i da su vezani za nas...
Monumenti koji se nalaze u skoro citavom suncevom sistemu su sagradjeni od samih Nefilima ili od neke druge naprednije civilizacije...
Dokazi da je to tako leze na Marsu gdje se nalazi cuvena Cydonia dolina u koje je u stvari dolina piramida, kao Egipat na zemlji. Otkrivene su na Veneri isto.
Kod nas... ih ima daleko vise jer se nalaze na svakom kontinentu posebno u juznoj Americi i Africi kao i u Kini i nedavno prva Evrospka piramida otkrivena ni manje ni vise nego u BiH od strane Bosansko-Americkog Arheologa Dr. Semira Osmanagica.
Piramide su imale i imaju energetski znacaj koji je vezan za rasu Nefilima po novim shvatanjima kosmodromi ali u stvari daleko veci energetski znacaj koji se ovih godina dokazuje po principu iskvarenosti i neiskvarenosti hrane i postojanosti u samoj piramidi. Uvije su rasporedjene u samo jednom pravcu i rasporedu koji se ne mijenja.

Gore navedeno je tacan prevod Egipatskih i Hetitskih hijeroglifa i klinastog pisma koje je prevo Dr. Zacharije Sitchin sa Izraelskog univerziteta i Ruske akademije nauka, sa cijom formulom prevoda su se slozili skoro svi poznati arheo-prevodioci na svijetu.

Dalji zakljucak iz toga po meni je ovakav...
Sto se tice danasnje situacije granica Iraqa sa Iranom je znacajna jer se tamo nalazio grad u drevnim pradavnim vremenima Hetita i Akada ciji poglavar je bio sam Bog Enki koji je bio Bog nauke, tehnike i medicinske genetike.......

Jedan od razloga zasto je Bush rezim napao Iraq je po meni taj grad koji se nalazi jedno 100 metara pod zemljom i gdje se kriju drevni odgovori kao prvi koji su zaceli stanje na zemlji.
Inace ko dodje do prvog pitanja kao drevnog odgovora dobice konacno rjesenje jednacine koja moze da se iskoristi u u zle svrhe kao jabuka sa drveta zivota, a u stvari drveta znanja...
Dokaz eventualno za to je vrijeme prelaska i prevage Milenija gdje se svako tumacenje naucno i arheolosko lomi sa svojim predvidjanjima gdje ponestaje fosilnih goriva, desava se borba protiv terorizma u cilju novog svjetskog poretka i globalnog pokoravanja od strane SAD i rezima od strane G. W. Busha., ogromnih vremenskih nepogoda uragana i zamljotresa te pomjeranja tektonskih ploca, vrijeme nailasak novih virusa i ulazak u novu epohu novog Astroloskog znaka u planeti Mars.

Ovaj put, mislim da imamo daleko losijeg Adama koji zeli i vrlo je blizu da dodje do krajnjeg sredstva za ostvarenje svog cilja... iliti jabuke sa drveta znanja, koja se nalazi u Iranu.

Mislim da je to koliko zanimljivo toliko fascinantno, zestoko i iznenadjujuce.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 21:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ja sam upravo procitao knjigu "Bogovi su bili astronauti" od Ericha von Daniken.... Odlicna je ... Pominju se staro indijski epovi u kojima se detaljno opisuju "vimane" (NLO-i) i razne vrste oruzja .... Pozdrav Svima ...
PS Tesla posalji mi tvoj mejl na PP posto ovaj koji si naveo u profilu izgleda vise ne postoji ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2005, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
ikr91 je napisao:
Ja sam upravo procitao knjigu "Bogovi su bili astronauti" od Ericha von Daniken.... Odlicna je ... Pominju se staro indijski epovi u kojima se detaljno opisuju "vimane" (NLO-i) i razne vrste oruzja .... Pozdrav Svima ...
PS Tesla posalji mi tvoj mejl na PP posto ovaj koji si naveo u profilu izgleda vise ne postoji ...

