Citiraj:
Pa, zar nije provokacija da se jedna medjunarodno priznata drzava od UN-a i njenih 200 clanica drzava priznata, i od cijelog svijeta cca 6 milijardi stanovnika osim 7-8 miliona sumara sa istoka...
To ti ne znaci nista...
SFRJ je bila
jedna medjunarodno priznata drzava od UN-a i njenih 200 clanica drzava priznata, i od cijelog svijeta cca 6 milijardi stanovnika,pa je nema vise...
Vi muslimani ste prvo morali traziti priznanje od
sumara sa istoka ,jer vam to priznanje od cijelog svijeta ne znaci nista(obzirom da niste,sada je situacija takva da imate R.Srpsku)!
Mozete sa tim
priznanjem od cijelog svijeta guzicu da obrisete,ako vam drzavu ne priznaju Srbi!
Citiraj:
Nema drzave Republike Srpske, nema de shvatite! Kontatel vi ista? Jestel ikad uzeli atlas, pasos, tablice, novac... jestel vi previse glupi, sta vam je?
Pa hoces li ti da vjerujes svojim ocima ili meni?
Ja nisam vidio nijedno obiljezje BiH u Banjaluci...niti zastave,niti sam cuo himnu(ne znam ni kako ide,iako bih je volio cuti),niti narod pominje na ulicama tu tvoju BiH,nema vojske BiH,nema policije ,nijedna sportska ekipa BiH ne dolazi u BL...
Ali sam zato vidio srpsku zastavu,srpsku himnu Boze pravde cujem u svakoj za to prigodnoj prilici,ljudi pominju samo R.Srpsku,policija ima srpska obiljezja,vojska ima grb Nemanjica na ramenu,navija se za srpske klubove...
Kada znas da je ovo tacno,objasni mi koja je
drzava prisutna u BL,Prijedoru,Trebinju,Zvorniku,Bijeljini?
Bosna nije garant!
Citiraj:
Nikad ovo nije bila Srbija ni dio Srbije, ni jedan dio Bosne nikad u svojoj historiji nije bio Srbija i nemoze biti.
Drzava Bosna i Hercegovina je juzno od R.Srpske i sastoji se od 10 kantona.
To je jedina istina...
Citiraj:
RAT je moguc jedino ako RS pocne govoriti o ocjepljenju!
Pozivam te da dodjes o mom trosku u BL,da te pocastim sa jednim srpskim pasuljem!
Nemoj da jedes g...