citiracu jednu gospodju od nekih 55 godina: "nago tijelo- to je ljepota zivljenja"... te rijeci je rekla jedna gospodja... posto smo se nas 5-6 cura i ona izlezavale se u sauni...naravno sve nage
Zanimljivo je da se na nudistickim plazama mogu vidjeti uglavnom starije osobe i da su te osobe potpuno svjesne svog tijela i da rijetko pate od toga sta ce drugi neko reci..jer u sustini svi smo isti i svaki stid je bezrazloga...
Stariji ljudi su toga svjesni jer su 30,40,50 godina zivjeli sa tim, sexulanost, putenost, svjesni tijela i to im je normalno okruzenje..
Mladi od 18-30 godine ( otprilike u tom razdoblju tijelo je ljepota jer odishe mladoscu)...ti mladi su josh uvijek ne navikli da je putenost i nagost tijela sastavni dio zivota, kao sto je to hrana, vazduh i slicno, pa se iz toga razloga stide kao...
Mozda je to jedno od razloga sto na nud. plazama imamo mnogo vishe starih nego mladih...
I naravno....onaj koji se kupao potpuno nag zna kako je to fantastican osjecaj

...potpuno nag u vodi

...kao u majcinoj utrobi....nesto fantasticno za mene....i to je je jedini razlog zbog koga bi isla na nudisticke plaze...
a ponavljam pretjerano izlaganje genitalnih regija suncu ,pijesku i slicno..mi nije bash potrebno.....niti smatram za bash najzdravije....
erekcija kod muskaraca....pa ja ne vidim tu nista loshe, niti neku sramotu..ako se to desi ne mora da znaci da odma hoce da

....
erekcija je sastavni dio zivota...cuj kazne protiv toga... strashno...nisu muskarci krivi sto se njihiva uzbudjenost vidi...dok zene to mogu da prikriju