banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 18:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: religija sta znaci?
PostPoslato: 12 Mar 2008, 18:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
sektas ne znaci da sam Jehovin svjedok branim ih jer vas to zivcira hahaha. a i islam je sekta i djeli se na site, sunite i vehabije, judaizam je sekta, hriscanstvo je sekta, djeli se na pravoslavne drzavne sekte, katolike najvecu sektu i protestantske sekte koje su ipak puno vise postigle u napredku civilizacije od ostalih sekti. a sekta i religija je pojam sa slicnim znacenjem i oznacava neku grupu ljudi koji slede nekog boga ili covjeka. Postoje samo velike i male sekte ili velike i male raligije. haahahhaah

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
ginekolog je napisao:
sektas ne znaci da sam Jehovin svjedok branim ih jer vas to zivcira

Sektaš?

ginekolog je napisao:
ne znaci da sam Jehovin svjedok

Ko je rekao da jesi?

ginekolog je napisao:
branim ih jer vas to zivcira

Kojih to "nas"?

Tebi neke stvari nikako nisu jasne. Teme ti se zatvaraju i na njima ti je napisano zašto. Otvaraš teme kakve već postoje. Zatvorio sam ti temu o sektama i rekao da takve teme već postoje. To ti nije bilo jasno pa sam ti morao navesti naslove i linkove ka tim temama.

Sada ti nije jasno zašto ti je zatvorena tema o Jehovinim svjedocima iako ti je i tu navedeno da takva tema već postoji.

Evo još jednom ću ti ja pronaći a od sada traži sam neku temu prije nego što je otvoriš i prije nego što počneš misliti da su se ovde svi urotili protiv tebe i tvojih tema jer im tobože smetaju.

Jehovini svedoci

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]