114_AhmeD je napisao:
Maks je napisao:
Čiji je ovo zakon livado ?
http://www.youtube.com/watch?v=VDnW0jQfyo8http://www.youtube.com/watch?v=1oEoXSkTuH0Zašto te onda takvi isti na drugoj strani čude ? Ne vjerujem da si toliko čist da držiš moralne lekcije
Ne treba meni nista nego se smijem kako su neki ovdje nerealni pa toliko kukaju na šerijat a eto 500 godina je islam bio ovdje ( do duše pokvarili se turci kasnije ) . Ima vas ko žita....
De budi realan pa priznaj da su neki ljudi u 3.5 godine srušili 1000 vjerskih objekata što turci nisu u 500 godina sa crkvama uradili.
Ne smeta mi ni srbin ni slovenac ni mongolac nego mi smeta krkanluk nekih ovdje. I ne znam šta vas zadojenih nacionalista radi na ovom podforumu o kojem žive veze nemate, počevši od vaše vjere. Ništa pametno ne pišete.
hehehehe mozes se truditi koliko god zelis ali nema teorije da ti mozes terorizam svoje vjere da izjednacis sa srpskim krkanlukom

jer to nisu iste stvari ... drugo je sto su ljudi radili u ratu a drugo je sto se sad u miru neki likovi dizu u vazduh policajce po bugojnom u allahovo ime

sad bi ti malo da izjednacis te dvije stvari ali sipak prccccc ... mozes pricati sta god zelis ali sam islam kao vjera je za mene krkanska vjera jer vas vise od 50% podrzava ta dizanja u vazduh i to je za vas pregotivna stvar .... i nemoj da mi se izvlacis na fazon nisu svi takvi ono ono ...
za tebe su svi zadojeni nacionalisti ko ne razmislja kao ti i ko ne zeli da razmislaj kao ti ... samo zelis da nameces svoje stvari i svoju kulturu.... tvoje je najgotivnije najbolje sve je tvoje gotiva dok je ostalo sve sejtan i nevjernik ... ako imas imalo mozga neces makar nas srbe pokusavati ubjedjivati da su turci bili carstvo mira ljubavi i srece jer svi znamo kakvi su monstrumi bili ... a sto se tice tih 1000 dzamija sto je poruseno sada na svaku tu vasu 1 dzamiju imas 3 komada tako da nemas pravo da se bunis samo ti je zino supak malo ti je da ikako mozes gradili bi dzamiju na dzamiju ... evo ti primjer sarajeva koji je prije rata bio multietnicki grad ... ae mi reci koliko je bilo prije rata dzamija a koliko ih sada ima ... necu spominjati vase druge muslimanske gradove ... samo lupas gluposti nigdje pravog argumenta de napisi nesto iza cega mozes stati .... sve nesto vi ono vi ovo ... vi ste ovakvi vi ste onakvi ... ako ti ne odgovaramo onda sine razguli