banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 16:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 115 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Avg 2010, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
114_AhmeD je napisao:
Izzard je napisao:
Maks je napisao:
Evo kako ja vidim taj islamski zakon ... http://www.youtube.com/watch?v=NPe84aKY ... re=related

Jel ono Ahmed na gredi al ga zadaje momački :lol:

Ja islamski zakon vidim potpuno drugačije. Ovako nekako. Al ja sam izopačen
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vziUC1IT0wo[/youtube]

Ti si malo iskompleksiran. Izgleda da ti mati nije dovoljno ljubavi davala kad si dijete bio. Šta je reći ? Ozbiljno... Forum ti služi da istreseš svoje frustracije .. Bog ti pomog'o

Buraz jesam to smo vec skontali al ako ti i bradice ne bacate čagu na ovu pjesmu onda nešto s vama nije u redu.

SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dzontra Volta je napisao:
Stvarno walker, bolestan si i poremećen kao tvoj avatar...pošalji mi svoju adresu na pp, a ja ću kao konvertovani musliman doći što prije mogu, pa ćemo se dogovoriti da li da ti režem uši, ruku, ili samo da te kamenujem...Sloboda islama di dopušta da izabereš kaznu nevjerniče pogani...

Ako može nešto u S&M fazonu, pošto sam u tom tripu bičevanja i to.
I ako ima neko sajt nek šibne na pp pošto meni google izbacuje samo neke matore babetine a to mi je ono baš fuj. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
chils je napisao:
ahmede bolan ne bio odjeb od kola ako nes tresanja idi slusaj bracu kako vaze mani se ovog foruma samo jos veci antagonizam pravis znam da je mjesec posta al to tebi ocigledno nista ne znaci pa shodno tome posjeti xhamster.com i baci osisanog mozda ti lakse bude.
jest eto mi smo 500 godina bili jebavani od turaka pa bi jos? ne kontam? malo ti? sta hoces? ajde lagano prostri hasuru i kreni uciti dove da se pameti dozoves a poslije ce sve lakse da bude

Ne treba meni nista nego se smijem kako su neki ovdje nerealni pa toliko kukaju na šerijat a eto 500 godina je islam bio ovdje ( do duše pokvarili se turci kasnije ) . Ima vas ko žita....

De budi realan pa priznaj da su neki ljudi u 3.5 godine srušili 1000 vjerskih objekata što turci nisu u 500 godina sa crkvama uradili.

Ne smeta mi ni srbin ni slovenac ni mongolac nego mi smeta krkanluk nekih ovdje. I ne znam šta vas zadojenih nacionalista radi na ovom podforumu o kojem žive veze nemate, počevši od vaše vjere. Ništa pametno ne pišete.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nemam sad vremena da naprđujem s tobom moram prelistat kolekciju YU Erotike.
Pozdravčić

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 10:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ne zaboraviti Vroci Kaj uz njega sam klipana samarao na price o sestri od tetke, imao sam jednu dobru ko grom (imam je i sad al se razguzala) ah to islamsko obicajno pravo po kome ti je nesudjena draga ili sestra od tetke ili ako si sretnije ruke od ujaka (da sam bez rolovke ja bi capio onu od tetke jer je ona od ujaka gabor teski ima brkove vece nego ja )

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Izzard je napisao:
Pozdravčić

Zar to jos izlazi ili imas neke stare brojeve :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Kad lik kaze nekom da je zadojen. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 13:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 14:03
114_AhmeD je napisao:
Maks je napisao:
Evo kako ja vidim taj islamski zakon ... http://www.youtube.com/watch?v=NPe84aKY ... re=related

Čiji je ovo zakon livado ?

http://www.youtube.com/watch?v=VDnW0jQfyo8

http://www.youtube.com/watch?v=1oEoXSkTuH0

Zašto te onda takvi isti na drugoj strani čude ? Ne vjerujem da si toliko čist da držiš moralne lekcije

Ne treba meni nista nego se smijem kako su neki ovdje nerealni pa toliko kukaju na šerijat a eto 500 godina je islam bio ovdje ( do duše pokvarili se turci kasnije ) . Ima vas ko žita....

De budi realan pa priznaj da su neki ljudi u 3.5 godine srušili 1000 vjerskih objekata što turci nisu u 500 godina sa crkvama uradili.

