banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jun 2025, 01:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Maj 2011, 20:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jadna Leonica. Kažem "jadna" jer smatram da su osobe s psihičkim poremećajima dostojne mog žaljenja. Pod jedan, napala si ateiste sve jer si jasno onomad rekla "vi ateisti". Pod dva, nisam se prepoznao u tvojim optužbama da lažem, jer sam se isključivo koristio argumentovanim izjavama i zaključcima izvedenih iz tvojih komentara. Ti se, s druge strane prepoznaješ u svemu, što je definitivno neki oblik neke megalomanije.
Leona je napisao:
Ti i Elvis ste ti koji su mi stavili rijeci u tastaturu koje nisam rekla

Naravno. Ljudi se urotili protiv tebe protiv tebe. Šizofrenija
Leona je napisao:
Zapitajte se i odkud vam taj osjecaj da su vjernici "iznad vas"!

Ja nemam osjećaj da je iko iznad mene, osim kad je to predmet međusobnog dogovora, ako znaš na šta mislim :wink:
Leona je napisao:
I zbog vas se vise niko ne usudjuje pisati vise ista na ovom podforumu jer upropastite svaku ubogu temu.

A opet ti pišeš. Paranoja.
Dakle, megalomanija, šizofrenija i paranoja. Mislim da bi bilo vrijeme da se prijaviš u neku ustanovu. Javi mi adresu iste i broj sobe, da ti mogu poslati cvijeće, plišanog medu i balone na kojima piše "ozdravi brzo"
Čisto informativno, ovo nije vređanje, već samo zaključivanje na osnovu tvojih izjava...
Tesa je napisao:
Profil:
Zanimanje: provokator, zajebant, povremeno koristan

Vau! Otvorio si moj profil? Počastvovan sam!

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
I poslije sve Vaderove priče, ti tako spuštaš, i još jednoj djevojci? :-? Gdje ti je mjera čovječe..

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Oh izvini, zaboravio sam na tvoj moralni kompas...Gdje mi je mjera...Ona je prva počela ja odgovaram istom mjerom, čovječe...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Hristov je napisao:
I poslije sve Vaderove priče, ti tako spuštaš, i još jednoj djevojci? :-? Gdje ti je mjera čovječe..

Sram ga bilo! Kakve li su samo njegove moralne vrijednosti. Ja sam razočaran zaista...
Hristove nemoj biti smiješan, ako je prepucavanje onda je prepucavanje i ako Džontra misli da je zaslužila da joj spusti ovako onda i treba, a i obrnuto. Druga stvar je što ste opet napravili od ozbiljne teme glupo prepucavanje o tome ko je pametniji i ko je gluplji, ko je idiot, a ko nije... :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra, zbog takvih postova se leti sa foruma, cura ti je normalno odgovorila, a ti je proglasio psihopatom, je li s tobom sve u redu?

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hrisov, opet, poštedi me svog moralisanjam i tvog moralnog kompasa
Cura me je prvo napala, ja sam reagovao, onda me opet napala, ja sam opet reagovao. Ako ti smeta, nemoj čitati šta pišem.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Pa takvi mogu samo djevojkama spustiti . Nema vise Rose pa sad ja meta. Zamisli da spusti nekom muskarcini pa ostane bez nosa. Kukavice su to moj ti. Kutavica sto bi reklo moje cedo. :D
E moj Dzontra, na pogresnu si nanisanio.

Eto jadnicak jope sam te napala, pokazi sve sto imas. Samo nastavi sa otkrivanjem svog pravog lica.

Poslednji put menjao Leona dana 23 Maj 2011, 20:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Hristov je napisao:

Sram ga bilo! Kakve li su samo njegove moralne vrijednosti. Ja sam razočaran zaista...
Hristove nemoj biti smiješan, ako je prepucavanje onda je prepucavanje i ako Džontra misli da je zaslužila da joj spusti ovako onda i treba, a i obrnuto.

Ako je prepucavanje onda se leti sa foruma kad pretjeraš, a Džontra je pretjerao, i nadam se da će na hlađenje, biće nam još i zahvalan što smo ga prijavili, spremiće seminarski na vrijeme

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hristov, od tebe se prijavljivanje i očekuje, ipak si ti "veličina"
Leona, nit sam hrabar, nit sam kukavica, ja sam teški prosjek. Ne izdvajam nikog na osnovu pola, rase, ili vjere, nego na osnovu onog što piše.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 20:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Vader, cijenim tvoju želju za uvođenje pravila o ponašanju, ali nadam se da shvataš da si samo otvorio novu temu za bojevanje vjernika i ateista :)

Da i ja sad malo prokomentarišem, kad već svak' može.

Vader je napisao:
Ovde se periodično pojave teme na kojima se raspravlja o tome ima ili nema Boga. Mislim da je prošle godine bilo tako nečega i na Nauci. Uglavnom iste osobe pišu na tim temama i uvijek pišu iste stvari. Ja lično te teme o tome ima li ili nema Boga smatram najispraznijim i najbezveznijim temama koje mogu da se otvore i vode. Na tim temama niko nikad ne napiše nešto novo. Ali ono što je meni tu najfascinantnije je ovo: obe strane u tim temama vrlo dobro znaju da onu suprotnu stranu neće ubijediti u svoje mišljenje. To svi znaju iz svog dosadašnjeg iskustva (jer kao što rekoh ta tema se ovde ponavlja periodično) a to bi morali znati i iz poznavanja elementarne ljudske psihologije. I sad, šta reći za osobe koje ulaze u rasprave za koje unaprijed znaju da u njima ništa neće postići? Znači raspravljaš se sa nekim o nekoj temi za koju vrlo dobro znaš da on neće ni za milimetar promijeniti svoje mišljenje, a ti i dalje raspravljaš i želiš da raspravljaš...wtf!!!

