Uh Rebeka kako interesantan post. Pravo osvjezenje.
Slazem se sa svim sto si rekla samo bih malo prokomentarisao.
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> a narocito me zanima da li se po Svetom pismu astrologija tretira kao nesto sto je protiv Boga</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Pa evo ovako. Ja se inace bavim duhovnom izgradnjom, citam i proucavam svete spise, citam knjige duhovnog sadrzaja i drugo. Ne pripadan niti sam ikad pripadao nekoj vjerskoj organizaciji. Zvanicni stav crkava (koje ja ne postujem mnogo jer su odstupile od istinskog ucenja svetih spisa) je da je astrologija protivna Bogu i da je zabranjena u Svetom Pismu. Ja se sa tim uopste ne slazem. Oni zaboravljaju da se astroloski uticaji na ljude i desavanja na Zemlji ne mogu poreci tj. dokazivi su, i zaboravljaju da je sve te planete pa samim tim i njihov uticaj na ljude stvorio upravo Tvorac. Takodje zaboravljaju da su prve osobe koje su priznale Hrista za Pomazanog Spasitelja Emanuela bile upravo astrolozi (tri mudraca sa istoka) koji su pratili zvijezdu itd. Ja sam iz mog iskustva znam da je astrologija nauka koja...fercera, koja nije izmisljotina vec je ispravna, tacna i sve je to dokazivo.
Evo bas prosle sedmice sam prvi put u zivotu isao kod astrologa da mi procita natalnu kartu. Bilo je interesantnije nego sto sam mislio da ce biti. Naveo je neke moje sklonosti koje mi i jesu sklonosti. Nijednu sklonost nije naveo a da se ja time vec ne bavim, vise ili manje. Sklonosti su mi uglavnom duhovne prirode.
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> dosla sam do zakljucka da je veliki dio sudbinkih cinjenica svakog pojedinog covjeka zapisan u njegovoj natalnoj karti</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Evo sad da iznesem svoje misljenje o sudbini. Sudbine (predodredjenosti) i ima i nema. Nije nam sve odredjeno ali dosta toga jeste. Dosta toga sto nam je unaprijed odredjeno nam je odredjeno
od strane nas samih iz proslih zivota. Covjek dosta toga dobrovoljno bira prije svake inkarnacije pa i to kakve ce karmicke otplate imati u narednom zivotu. U skladu sa tim se bira i natalna karta jos prije rodjenja. Svi mi treba da prodjemo kroz sto vise ikustava da bismo sto vise naucili, prvenstveno o nama samima a onda i o drugom. To se ne moze u jednom zivotu. Ako neko nije dobro iskusio nesto i nije prosao neke stvari onda ce on imati unaprijed izreziranu natalnu kartu pod kojom ce se roditi da bi imao sklonosti ka necemu sto jos nije prosao a trebalo bi da prodje i da bi otplatio ono sto treba da otplati.
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> ljubav prema Bogu sam pronasla u sebi potpuno sama (premda smatram da je ona zbog toga mnogo jaca)</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Svakako.
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> nosim u sebi specificnu ljubav prema covjeku, koliko god ona bila nespecificna za ova vremena</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Ovo si interesantno rekla
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> Ubjedjena sam da postoji sudbinski temelj, koji je zadan kao parametar (i to donekle moze da objasni astrologiju), ali sve ostalo do krova zavisi ipak od covjeka</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Odlicno
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> Ako sam u bilo cemu ortodoksna, onda je to moje ubjedjenje da se covjeku sve "njegovo" vrati</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
To je neoborivi Zakon Uzroka i Posljedice, Zakon Karme, Zakon Sjetve i Zetve, koji je vidljiv iz svih svetih spisa.
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> Mislim da sudbinski temelj lezi u "misiji" koja je svakom od nas data na ovoj planeti, ali da li cemo prozivjeti svoju sudbinu zavisi iskljucivo od nas samih, od toga koliko smo spremni da "citamo" simbole oko nas, koliko smo spremni da razmisljamo o sebi, svojoj sustini, sa kolikom dozom iskrenosti da sagledamo i dobre i lose komponente svojih licnosti</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Nemam rijeci, svaka cast
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> Bojim se, medjutim, da je globalna sudbina ove planete vrlo blizu nekih prelomnih momenata (ili mozda ne treba da se bojim toga)</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Posto nisi ostavila svoj mail volio bih da se meni javis na moj pa da ti pokazem koliko si samo u pravu sto se tice ovoga. Da li treba da se bojis toga ili ne zavisi od tebe same, od Puta kojim ides.
Volio bih da mi se javis i da porazgovaramo o nekim astroloskim stvarima koje ti sigurno znas a ja bih volio da ih naucim.
<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: Vader dana 18.11.2001. 00:52 ]</font>