LhfinA
Pokušati ću te shvatiti, jer mislim da sam slično prošao i čini mi se da imate preko 20 g, odprilike, tako sam ja tad imao kad sam bio u takvim okolnostima isto, ali ako se čovjek trudi u dobru i ide – napreduje, a ti si bio sjeme, pa sad rasteš da bi sutra bio raskošno drvo puno plodova, a to nije lako u svim iskušenjima i samo na kraju je –Bog taj koji pomaže.
Preporučujem ti da se družiš na duhovnosti i religija forumu, ali ne sa puno priče, u tvoje doba , mislim na doba duha, što ne znači da ti u nekim a ja u drugim stvarima nismo otišli više ili manje,...želim reči u tvoje doba ja sam proveo šuteći i slušajuči duže vrijeme, pa možda i tebi treba malo otvarati usta i tako učiti, ...a i smeta me kad ista priča na forumima se ponavlja , ma šta da slušaš mene? Slušaj sebe ali samo u istini!
Čovjek zrelosti ne boji se i on zna i vladati drugim i zna reči i zna šta če drugi reći, i ne boji se, no samo uzda u Boga.
Tačno je da drugi možda usljed nezrelosti te neće shvatiti, ali ti treba sveobuhvatno da shvataš u sržstvari, a za to savjetujem kao ptica da klizneš od ptičara u visine i brda na čistine, jer tu čovjek očišćava se i uzima zalet
A ovo zadnje što si odgovorio, mislim da te u potpunosti razumijem, ti češ te ljude morati napustiti da bi sebe preispitao i utvrdio i očvrsnuo, nisu oni krivi što đavo nosa ih kao i mnoge ljude,
Trebaš znati šta reči, ti izdaješ sebe a ne taj kom kažeš, ali da si pun i zreo svaka tvoja riječ bi bila čvrsta, ovako je nečvrsta, a izvor riječi je Bog i on utvrđuje,...kako kaže početak biblije,....u početku bijaše riječ i u njoj sve,....nemoj da te nervira ovo religiozno i mene je i svakoga nervira, ali ti kažem da to negoduje prljavština u nama na čistoću.
Bog te već počeo pripremati, druži se sa svojim anđelima, kad misliš – to ti je to
Koliko ko god prijatelj, toliki i neprijatelj, ali opet sve ovisi od toga kakav si ti čovjek.
A polna sfera je jako bitna. A bog to prezire. Čitaj jevanđelje kad ti bude najteže.
Bez ljutnje.
|