drago mi je da ste odgovorili na ovu temu i da ce se diskusija voditi i dalje!
postavila sam ovu temu iz razloga sto sam bila u situacijama koje su se ogledale pozitivno, ali i negativno u mom zivotu sa muskarcima, prijateljima, a i u vezi. sto se tice prijateljstva, desilo mi se da sam se nasla u situaciji da se moj najbolji prijatelj "malo" zatreskao u mene. to mi je smetalo iz razloga sto mi takva vrsta paznje nije trebala sa njegove strane i bilo mi je veoma neprijatno. hvala bogu pa se znamo mnogo vremena, tako da nista nije moralo direktno da se kaze. i mislim da je to u stvari ocuvalo nase neraskidivo (nadam se) prijateljstvo. jer, ipak, kada se neke stvari izgovore a nisu pogodne bar za jednu stranu mnoge prepreke se grade i protiv toga se tesko boriti. ipak, mislim da je glavni problem, taj sto ga u dusu znam(kako se kaze), tako da nema stvari koja me moze iznenaditi i zaintrigirati. i nekako mi je to kao da se muvam sa rodjenim bratom! verovatno preterujem u ovakvom kontanju, ali sta cu, kada mi je zaista kao brat!!!
isto tako sam se nasla u situaciji da sam bila dugo u vezi sa deckom koji je bio zaista dobar kao osoba i bio mi je podrska u nekim trenucima, dok nije poceo da se oseca inferiornim. ipak, dosta sam uspesnija u svakom smislu od njega, osim u ispijanju alkohola, rekla bih! i na kraju nase price, desile su se neke jako ruzne stvrai da se zaista covek zapita sta je lose ucinio da mu se tako vraca. ili sam jednostavno losa u procenjivanju ljudi. sad je to daleko iza mene, i mogu da kazem jednu stvar: zena ako je uspesnija od muskarca, pogotovo ako imaju porodicu, odnosi se i te kako zatezu i na kraju cak postaju i neprijatelji, umesto jedno drugom da budu podrska. interesuju me vasi komentari vezani za ovu tezu. ovo ne govorim samo iz svog primera, negom i iz primera nekoliko ljudi meni bliskih, tako da ne govorim napamet!
inace, svaka cast za prijateljsto koje se pretvorilo u brak, sa prinovama!!!

srecno i cestitam!
pozzz....