Deniken je lijepo ukazao na te stvari, i njegovi raniji radovi su dobri. Kasnije je otišao u čistu "komercijalu", krenuo s hiperprodukcijom knjiga, posljednje što sam čuo (prije godinu-dve) je da je otvorio zabavni park s tematikom vanzemaljaca. Ipak je on ugostitelj po zanimanju, a te stvari su ga interesovale, nije bio naučnik ili tako nešto, nije imao nekakav naučni ugled koji bi rizikovao objavljivanjem takvih stvari, i nije imao šta da izgubi... Sad itekako zarađuje na tome.
Ja sam čitao neke od prvih knjiga, gdje su mnoge stvari ipak čisto nagađanje ali je značaj tih knjiga neprocjenjiv u smislu da je to bilo prvo veće ukazivanje širim narodnim masama na čudne stvari vezane za prošlost i na rupe u zvaničnoj arheologiji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2005, 20:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Deniken je lijepo ukazao na te stvari, i njegovi raniji radovi su dobri. Kasnije je otišao u čistu "komercijalu", krenuo s hiperprodukcijom knjiga, posljednje što sam čuo (prije godinu-dve) je da je otvorio zabavni park s tematikom vanzemaljaca. Ipak je on ugostitelj po zanimanju, a te stvari su ga interesovale, nije bio naučnik ili tako nešto, nije imao nekakav naučni ugled koji bi rizikovao objavljivanjem takvih stvari, i nije imao šta da izgubi... Sad itekako zarađuje na tome.
Ja sam čitao neke od prvih knjiga, gdje su mnoge stvari ipak čisto nagađanje ali je značaj tih knjiga neprocjenjiv u smislu da je to bilo prvo veće ukazivanje širim narodnim masama na čudne stvari vezane za prošlost i na rupe u zvaničnoj arheologiji.

Da, to sam i ja cuo ... Valjda je bio kelner....Cuo sam da je u jednoj ranijoj knjizi naveo da je nasao busotine u nekom drevnom gradu i odmah pretpostavio da su to bile insalacije za struju ...U ovoj knjizi - Bogovi su bili astronauti, na svu srecu nije nista previse nagadjao (osim malo na pocetku), tj. ono sto je naveo o vimanama i staro indijskim epovima nije nagadjanje vec samo iznosenje cinjenica ...(osim kada je predpostavio da je "dah boziji" bilo nekakvo radioaktivo oruzje ..) Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2005, 09:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Knjiga 12 Planeta ne prestaje da me fascinira sa masom informacija koje logicki nikako ne mogu da se odbace...

Za primjer recimo u vremenu prije vremena kako kazu stari zapisi ili vremenu prije Hetitske i Akadske civilizacije kao i Sumerske znaci prije 5000 PNE i cak prije 12.000 PNE ili prije potopa po zapisima smo jos uvijek posjecivani od strane NEFILIM (prevod ljudi plamenih kocija) ali u praznini koja nije opisana nigdje period od 12000 PNE do 24000 PNE se desilo nesto sto je protumaceno kao postanak i usavrsavanje postojeceg primitivnog covjeka.
Dalji period od 24.000 pa do 475.000 PNE je u knjizi postanja pa i u starom zavjetu cesto opisivan i shvacen od ostalih naucnika i prevodioca totalno bizarno i nepovezano, ali Sitchin kaze da nisu uzete u obzir osnovne cinjenice, nakon nakon kojih je sve ostavio u waaaauu polozaju usljed svoje logike...

Naime, u spisku gradova koji su bili dominantni u vrijeme NEFILIM (bogova) kao sto su Larak, Sipar, Ur isl. vladali su njihovi bozanski vladari. Poslednji vladar je bio Surupak u kojem je carevala osoba ciji je jedan roditelj bio bozanstvo sto navodi da je ljudi bilo i tada...

Recimo jedna tablica prevedena:
" Kad kraljevska vlast bijese data sa nebesa,
To prvo bijese u Eriduu.
U Eriduu, A.LU.LIM postade kralj,
On vladase 28.800 godina.
A.LAL.GAR vladase 36.000 godina.
Dva kralja vladahu 64.800 godina."

Imaju 10 vladara koji su vladali ukupno 120 Sara (432.000 godina), a vladavina svakog od njih mjerila se jedinicama SAR, u trajanju od 3600 godina.
Kraljevska vlast prenijela se u druga sjedista kasnije, u kojima su vladari nazivani EN, ili gospodar, ili DINGIR, Bog.
Na plocici jedan od vladara kaze ...