Da, svako malo se pojavi ovakva ili slična tema tipa vjerujete li u Boga, kreacija vs evolucija i tako dalje. Da, na svakoj od tih tema praktično isti ljudi pišu i zastupaju svoj stav. Da, sve se vrti u krug. Ali isto tako i na automobilima će neko otvoriti temu i reći kako je golf najbolji automobil, pa će mu ovaj drugi objasniti kako nije i tako u nedogled. Ono što hoću da kažem jeste da je to poenta foruma, posebno na temama koje su subjektivnog karaktera, da ljudi iznose svoja mišljenja. Dok ta mišljenja ne vrijeđaju drugu osobu, ne vidim problem u tome. Jeste jako smješno gledati šestostranu debatu o tome šta je hipoteza, ali koliko ja znam, smaranje nije zabranjeno na forumu.

Leona je napisao:
I zbog vas se vise niko ne usudjuje pisati vise ista na ovom podforumu jer upropastite svaku ubogu temu.

Kad kažeš vas, pretpostavljam da misliš na Džontru :) Šalu na stranu, ovo što si rekla je potpuna neistina. Ja nisam primjetio da je neko od ateista pisao išta na recimo temi duhovna muzika. Ne da mi se sad, ali ako treba, možemo prelistati aktivne teme na DiR i na svega 20% su u raspravi ateisti aktivni, tako da ta priča je stvarno malo uvređujuća za onoga kome je namjenjena. Ne znam šta si očekivala na temi da li mislite da Bog postoji. Da se okupi 30 hrišćana i da međusobno djeli komplimente kako su super i cool i kako je Svevišnji tako pravi lik koji je bespotrebno neshvaćen. Pa logično je da će se pojaviti drugačije mišljenje. Ukoliko te neko nervira, nema potrebe za odgovorom i tako si rješila problem.

Talija je napisao:
Heh upravo nešto slično uvodnom postu sam maloprije htjela napisati na temi "Da li vjerujete u Boga" ali sam nakon napisanog teksta umjesto na dugme "pošalji" kliknula na pregled tema, jer sumnjam da bi moj post išta izmijenio u dosadašnjem prebacivanju loptice.
Vjera je stvar osjećaja, ateizam takođe i do sad se još nijedan član nije našao da je ubijedio nekog drugog člana u suprotno mišljenje. Kao vjernik (ako se mogu tako nazvati punim imenom) nemam pravo da ikome namećem svoje mišljenje jer svakom čovjeku je data sloboda volje i izbora. Takođe nemam prava ni da ga manje volim ili poštujem samo zato što ne razmišlja kao ja.

+1

To mi se desilo nebrojeno puta. Napišem cijeli post, i izađem. Ali, nekad mi se omakne i Submit. :)

Popokatepetl je napisao:
Na kraju, pozdrav svim vjernicima i nevjernicima, a pogotovo lijepim ženama i agnosticima (tj. "ateistima bez muda" )

Smrt ružnim ženama i muškarcima sa mudima!!! :)

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Hristov je napisao:
Panzer je napisao:
Hristov je napisao:

Hristove nemoj biti smiješan, ako je prepucavanje onda je prepucavanje i ako Džontra misli da je zaslužila da joj spusti ovako onda i treba, a i obrnuto.

Ako je prepucavanje onda se leti sa foruma kad pretjeraš, a Džontra je pretjerao, i nadam se da će na hlađenje, biće nam još i zahvalan što smo ga prijavili, spremiće seminarski na vrijeme

Hmmm nisam čitao forumska pravila ali sumnjam da prva rečenica stoji u pravilima. Druga stvar uopšte ne vidim materijala za banovanje. Da li ju je vrijeđao na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj ili nekoj drugoj, osim mentalne, osnovi? To što joj je rekao da je šizofrenična i paranoična i luda je njegovo mišljenje, a ne uvreda za banovanje barem što se mene tiče. Koliko je puta na forumu izletio post tipa "Ti si retardiran" ili slično pa nikome ništa. Uostalom administratori će da odluče, a ne ti i ostatak "Idemo teti da se žalimo da nas je neko dirao" društva... :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Dzontra je napisao:
smatram da su osobe s psihičkim poremećajima dostojne mog žaljenja

Jel' ti to bolesne osobe stavljas na nivo ispod sebe odnosno sebe UZVISUJES (stavljas IZNAD njih)? Kako te nije sramota!
Pa ovde niko ne treba ni ici doktoru, imamo profesionalce na forumu. Sta ce mi ustanova i doktor pored jednog uzvisenog Dzontre. :confused4:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rekoh dostojne žaljna, ne da su ispod mene....
Mnoge ljude ne žalim, ali kao cjenim bogatstvo uma i razuma kod čovjeka, osobe kojima je to na neki načim manje ili više otuđeno, smatram umnogome zakinutim, samim tim smatram ih dostojnim žaljenja...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Posto ste se vi poprilicno razmahali ovim uvredama i totalno pokvarili temu i iskrenuli njenu sustinu, a na nesrecu Vader trenutno nije na forumu, ja cu nju sada fino zakljucati dok se on ne vrati.
Stvarno nekad nemate mjeru :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]