Kako to braco da neznaš odoore na suštinska pitanja iz Pisma a znaš šta ne valja u istoj,kako to meriš?
,,Ko ima vlast uzeti i dati život? Samo Bog. Al On je svemoguc tako isto tu moc moze dat i nekom covjeku kojeg je on izabrao da bi doveo ljude u iskusenje bas kao sto je i neke moci dao Isusu.
Samo da te pitam da li Biblija govori o dolasku Antikrista? I koja je svrha dolaska Mesije u Bibliji?,,
Život može dati samo Bog. Nisi reka da li su ono tvoje reči o čudima?
Bog daje vlast POSLUŠNIMA da čine dobro i proslave Boga. U Pismu i starom i novom zavetu piše o bezkoniku-antihristu a što ti gledaš u tu knjigu?
U Bibliji je Mesija prikazan u TRI službe ta služba Mesije je samo jedna od tri Sveštenik,Mesija i Car. A ta osoba će doći kao dete-sin koji nam se daje i nosi više imena a ti proveri koja su o sve imena JEDNE osobe.
Mesija e pomazanik koji javlja radosnu vest da nam se opaštaju gresi u IMENU njegovom.Mesja je SPASITELJ koji dođe u bezgrešnom telu da PRINESE SEBE i spase sve koji GAVeruju jer se čovek svojim delima ne može spasiti ni sa 10 namaza ni 10 000 žrtava već kroz onogkoji nas ljubi.
Mesija je bio a sad dolazi CAR. Mesija ne sudi već SPAŠAVA braco a CAR VLADA I SUDI. Marija rodi(Mesiju,sveštenika ili cara)? Šta piše ćato...dal Mesija ako da onda tako I BI!
Samo ti pitaj meni ne smeta izvoli.
_________________ ,,Joj dobro je, znaci i vi ste u stvari ljudi ko i mi svi ostali. Uh, covjece eto ja cijelo vrijeme isto to mislim ma ovo su ljudi, ma jesu ljudi, sigurno su ljudi isti ko i mi.,, Brale.
|