"Napusten je Eridu,
Njegovo kraljevstvo preneseno je u Bad-Tibiru.
U Bad-Tibiri,
EN.MEN.LU.AN.NA vladase 43.200 godina.
EN.MEN.GAL.AN.NA vladase 28.800 godina.
Bozanski DO.MU.ZI, Pastir, vladase 36.000 godina.
Tri kralja, vladahu 108.000 godina."

Cinjenica koja upada u oci je u vezi sa njihovim fantasticno dugim vladavinama, jer svaka vladavina bez izuzetka je proizvod broja 3600 ??? !!!

Primjeri su,
Alulim - 8x3600=28.800
Alalgar - 10x3600=36.000
Enmenluanna - 12x3600=43.200
Enmengalanna - 8x3600=28.800
Dumuzi - 10x3600=36.000
Ensipazianna - 8x3600=28.800
Enmenduranna - 6x3600=21.600
Ubartutu - 5x3600=18.000

Ako su ovi svi vladari bili NEFILIM ili oni koji su doslu sa 12te Planete ukupno ih je bilo 10 koji su vladalu 120 Sara, proizvoda dugog 3600 godina sto je ukupno 432.000 godina bas kao sto na tablicama pise u tri civilizacije Akadskoj, Hetitskoj i Sumerskoj.
Zakljucak koji se nemace je da su SAR ili vladavine bili povezani sa izuzetno dugim ORBITALnim ciklusom (3600 godina) planete "SAR" ili kraljevske planete.
Periodi sluzbe NEFILIMA sa SAR-a trajali bi od vremena Perigeja do perigeja (odnosno od mjesta kad planeta orbitira najblize suncu i zemlji pa do ponovnog mjesta istog ciklusa). Kad bi jedan dosao dugi bi otisao.

I sad kad se ovo sagleda dolazimo do onoga cim je Sitchin zaledio ostale prevodioce i arheologe ili dekodere kako hocete i sta je postalo kao neupitno. Dalje ide.

Sta je zapravo godina? Nasa "godina" je jednostavno vrijeme koje je potrebno Zemlji da jednom obidje oko Sunca. S obzirom da se zivot na njoj razvio kad je vec bila u orbiti oko Sunca, taj zivot na Zemlji je uskladjen sa trajanjem njene orbite. (Cak i kraca orbita kao sto je Mjeseceva ili ciklus dana i noci, dovoljno su snazni da uticu na gotovo cjelokupan zivot na Zemlji.)
Nas zivotni vijek traje toliko godina zato sto je nas bioloski casovnik podesen na toliko orbita oko Sunca.
Tesko da mozemo da sumnjamo u to da bi zivot na nekoj drugoj planeti bio vremenski uskladjen sa ciklusima na toj planeti. Ako je trajektorija dvanaeste planete oko Sunca, bila u toj mjeri izduzena da je jedna orbita trajala kao sto zemaljskih orbita, tada bi jedna godina NEFILIMA bila jednaka STOTINU nasih godina.
Ako bi njihova orbita trajala 1000 puta duze od nase, tada bi hiljadu zemaljskih godina odgovaralo samo jednoj godini NEFILIMA.
A sta ako je, kao sto pise na tablicama, njihova orbita oko Sunca trajala 3600 zemaljskih godina??? U tom slucaju, 3600 zemaljskih godina, cinilo bi samo jednu godinu njihovog kalendara i ujedno samo jednu godinu njihovog zivota.
Kraljevske sluzbe o kojima tako "legendarno" izvjestavaju Sumeri i Akadi, ne bi bile tada ni legendarne ni fantasticne, naprotiv, trajale bi samo 5, 8 ili 10 godina NEFILIMA.

U zakljucku, postavljaju se dva osnovna pitanja?
Da li su na drugoj planeti mogla da evoluiraju bica koja se, ocigledno nisu mnogo razlikovala od nas? Da li su takva bica mogla prije pola miliona godina 120 Sara ili 432000 godina da budu sposobna za interplanetarna putovanja ???

