Pozdrav svima!
Vec sam odavno mislila da se javim i podrzim ovu temu,ali sam imala slabo vremena,jer smatram da je bitno da znamo i za taj svijet.
Znamo da je nevidljiv i znamo da je tu ,samo bilo bi super da nemamo s tim svijetom nista.Nego,problem je sto to veoma utice na nas,na nas zivot.
Sigurno smo vicena nas bili u situaciji da cujemo da neko kaze"opsjednut je djavolom",ili demonska posla,i td.Mi posmatrajuci nas svakodnevni zivot,mozemo zasigurno primjetiti da djavo cesto puta uplice prste.
Rekao je djavo Bogu da mu dozvoli prilaz do Njegovih robova i slijeva i s desna i odozgo i odozdo,pri cemu je Bog dozvolio rekavsi da nad njima nece imati nikakvog uticaja,osim onih neiskrenih i licemjera.Neko je vec od doticnih naveo ajet Kur`ana,sto naravno stoi i u drugim svetim knjigama.
Sve ove danasnje bolesti psihoze,nervoze depresija,se rijetko sa medicinske strane mogu izljeciti,jer je po srijedi upravo djavo a za njega nema medikamenta osim molitve.
I pohvalno je se obratiti,vjerskim licnostima i zatraziti pomoc,prije negoli bude kasno.To nam otezava i vjeru i zivot,ali cesto puta necemo da priznamo ili se plasimo pogledati istini u oci da bi takvo sto moglo zaista postojati.
U svim nasim zivotnim poljima je on taj koji pokusava da zalutamo i da budemo njegovi sljedbenici.I samatram da je stvarno bitno upoznati svakoga sto se ovakvih stvari tice.
Evo jednog linka,gdje se covjek lijeci od takvog napada....da nas Svevisnji sviju uzme u zastitu i na pravi put uputi!Amin!
http://www.lijecenje-kuranom.com/download/video.html