banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 19:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2004, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
...pravda je napisao:
OTROVU ZMIJSKI, PORODU ASPIDIN. ZASTO TO RADIS? ZASTO HULIS NA ZRTVU NA KRSTU?!

Za ovoga koji se potpisuje kao "pravda": samo te gledam i čekam hoćeš li prestati sa vrijeđanjem sagovornika samo zato što ima drugačije mišljenje od tvog. Ali ti ne prestaješ. Ako pronađem još samo jednu uvredu obrisaću ti cijeli post, a možda i dosadašnje postove.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2004, 19:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Avg 2003, 19:05
Vader je napisao:
...pravda je napisao:

Za ovoga koji se potpisuje kao "pravda": samo te gledam i čekam hoćeš li prestati sa vrijeđanjem sagovornika samo zato što ima drugačije mišljenje od tvog. Ali ti ne prestaješ. Ako pronađem još samo jednu uvredu obrisaću ti cijeli post, a možda i dosadašnje postove.

bas mi je drago da se vidim u banjaluci;
u cemu se sastoji moja uvreda, tj. zasto nisi naveo i njegove reci, pa da vidimo ko koga nastoji da uvredi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 10:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
...pravda je napisao:
P.S. ZBOG TEBE - NA KRAJU. I TI BEZUMNICE POKAZUJES NISTA DOLI LAZNU ZABRINUTOST ZA SVE DRUGE, A SEBE POSTAVLJAS KAO DA SI NAJBOLJI, BOLJI OD MENE I SVIH KOJI CITAJU. SECESA LI SE PRICE O JEDNOME U JEVANDJELJU KOJI SE ZAHVALJUJE BOGU STO NIJE KAO I DRUGI? E, JADNICE.

ne nisam bolji od tebe.
svako nosi svoj krst, pa i ti svoj i ja svoj.

a reci cu ti...
vrijeme je velikog posta, i pozivam te javno na oprost i mirenje.
oprosti na moje sagresenje prema tebi, i ostavimo rasudjivanje o Vladici Nikolaju svima onima koji ga citaju.
iznijeli smo nasa misljenja o Nikolaju, i neka ih, a sva nasa razmisljanja jednog o drugom, molim, da zaboravimo jer nam netrebaju, spasenja naseg radi.

Mir ti i blagoslov od Boga zelim, za sve ove dane posta.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2004, 16:10 
Pripravnik
Pripravnik

...pravda je napisao:
rio je napisao:
zasto neraspravljati o tome da li bi neki bili obraceni sa vise ili manje Isusove muke!?

JER UKOLIKO RASPRAVLJAMO DA LI BI NEKI BILI OBRACENI SA VISE ILI MANJE MUKE, ONDA HULIMO NA DFGHJKL;MUKE GOSPODBNJE KOJE SU SE VEC DESILA, HULIMO NA ZRGVU NA KRSTU I NANOVO, ALI U SEBI SAMIMA RASPINJEMO HRISTA, A ZA STA JE APOSTOL PAVLE REKAO DA JE RUZENJE SINA BOZIJEGA *JEVREJIMA 6,6.
JA DAKLE TO ODBIJAM.
ODBIJAM I DA SE STAVLJAM U POZICIJU KAO DA BOLJE ZNAM OD BOGA OCA KOJI JE POSLAO SVOGA SINA I DAO MU VLAST DA POLOZI SVOJ ZIVOT ZA OTKRUP GREHA MNOGIH, I DA GA PONOVO UZME.
AKO, DAKLE TI RASPRAVLJAS O VECIM ILI MANJIM MUKAMA GOSPODNJIM OD ONIH KOJE JE PRETRPEO TI RUZIS SINA BOZIJEGA I OTPADNIK SI KAO I NIKOLAJ VELIMIROVIC STO JE BIO.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2004, 16:18 
Pripravnik
Pripravnik

rio je napisao:

daleko bi korisnije i za tvoju i za moju dusu bilo da se ovde zaustavimo i potrudimo poslati poruke ljubavi i vjere u Hrista koji je stradao i za mene i za tebe...ali i za sve one koji citaju nase rijeci.

zbog njih, najvise, pa potom zbog tebe i na kraju zbog mene, molim te da se ovde zaustavimo.prije nego sto kazemo nesto sto ce ostati za nama zapsiano u vjecnost.

Mir ti i blagoslov od Boga.

Zbog drugih, pa zbog mene, i na kraju zbog tebe ti kazes da bi trebalo prestati sa diskusijom, sto znaci da o sebi i svojoj dusi mislis bolje nego o mojoj. Mozda si i bolji od mene, Bog neka sudi, ali da se gradis boljim od onih koji se nisu ni javili, izvinices, ali time ti pokazujes koliko si gord, koliko si ti i gori od onoga koji se kao zahvaljuje Bogu sto nije kao drugi (cak se ti gradis boljim od onih koji se nisu ni javili!!! I posle ja ne valjam sto te nazivam bezumnikom?)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]