banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jan 2008, 21:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Ovo su prihvatljivije reči za uho koje sad izgovarate ali time niste odgovorili na gornja pitanja.
Ako učinite biću Vam zahvalan a ako ne to je Vaše pravo.
Ništa ja ne rušim već premošćavam i pokušavam i drugima pomoći da gledaju kuda hodaju i po čemu jer sam mišljenja da to nevide i zato im izgleda da drugi ruše umesto da vide gradnju.
Moj cilj je spojiti Jevreje i Islamiste i Hrišćane u verni ostatak na Božijoj reči a ne na separatističkim dogmama.
Znam da mi nećete odgovoriti i ako pokušate
brzo će te odustati i Vi znate zbog čega.

U svakom slučaju ja vas pozdravljam bez obzira na sve.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 21:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Sep 2007, 15:36
Извини, у међувремену сам заборавио шта желиш да ти одговорим?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 21:40 
Veteran
Veteran

Apsolutno ništa!

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 18:49 
Početnik
Početnik

А можеш ли ти мени да одговориш на неколико питања које ћу поставити онако слично као што их ти постављаш:

1. Из које је књиге Аврам стицао знања о Богу?
2. Да ли је Лот читао Библију?
3. Да ли је Библија пала с неба одједном, или је писана кроз време?
4. Ко је одабрао текстове који су ушли у канон Библије?
5. да ли је више текстова уврштено у канон или је више отпало?
6. Да ли су Аврам и Лот радили суботом?
7. Зашто је Аврам начинио жртвеник Господу кад му се Господ жив јавио? И друге жртвенике зашто је чинио?
8 Зашто је Аврам рекао Лоту: Немој да се свађамо... јер смо браћа, - кад нису браћа, него му је Лот синовац?
9 Зашто Бог кад је учинио завет са Авраамом није одмах предао и законе Аврааму, како би Аврам одмах могао да поштује суботу?

Засад толико.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 22:25 
Veteran
Veteran

Znate da nije teško odgovoriti na vaša pitanja pa na pola njih ste odgovorili kroz druga pitanja. Ako je Vaš cilj nadmetanje u visini poznanja Biblije kao I usmenih predanja onda će te morati naći drugog sagovornika koji voli visine I ponos.
Ova pitanja nemaju nikakve veze sa gornjom temom I učenjem vaše crkve. Načela vaše crkve navodno podržavaju zapovesti pa sam zato o njima želeo da razgovaramo kao I o vaznesenju Marijinom jer je to ono što propagirate a kad budete učili o Lotu I Avramu kao primarnim likovima onda ćemo I o tome. Zar nije kontradiktorno vaše pitanje sa učenjem vaše crkve o Avramu sa jedne strane I 10 zapovesti a sa druge priznavanje tih zapovesti od strane crkve?

Ako bi sad ja vama postavio pitanja o Jovu I pravdi ili o Ruti vi bi pitali kakve to ima veze sa celom ovom pričom tako I ja pitam vas kakve ima veze Lot I Avram sa drugom zapovešću I vaznesenjem Marije?
Otvorite temu sa tim pitanjima pa nek kaže svako šta ima jer ovo nevodi ničemu do samohvalisanju I dokazivanju a ja nemam potrebu za tim već za istinom.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 15:02 
Početnik
Početnik

Ех, а ја хтео да допуним листу новим питањима...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]