banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 21:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2003, 20:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Maj 2003, 03:04
Ja bih prije rekao da smo taj "bog", svi mi zajedno, tj, bar jedan njegov dio.
Problem je jedino u tome što taj njegov dio pati od amnezije, a istovremeno karmički mora da plati za svaku grešku koju je napravio.

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2003, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Što se tiče Planete X ona je navodno trebala u maju-junu ove godine da prođe blizu Zemlje i izazove kataklizmička dešavanja. Od svega toga nije bilo ništa pa sam na drugom forumu neke koji su o tome pisali pitao koje je objašnjenje toga. Neki od odgovora:

"Planet X ili Marduk/Nibiru kako ga razliciti ljudi zovu,je unisten negde u Aprilu koliko
se secam... U glavnom kad je bilo unisteno,bila je noc u Americi,a u nekoliko drzave je bilo strasno osvetljenje i neki sitni parcici su padali po
kucama.Zaboravio sam sad u koje drzave je ovo bilo,u glavnom ljudi su zvali policiju da pitaju sta se desava..."

Nešto priče o tome a i o vanzemaljcima koji su navodnu tu kod nas i čekaju pravi čas da nešto odrade se pričalo na temi čiju sam adresu gore već dao, evo je opet

http://www4.serbiancafe.com/diskusije/m ... 8.shtml?23

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2003, 11:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Maj 2003, 03:04
Ja u tu teoriju ne vjerujem jer bi uništenje jednog takvog planetarnog tijela imalo puno veće posljedice po naš sunčev sistem, tj. ne bi prošlo tek tako ne zapaženo.

U tom periodu pratio sam neke forume gdje su astronomi raspravljali na tu temu, od kojih većina ima i privatne teleskope i koliko znam niko ništa nije primjetio.

Od vebsajtova na tu tematiku http://www.cyberspaceorbit.com nije loš, mada se i oni ponašaju dosta zbunjeno.

Pozdrav!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]