Leona je napisao:
114_AhmeD je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Šta je Mojsije učinio nije na nama da sudimo. Ja sam samo vama skrenuo pažnju da ako Biblija ne funkcioniše, neće ni Kur an.
Kur'an i Islam su nespojivi sa sekularizacijom svijeta i biće tuče dok neko ne padne, tako je od nastanka.
A sto tuce? Zasto ne bi mogli naci zajednicki jezik i medjusobno se pomagati, podrzavati i poucavati da svi stigemo do istog nivoa (visokog nivoa) duhovnosti i time zavrsimo ono sto je otpoceto i sto se od nas trazi , nas-svih naroda svijeta , nas
ljudi ?! Zasto se sve mora gledati kroz nasilje, ako ne moze milom moze silom. A ti pogotovo Ahmede. Nevjerovatno koliko podrzavas nasilje, ali nevjerovatno! I takvi ljudi, takav covjek mi moze biti komsija. Strasno! Imam osjecaj da bi se i ti "raznio za vjeru". Izvini ako grijesim, ali ostavljas takav utisak. Tek toliko da znas kako te svi ostali vide ako to vec nisi dosad skontao.
Poceo si sve fino (ali ljigavo od starta, losa gluma) "volim vas sve, braco moja sestre moje ...mir mir niko nije kriv" a zavrsio si sa "Onaj ko vrijeđa Allaha i bilo kojeg poslanika će biti ubijen i tačka. Od srca želim da danski karikaturist i tvorci* south parka budu ubijeni ". Dvolicno , nema sta! I zalosno i zastrasujuce.
Pa de pogledaj vise ko SILOM nameće svoju vjeru zvanu demokratiju !
Gdje se to ratuje majke ti ? Ratuje se u: Palestini, Somaliji, Afganistanu, Iraku, Jemenu, Čečeniji do juče i Bosni......
Je li neko od nas otišao u ameriku pa ratovao... I jos ti prozivas....
Da, biće rata dok ne pustite ljude na miru vise
Ja sam musliman, zakon islama je da se ubija onaj ko vrijeđa Allaha ili poslanike i ja to pozdravljam. U čemu je problem ?