banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 17:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Feb 2008, 01:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
zdravo, MonaLisa, drago mi je da si i dala svoj doprinos ovoj temi. slazem se da su musko-zenska prijateljstva ostvariva i mnogim slucajevima cvrsca i dugotrajnija od iskljucivo istoplonog prijateljstva, jer ipak mi zene znamo da budemo ponekad i ljubomorne jedna na drugu, koliko toliko, a verujem i muskarci. a ovako se obe strane nadopunjuju. ja, takodje, imam vise muskih prijatelja od zenskih i bolje se snalazim u njima. i mnogo iskreniji odnos imam sa svojim drugarima, nego drugaricama, a mislim da je iskrenost jedan od osnovnih osobina pravog prijateljstva! ali, sto se tice prijateljstva izmedju momka i devojke koji su prethodno bili u vezi, nisam bas sigurna u to. tj, meni se jos nije to desilo! naravno, ni s kim nisam na ratnoj nozi, ali nisam ni prijatelj! jednostavno, takve su okolnosti. mada, ne kazem da je nemoguce! valjda cu ja i tako nesto jednom docekati! :D

pozzz.... :)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
veverushka je napisao:
da li ste se ikada nasli u situaciji kada ste se posle dugogodisnjeg druzenja (intenzivnog ili ne) sa svojim prijateljem, zaljubili u njega ili on u vas?
ne
da li je moguce da muskarac i zena imaju iskljucivo prijateljski odnos?
definitvno DA ,imam nekoliko prijatelja koji su mi kao i moj brat(zapravo ja kazem kao sestre koje nemam :lol: )zapravo ja ni nemam najbolju prijateljicu nego prijatelja,od malena sam se uglavnom druzila s djecacima,a imalasam i brata blizanca koji je umro na porodjaju pa vjerovatno postoji i ta psiholoska strana
da li je moguce da posle raskida, muskarac i zena zaista mogu da ostanu dobri prijatelji?

definitivno DA ali u odredjenim situacijama,znaci,neke rane faze veze pa shvatite da ste daleko bolji prijatelji nego ljubavnici (jedan od mojih boljih prijatelja je momak s kojim sam izlazila mjesec dva,pa se nismo vidjali neko vrijeme,pa se slucajno sreli,otisli na kafu i od tad traje divno prijateljstvo)i da vam taj odnos vise odgovara ili imate zajednicku djecu pa zbog djece odrzite neki prijateljski kontakt(ali i to zavisi od toga kako je do tog prekida doslo

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 19:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Mogu da razumijem da dvoje više ne mogu biti prijatelji ako su se rastali na ružan način. Ostane taj neki animozitet, neko je nekog povrijedio, ostali su neki dugovi i možda sramota zbog učinjenog.

Međutim, nije mi jasna sledeća situacija: dvoje ljudi se zbliže, i kad ustanove da, iz nekog razloga, od toga neće dalje biti ništa, izgube svaki interes jedno za drugo. Eto, nisu jedno drugom interesantni kao osobe, ne mogu oni da se druže. (!!??) Pa, da su nekom greškom ipak nastavili intimnu vezu, kakva bi to uopšte veza mogla da postoji između dvoje ljudi koji jedno drugo ne zanimaju kao osobe? (pretpostavljam da su to veze tipa: ona je njemu kućna pomoćnica, a on njoj teret :D)

Po meni, sasvim je prirodno da su muškarci i žene prijatelji. I da se čovjek emotivno veže za osobu koja je prijatelj.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Citiraj:
Po meni, sasvim je prirodno da su muškarci i žene prijatelji. I da se čovjek emotivno veže za osobu koja je prijatelj.

I TOTALY AGREE!

A meni se cesto desava da se pocnem petljati sa nekim, i na kraju (na moju zalost) zavrsimo kao prijatelji :cry: ...Smrcc... Pa gdje je tu pravda!?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
blue je napisao:

i prirodno je i normalno je! :D samo retki su slucajevi gde su takve veze, prijateljske ili intimne, zaista uspele!

MonaLisaA je napisao:
meni se cesto desava da se pocnem petljati sa nekim, i na kraju (na moju zalost) zavrsimo kao prijatelji :cry: ...Smrcc... Pa gdje je tu pravda!?

a ja na primer, uglavnom, kad se upoznamsa nekim muskarcem, ili pomislim kako neko hoce (iz cistog prijateljstva) da se druzi, kad ono.... samo odjednom primetim kako me gleda, ili one price, a kad ces ti da raskines sa svojim momkom, ili ako me malo zna: imas li momka! i te stvari! tacno mi bude neprijatno! :oops: a nisam od osoba koje vole posto-poto da flertuju sa muskarcima. smrcc ja... :cry: :lol:

bice, bice...samo budi strpljiva! jer kad se desi pitaces se zasto si toliko kukala, pa uopste ti nije bilo lose kada si bila slobodna! 8)

pozzz...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]