Ne smeta mi ni srbin ni slovenac ni mongolac nego mi smeta krkanluk nekih ovdje. I ne znam šta vas zadojenih nacionalista radi na ovom podforumu o kojem žive veze nemate, počevši od vaše vjere. Ništa pametno ne pišete.

hehehehe mozes se truditi koliko god zelis ali nema teorije da ti mozes terorizam svoje vjere da izjednacis sa srpskim krkanlukom :D jer to nisu iste stvari ... drugo je sto su ljudi radili u ratu a drugo je sto se sad u miru neki likovi dizu u vazduh policajce po bugojnom u allahovo ime :) sad bi ti malo da izjednacis te dvije stvari ali sipak prccccc ... mozes pricati sta god zelis ali sam islam kao vjera je za mene krkanska vjera jer vas vise od 50% podrzava ta dizanja u vazduh i to je za vas pregotivna stvar .... i nemoj da mi se izvlacis na fazon nisu svi takvi ono ono ...

za tebe su svi zadojeni nacionalisti ko ne razmislja kao ti i ko ne zeli da razmislaj kao ti ... samo zelis da nameces svoje stvari i svoju kulturu.... tvoje je najgotivnije najbolje sve je tvoje gotiva dok je ostalo sve sejtan i nevjernik ... ako imas imalo mozga neces makar nas srbe pokusavati ubjedjivati da su turci bili carstvo mira ljubavi i srece jer svi znamo kakvi su monstrumi bili ... a sto se tice tih 1000 dzamija sto je poruseno sada na svaku tu vasu 1 dzamiju imas 3 komada tako da nemas pravo da se bunis samo ti je zino supak malo ti je da ikako mozes gradili bi dzamiju na dzamiju ... evo ti primjer sarajeva koji je prije rata bio multietnicki grad ... ae mi reci koliko je bilo prije rata dzamija a koliko ih sada ima ... necu spominjati vase druge muslimanske gradove ... samo lupas gluposti nigdje pravog argumenta de napisi nesto iza cega mozes stati .... sve nesto vi ono vi ovo ... vi ste ovakvi vi ste onakvi ... ako ti ne odgovaramo onda sine razguli

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Izzard je napisao:
Pozdravčić

Zar to jos izlazi ili imas neke stare brojeve :lol:

Ja sam kolekcionar. :D
Crno bijeli su zakon.

Chils imao sam i ja neku rodicu. Mislim moja je baba imala brace i sestara ko u prici, a najmladji joj buraz imao cerku, nekih 28-30 godina taman kad je mene pubetret spuc'o. To mi dodje neka tetka onda. Uglavnom da ne duljim to sto sam ja u glavi vrtio nema ni u madjarskim filmovima za odrasle. Ne bi' je sad zenio da je dozvoljeno ofucala se i propala ko Rimsko carstvo. Samo kazem, sto ti je zivot.

A i prosli mjesec begenisem neku snajku na rodjakovoj svadbi. I taman da skolim kad ono... Zenio bi je sto da ne bi, al mi stric odvali plesku, majmune raspistoljeni to ti je rodica hoces da ides u 'aps. A zakona i govana.

Vroci Kaj :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Tek sad vidjeh temu, pa sam ukucao u search da vidim da li je rijec o medijskoj manipulaciji,
ali cini se da nije jer sam na prvu naisao na desetak slicnih snimaka:

http://www.youtube.com/watch?v=24LNQfIx ... re=related

http://www.realogrish.com/execution-bru ... istan.html

http://www.youtube.com/watch?v=C6vMT7WG ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=jbPhTnQc ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=Yw79QzBl ... re=related

Ova sledeca dva videa ne preporucujem onima sa slabim stomakom>

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=3449

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2021

Nemam rijeci, sto rece jedan komentator ispod videa:

"Ovo nije islam i ovo nema veze sa ucenjem Proroka, ovi ce trunuti sa djinima u dzehenemu".
Slazem se.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka

bogam jamesdine mogao bi i ti dovati't kakav START pa oplesti po kuplungu iz razonode ako nista drugo

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Ne kontam, Ahmed je postavio citavu temu sa ciljem da razjasni da li je pisanje medija protiv talibana opravdano ili izmisljeno.

Kakve veze ovi vasi komentari imaju s temom?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka

ahmed je postavio temu (ponavljam po treci put) sa pogresnom pretstavom da Sharia i talibani imaju nesto zajednicko vrni se pa procitaj od pocetka haveru, samim tim je samo uskocio u stau (od tereze orlowski) i on i kratke tole koje zastupa

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 17:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Ima stvarnosti, ali ima piljevine...uostalom kao i svagdje.

Mediji su mocni instrumenti, tesko je biti objektivan a jos teze ne uci u relativiziranje.

Puno je ljubavi na ovom podforumu :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Hajde da ne bude tako, pošto je počeo Ramazanski post, ja svim Muslimanima čestitam predstojeći praznik uz poruku Ramazan Šerif Mubarek Olsun.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 115 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]