Prvo se pitanje dotice jos jednog fundamentalnijeg pitanja. Postoji li zivot kakav poznajemo bilo gdje sem na planeti Zemlji?
Danas naucnici znaju da postoji neizmjerno mnogo galaksija poput nase (a to smo saznali samo u poslednjih 100 godina), koje zadrze bezbroj zvijezda kao nase Sunce kao i astronomski broj planeta, sto omogucava sve zamislive kombinacije temperature, atmosfere i hemijskih jedinjenja, i time milijarde sansi za nastanak zivota.
Ustanovili su, da nas sopstveni medjuplanetarni prosto, recimo pojas asteroida izmedju Marsa i Jupitera nije totalna praznina. Dokazano je da u tom prostoru postoje molekuli vode, ostaci ledenih kristala iz ranog razvoja svake zvijezde.
To je povezano sa cinjenicom da je 12ta Planeta udarila u nekadasnji Tiamat na mjestu danasnje Zemlje usljed cega je nastala nova Zemlja i Mjesec a drugi dio Tiamata ostao da pluta razbijen kao danasnji pojas asteroida koji jedini od svih materija u Suncevom sistemu ide suprotno od kazaljke na satu. Zakljucak, morala je da bude sila suprotna postojecoj koja je pogurala tu materiju da se jedina tako krece. To tablice i knjiga postanja jasno govori i dokazuje.
Nadjeno je da bazicni molekuli ZIVE materije plutaju i interplanetarnom prostoru, a poljuljano je i uvjerenje da zivot moze da postoji samo unutar odredjenih atmosfera ili raspona temperature. STAVISE, ideja da je Suncevo zracenja jedini izvor energije i toplote dostupno zivim organizmina U POTPUNOSTI JE ODBACENO.
Planeta koja u svojoj dubini sadrzi obilje radioaktivnih elemenata je u stanju da sama generise svoju toplotu, gdje bi se odvijala znacajna vulkanska aktivnost koja bi obezbjedjivala atmosferu, ako je planeta dovoljno velika i ima jako grav. polje onda bi ta atmosfera ostala skoro beskonacno dugo. Takva atmosfera ipak stvara efekat staklene baste i stiti planetu od spoljasnjih uticaja i neda da se toplota izgubi.
Dakle naucnici su dosli da sad vec prihvacenog zakljucka, NE SAMO da se ZIVOT mogao razviti na obodu Suncevog sistema na Jupiteru Saturnu , Uranu i Neptunu, NEGO SE NAJVJEROVATNIJE I RAZVIO PRVO BAS TAMO.

Ako postoji ZAGONETKA, onda je to POJAVA ZIVOTA NA ZEMLJI ???

I stvarno ...
Ako je zivot na 12toj PLANETi, Sar ili Nibiru, poceo samo jedan procenat ranije nego na Zemlji, po principu njihovog neupitnog kalendara navedenog gore, tada se ZIVOT tamo na 12toj PLANETi zaceo nekih ni manje ni vise nego 45 MILIONA godina RANIJE.
CAK i uz tako MINIMALNU razliku od 1dnog procenta, to bi znacilo da su na ZEMLJI tek poceli da se pojavljuju PRVI SISARI, dok su na 12toj PLANETI vec zivjela BICA RAZVIJENA KAO COVJEK....

S obzirom na taj raniji pocetak zivota na 12toj Planeti i po logici sljeda dogadjaja daleke istorije postanja, NJENI STANOVNICI SU prije 500.000 godina IZVJESNO BILI KADRI da putuju svemirom.

Zato su "NEFILIM" (prevod narod vatrenihh kocija) na Zemlji, naucili covjeka... da dize pogled KA NEBU - Bas kao Jahve Avrama i bas kao Sjajeci Andjeo proroka Ezekijela.

Poslednji put menjao Tesla dana 12 Apr 2006, 00:13, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 19:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Prva stranica na nasem jeziku komletno posvecena
radu Zecharia Sitchin-a :
http://free-zg.t-com.hr/nibiru/
forum :
http://forums.cjb.net/nibiru.html

Pozdrav! 0X

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]