jednostavno mrzim kad ljudi ne citaju.
kao prvo u tekstu je covjek fino napisao u vezi odnosa Boga i Isusa. "Neki govore da je Jahve Bog i da nema sina dok drugi govore da je Isus Bog i da nema oca."--- ovo su njegove rijeci, a ti si u svom prvom postu vec ga osudio kao jehovin svjedok. citaj drugi put bolje. onda si nastavio sa stvarima koje se uopste ne nalaze u njegovom prvom postu. spominjes pitanje zasto je Bog dao naredbu, a njegov post nema veze sa tim. osnovno pravilo je drzati se teme ako neka osoba je postavi. prema tome drzi se teme. imate pp pa mu posalji poruku u vezi tvog pitanja.
evo ja cu sad malo otici off teme i postaviti tebi pitanje, zasto Stefan nije uzeo kamenice i vratio onako kako su njega kamenovali.

sjeti se sta je rekao. drugo, mislim da nisi shvatio Hristove rijeci oko polaganja zivota. jedan od ucenika je izvukao noz i odsjekao uho vojniku koji je dosao da uhapsi Isusa? Sta je Isus odgovorio?
ne mjesaz zabe i babe, kad spominjes pravedni rat na nebu, pa onda mora biti i pravedni rat na zemlji koji znaci -- pobiti sve sto nije srpsko -pravoslavno. zao mi je prijatelju, al prvo sebi moras objasniti sta je to pravedni rat na zemlji.