banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 11:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2008, 15:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Koljački pohod na Gazu odnio 112 nevinih života - trećina su deca

Genocid Jevreja-cionista nad Palestincima se nastavlja. Sredstva se ne biraju: avijacija, artiljerija, napadi mornarice,ukidanje elktricne energije,blokada,sistem unistavanja privrede,izgladnjivanje,,,,

Čovek bi rekao da se radi o isprobavanju oružja, a i nema bolje mete za isprobavanje oružja od Palestinaca, čije istrebljivanje više ne interesuje nikoga (nažalost), a kamoli one koji su im ovaj umobolni i krvoločni rat i nametnuli instaliranjem države - tumora na njihovom tlu.

Najmanje trećina od 112 ubijenih ljudi u proteklih 5 dana su deca, prema medicinskim izvorima.
Istina bune se i osuđuju (skoro) svi: EU, UN, pa čak i Papa i Mahmud Abbas, koji je prekinuo sve pregovore sa Izraelom(SMESHNO). Slovenija, kao predsedavajuća EU, je izjavila da osuđuje kolektivno kažnjavanje (koje li ironije- nije li i EU, kao i čitav moderni svijet nametnula sankcije Hamasu, legalnoj vladi u Gazi, koji je odgovoran za opskrbu civilnog stanovništva? A sada kao optužuju kolektivno kažnjavanje).

Jevreje-CIONISTE boli briga to što ih "optužuju" i najavljuju nastavak operacije. Kada je u pitanju Iran i njihov atomski program, onda su spremni i na sankcije, preti se i sa vojnom akcijom, ali kada se Palestinci iskorenjuju i najavljuje im se Holokaust, onda se sve reakcije svode na: "osuđujemo", "pozivamo Izrael da prestane" i druge slične "radi reda" izjave.

Izvor: Al-Jazeera

No,podsetimo se kako je sve pochelo:www.galaksija.com/cofsadrzaj.htm

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 15:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Evo samo da vam omogucim direktan pristup na link:

http://www.galaksija.com/cofsadrzaj.htm

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 15:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Milu

Dragi moj brate, svakog iskrenog čoveka pogađa stradanje bilo kojeg stanovništva na zemlji
i nije to nedelo za osudu jer nam nije dato da sudimo već se u samom pokušaju ugrožavanja nekog treba sprečiti svetskim zakonom i da ta ogromna vojna mašinerija brani male države a oni ih gaze ili to dozvoljavaju svojim pulenima.
Piše da će nestati ljubavi i tako je, piše da će istina pasti na ulicama i pala je, da će samo pravednike boleti neistina i da će zbog istine stradati pa se nemamo čemu čuditi već dočekati i prihvatiti početak kraja ovog sistema zveri i njihovih podanika.
Pred nama je politički, moralni i ekonomski kolaps i ova kola kad se zalete neće se zaustaviti dok neodu u ambis.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
politička tema

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]